- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünde kargocu gelmediii
gördüm ki bennnnn :)))) çok güzelmiş güle güle kullan, kesesine bereket hananındabenim kargom da geldii mini mini sevimli şirin katilimm çok güzel çok zevkli şeyler almışş..hepsine bayıldımm bir saattir fotograflar çekiyorumm..
kendi kurbanıma hazırlık yaptığımdan ev darmadağınıktı heryer kurdelerle paket kağıtlarıyla vs ile doldu....zor oldu ortalığı toparlayıp resim çekmek...ama 2 gündür gripten ev işlerim duuryor yemek yapmam lazımm...akşamaa ancak geç saatte resimleri düzenleyip yayınlayabileceğim... görüşmek üzere sevgili güzel kalpli kadınlar
hadi yine çekiliş yapalım beklemeyelim kadınlar gününü
evet ben de hediyelerimi paylaştım.. Benim katilim HANA95 Yani mini mini üniversite öğrencisi kızkardeşim Haticymiş..bu süreç boyunca kendiisyle çok güzel anlaştık ve çok sevdik birbiirimizi..içtenliği samimiyeti ve güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyorumm
Bence artık herkes kimin katili olduğunu açıklasın. Bizde ölmeyelim meraktan artık
en güzeli de beklemek değil midir? Bence beklemek en heyecanlı yeri
Beklemek iyi güzelde 2 hafta oldu bize de yazık be ablacım Kendi adıma konuşayım "Benim katilim x, yok yok y kesin katilim.. Bu arada x ve y değilmiş. O zaman kesin bugün gelir... Olmadı yarın ee pazartesi öğrenirim artık....." diye diye yaşlandım
1 saat sonra sevdiceğimle Hobbit izlemeye gideceğimki beeeeen
süpersin akşam akşam iyi geldi ablacım ya süpersin rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah en yakın vakitte sende hediyelerine kavuşursun inşallah
aaa dün de biz gittik ona kocişle 3D olduğu için bazı sahnelerde gözümü kapattım ben güzeldi haftaya da düğün derneğe gidicez
eveeeet kurbanım hediyeleri paylaşmış güle güle kullansın hediyelerini alan bütün kurbanlar güle güle kullansın
bu arada bu gün ultrasona girdik ama bebiş yüz üstü yatıyordu hiiiiiiç istifini bozmadı çikolata yediğim halde çok şaşırdım dr git yemek ye gel dedi yemek yiyip 1 saat sonra gittim ufaklık yine bana mısın demedi kılını kımıldatmadı öksürdüm öksürdüm kımıldasın diye dr öksürüp durma diyo bana karnımı salladı az bişi kımıldadı bizimki ama hiç pozisyon vermedi kız olunca geç belli oluyormuş cinsiyeti acaba kız mı dedik olabilir dedi dr ayyy çok heyecanlııııııııııııı
AMİN Yarabbimmmm :)) Ben güldürürüm seni yeterki sen iste :) Sen sayemde iki kahkaha atsan karnındaki bebekte o denli mutlu olacak daha güzeli var mı :)
Sevgi
sude_cisem
CYLNTSDMR
sevincirem
Toredo
Bi ipucu kaçırmadıysam olası katil adaylarım
Ne nazlıymış o be:) Kız olursa nazlı koyun bari adını
Canimcim beni ele sen ben gonderdim hediyemi uzgunumm :)
ay yok nazlı koymayalım insanlar adına çekermiş şimdi çok nazlı olursa bi de ama kıyamam ona ben yaaa