ay dikkat et kuzu ya, ben hep gittiğim kuaförde 2 gelin var diye "aman dedim zatn uçlarından aldırcam(normalde kısa zaten saçlarım) ne olabilir ki" dedim, demez olaydım..... hatuna kulaklarımın görünmesini istemiyorum, yanlar uzun kalcak arkalar kısalcak dedim.... eşimin asker arkadaşı gibi dolandım kaç zaman.... sonunda azcık uzadılar bende bugün kendi kuaförüme gidip nooooluuuurrrr beni insana döndür, söz veriyom bi daha 15 gelinde olsa paşa paşa beklicem sıramııııı dadim ve ohhhhh sonunda aynalarla barışabilirim :)))))
aynen öyle şekerim, sevgi 2 kişiye aldı, 2 kişi de sevgiye hediye aldı. chucky çıktığı için.... o gelmemiş ben aydınlatıyım bariiii
aminnnnn, isteyenlere de en tez vaktinde, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin miiiiiiiiiiii :)))) bence etsin, bize de yazık
bende böyle olıyım, başım dönsün, midem bulansın, yada çok yiyim acayip kilo alıyım sonra da vermeye uğraşıyım istiyom yaaaa..... hatta uykusuz gecelerin bile başımın üstünde yeri var, ki ben acayip uykucuyumdur.....