Maşallah notlara bak ya ben en son lisede görmüştüm 80 iGeçersin canım ya sen geçemicen de ben mi geçcem (gaza bak )
Sağol canım inşallah hayırlı olur da satış yapabilirim
hadi ya olsun napican halledersin sen finallere ben daha yeni grdim eve 2 saat yurudum okulu bulabilmek.icin ordan eve gtmek.icinde vasita yok cok ters tarafta kaliyo bide eve gelmek.icin yurudum tam cin iskencsi yani ALlahtan yarinki sinavimda ayni yerdede yer sbulma sorunuyla ugrasmicam
Geçen sene onur belgesi bile aldım kuzuuuuÇok çalışıyorum ama bugünkü salaklığıma bak... Sınav kağıdına adam gibi bakmadığımdan geç kaldım. Ben 14:30 sanıyordum sınavı. Okulun kapısının önünde bekleyip durdum arabada ve salak gibi de 14:20 de bi gittim almadılar :84: Kendi hatası mahvediyor insanı. Şimdi ocak sınavına eşek gibi çalışmam lazım. Gezme tozma forumda çok dolaşma yasak bana Yirim senin gaza getirmeni de
Yaparsın tatlım yaparsın, hadi hayırlısı. Bismillah de başla
O zaman ocaktan sonra güzel haberlerini bekliyoruz :) Ben diyemedim de şimdi anam dedi yerime (hastayım)
Bozulmaz canım Ankara 16 saatte kargo ulaşıyor yolladıgım için biliyorum valla özelden yaz adresini yapıp yollayım malum sürekli yolluyorum zaten kargo
Topigimi incle istersen
Maaşallah..Bizim küçük yeğen 4,250 gram doğmuştu ablam sezaryenle doğum yaptığından ben baktım 15 gün,hiç zorlanmadımNe giydirmekte ne kucaklamakta maaşallah 2-3 aylık gibiydi
Hahaha maşallah neymişsin sen öyle
Buradan katilime sesleniyorum arkadaşlar
Gözüm yolda gönlüm darda
Ya bi ses ver ya kargomu yolla
Duyarım yazmışsın iki satır mektup
Vermişsin kargoya halimi unutup
Kargocu gecikir belki hiç gelmez
Şubede bekletir de derdimi bilmez
Kargomu oyalar halimi bilmez
Gam dolar yüreğim merakım dinmez
harika olmuşşçok güldüm yaa ne güzel yazmışsın canım
Gözüm yolda gönlüm darda
Gözüm yolda gönlüm darda
çok güzeller güle güle kullanbenım hedıyelerımde bugun geldi ve buyuk bı telasla actım kutucugumu hem katılım kım hem hedyelerım neler derken parca pinçik ettm kutuyucanım katiliiiiiiiiiim ecm !! sana sesleniyorum cok tesekkr ederim beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam resmleri yklemek için sabrszlanıyoruum ve seni kocaman en içten kucaklayp opyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?