günaydın tatlışlar güzel bir güne merhaba demeniz dileğiylebu aralar topic biraz sakin bunda sınavların da payı var aslında benimde topiklerde gezmemem oturup ders çalışmam gerek ama beni gaza getirecek bişi bekliyorum dün gece çook güzel bi rüya gördüm yavrumu hissettim elimi karnıma koyunca ayağı falan elime değdi o kadar güzel bir histi ki ben artık gerçekte de hissetmek istiyorummm yarın bebişimin cinsiyeti belli olabilir tabi gösterirse yaramaz boncukum ben aç karnımı doyurmaya gidiyorum kızlar hoşçakalınnn
Hayırlı günler iyi pazarlar kızlarrrr
Alangu canım bebegini saglıcakla kucagına alasın inşallah,cinsiyetini meraktayım söyle bebişine hemencecik göstersin anneye ayıp yok yavrum de ona
alangu daha çok hissedeceksin kafası ayakları tam elinin altında olcağı günlerde gelicek inşsonra yanı başında olcak vakti geldiğinde inş gösterir cinsiyeti ama 20.haftaya kadar kesin demiyorlar yinde rabbım gonlune gore nasıp eylesın
canım hepsini begenmene inan cok ama coook fazla mutlu oldumhedıye paketlerını kat kat yaptm sana zorluk olmus severek almıstm hepsını gule gule kullan canım benııım ama saate cok uzuldum beeeen en cok ona bayılarak almıstım evıne cok yakıscagını dusunmustum yapılmıcak kadar kotu mu olmus ??? ah su kargocular yaaa dovecem onlarıııııııııııı
benım hedıyelerımde bugun geldi ve buyuk bı telasla actım kutucugumu hem katılım kım hem hedyelerım neler derken parca pinçik ettm kutuyucanım katiliiiiiiiiiim ecm !! sana sesleniyorum cok tesekkr ederim beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam resmleri yklemek için sabrszlanıyoruum ve seni kocaman en içten kucaklayp opyrm
Ben geldiiiiiiiiiimHem bedenen, hem zihnen çok ama çooook yoruldum. Minik yavrum da yine sancı yaptı bugün. İşin garibi 2 gündür hem sancılanıyorum hem de hamile olduğumun farkına vardım nihayet. Çünkü 2 gündür çok komik görünüşte bi göbüşüm vaaar Artık 'Ben burdayım' diyor bebişim nihayet Biz de yarın tam 14 haftalık olucaz hayırlısıylaaa Bu hafta ben de askeri hastaneye bi gidicem eşimden habersiz Yavrumu görürüm hem, hem belki askeri hastanedeki doktor da bi tahmin yapar, hem de sancılarımdan bahsederim Alanguuuummm doktora gitmeden yarım saat önce çikolata yemeyi unutmaaa
Teşekkür ederim canım gerçekten saat çok güzel ama bende görünce çok üzüldümama olsun ben onu birşekilde hallederim .Hediyelerin hepsi çok güzel tekrardan teşekkür ederim :)
ay inşallah unutmam çikolata yemeyidemek göbüşün çıktı sonunda benimkini görenler 5 aylık mı diyo
ben geldi yine herkescikler gitmiiiiiiiiiş
Selam kızlar haftasonu temizlikti ev işleriyli falan derken giremedim bu ara..E nasılsınız keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?