- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Hahahah Allah iyiliğini versin yaaa lafa bak
Benim mesaj kutumda sana her zaman yer vardır şekerim![]()
Mutlu oldum:) Böyle söylemen yetti canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah Allah iyiliğini versin yaaa lafa bak
Benim mesaj kutumda sana her zaman yer vardır şekerim![]()
Mutlu oldum:) Böyle söylemen yetti canım![]()
Kıyamam yaaa, hala katil derdindeYaa şu kızcağızı da sevindirsene katili, nerdesin?
![]()
Valla bak. Çok ciddiyim![]()
Bana annem babam kuzenim sevgilim hergün soruyo kargon gelmedi mi hala diye düşün artık![]()
daha çok beklersinnnbenim katilim kimm yaaaaa :95::95::95::95::95::95:
ipucu ver bariii![]()
Al işte bi tane daha mağdur![]()
Hayalot, bence siz birbirinizden şüphelenin. İkinizin de katili yok ortalarda![]()
sıkma canını tatlım ya :)
Bilmemki![]()
Ve sonunda kurbanımda konuştuk hediyelerini almış çok beğenmiş internetinde sorun varmış haftaya resimleri ekliycekmiş oh be rahatladım valla ya bu arada çok da tatlı bi sesi vardı çok sevdim![]()
Benimki bi şey almadığı gibi bir de; 'aşkıma bi şey almadım yaa' diyor da o zaman ben diyorum, 'Olsun, biz sevgili değilizki' diyeBenimki doğum günümde de almıyor, evlilik yıldönümümüzde de
![]()
nasıl sıkmamkurbanımın hediyeleri ulaşmış ama kargocu para almış birde
eşim göndermişti şirket üzerinden.kargocular yanlış anlamış yarın kızçeme parasını iade etceklermiş:26:ama çok üzüldüm ya![]()
Haftaya mı ekleyecek? Niye o kadar geç yaaa
Bari kim olduğunu söyle de meraklar azalsın tatlım![]()
katillerrrrrr kurbanlarınıza bir ses verin hadi amaaaa :)
nasıl sıkmamkurbanımın hediyeleri ulaşmış ama kargocu para almış birde
eşim göndermişti şirket üzerinden.kargocular yanlış anlamış yarın kızçeme parasını iade etceklermiş:26:ama çok üzüldüm ya![]()
Bilmemki![]()
bu kargolar tam sorun ya ben ptt kargoyla yolladım sorun çıkmadı çok şükür :) 1 günde gitti
bu kargolar tam sorun ya ben ptt kargoyla yolladım sorun çıkmadı çok şükür :) 1 günde gitti
1 günde mi gittiBen pazartesi verdim kargoyu pttye hala gitmedi benimki ya