- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Hahahah Allah iyiliğini versin yaaa lafa bak
Benim mesaj kutumda sana her zaman yer vardır şekerim
Mutlu oldum:) Böyle söylemen yetti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah Allah iyiliğini versin yaaa lafa bak
Benim mesaj kutumda sana her zaman yer vardır şekerim
Mutlu oldum:) Böyle söylemen yetti canım
Kıyamam yaaa, hala katil derdinde Yaa şu kızcağızı da sevindirsene katili, nerdesin?
Valla bak. Çok ciddiyim
Bana annem babam kuzenim sevgilim hergün soruyo kargon gelmedi mi hala diye düşün artık
daha çok beklersinnnbenim katilim kimm yaaaaa :95::95::95::95::95::95:
ipucu ver bariii
Al işte bi tane daha mağdur
Hayalot, bence siz birbirinizden şüphelenin. İkinizin de katili yok ortalarda
sıkma canını tatlım ya :)
Kuzummmm kıyamammmmmm
Bilmemki
Ve sonunda kurbanımda konuştuk hediyelerini almış çok beğenmiş internetinde sorun varmış haftaya resimleri ekliycekmiş oh be rahatladım valla ya bu arada çok da tatlı bi sesi vardı çok sevdim
Benimki bi şey almadığı gibi bir de; 'aşkıma bi şey almadım yaa' diyor da o zaman ben diyorum, 'Olsun, biz sevgili değilizki' diye Benimki doğum günümde de almıyor, evlilik yıldönümümüzde de
nasıl sıkmamkurbanımın hediyeleri ulaşmış ama kargocu para almış birde
eşim göndermişti şirket üzerinden.kargocular yanlış anlamış yarın kızçeme parasını iade etceklermiş:26:ama çok üzüldüm ya
Haftaya mı ekleyecek? Niye o kadar geç yaaa
Bari kim olduğunu söyle de meraklar azalsın tatlım
katillerrrrrr kurbanlarınıza bir ses verin hadi amaaaa :)
nasıl sıkmamkurbanımın hediyeleri ulaşmış ama kargocu para almış birde
eşim göndermişti şirket üzerinden.kargocular yanlış anlamış yarın kızçeme parasını iade etceklermiş:26:ama çok üzüldüm ya
Bilmemki
bu kargolar tam sorun ya ben ptt kargoyla yolladım sorun çıkmadı çok şükür :) 1 günde gitti
bu kargolar tam sorun ya ben ptt kargoyla yolladım sorun çıkmadı çok şükür :) 1 günde gitti
1 günde mi gitti Ben pazartesi verdim kargoyu pttye hala gitmedi benimki ya