hele bi almasın hele bi almasınnnnnn
zaten normalde odunn benim herif barim ogünlerde bi işe yarasınn aalaaala
canım bebek 15 ocakta mı geliyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hele bi almasın hele bi almasınnnnnn
zaten normalde odunn benim herif barim ogünlerde bi işe yarasınn aalaaala
Ses verin bize ama
Ah canım:/ Bende kargo gönderirken aldığım belgede alıcıdan ödeme alınacak yazıyodu ödüm koptu meğerse orayı işaretlersem öyle oluyomuş.
Bende bilemedim şimdi
evet pazartesi teslim ettim salı günü bursa ya gizeme teslim edildi :)
Benimki niye uzun sürdü ya ordan oraya ordan oraya götürüp duruyolar kaç gün oldu bide kırılacak şeyler var içinde :/
canım bebek 15 ocakta mı geliyor :)
belki gideceği yerle alakalıdır ben İstanbul dan bursa ya yolladım, bazen dağıtımı başka araçla yapıyorlar ondan olmuştur
evet canım mayalanma tarihi 15 ocağa geliyor ama doktor aralık sonu dedi yani doktora göre son 2 haftam
Bende istanbuldan yolladım canım bursaya gitti önce sonra bulunduğu şehir merkezine bu sabah ilçeye ama başka bi ilçeye orda kaldı. Yarın ulaşır umarım ya
inşallah tatlım sıkma canını nasılsa yolladın elbet ulaşacak :)
Haftaya mı ekleyecek? Niye o kadar geç yaaa
Bari kim olduğunu söyle de meraklar azalsın tatlım
Tabikide söylüyorum toredo :)
Bilmiyorum canım bende isterdim hemen yüklesin ama anca haftaya dedi
Toredo unutmamış dimi çekilişi çok şükür:)
Tabikide söylüyorum toredo :)
Bilmiyorum canım bende isterdim hemen yüklesin ama anca haftaya dedi
Benim katilim berendi bugün görüştük hediyemi aldım :) ama yüklenmiyor hata veriyor sonra tekrar deniycem
kızlar çok mutluyum ya çok hala heyecandan yazamıyorum nasıl güzel paketler nasıl güzel hediyeler ya yazdıgım her ayrıntıyı okumuş Allah ım hamile haliyle neler yapmış neler rose canım o kadar çok beğendim ki evdeki herkes şaşırdı hediyelerim harika doyamıyorum bakmaya kutulara yarım saat baktım açmadım hiç nasıl güzel paketler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar resimleri yüklüyorum rose kesene bereket canım çok ama çok beğendim parfümüm odayı sardı hele o noel babalı terlikler bittim bittim hemen ayagıma giydim çikolatalarım nasıl güzeller yemeğe kıyamadım yemicemde saklıcam kar küreme öldüm bittim sürekli sallıyorum elimde şu an şalımıda boynuma taktım ya çok beğendim açıkcak söylüyorum kaç yıldır çekilişe katılıyorum ilk kez bu kadar çok ama çok şaşırdım hediyelerim çok ama çok güzeller hepsi tek tek özenle seçilmiş hepsi çok güzel yaaaaaaaaaaa
Valla ne yalan söyleyeyim, şu cevabınla en çok ben rahatladım Çok merak ediyordum ben onu