Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlarrrrr sürekli takip edemesemde sizi seviyorummmm,vede çekiliş falan yapılırsa sap gibi kalmıyım arada bakıyorum sizde beni haberdar edin
Acaba bana hangi güzel insan çıkacak bende ne alsam ne yapsam diye düşünmeye başladımmmmm
aynen şekerim ya, neler alınabilir diye şimdiden bakınıyorum ama bilemedim ki :)
İlk çekilişimizde bana çıkan sevgili arkadaşım Sevgi Beni de yaz lütfen..
Unutmayız canım ben tepenizde olcam bi döneyimdee 😍takip edemiyorum sık sık umarım unutulmam bu çekiliş gününü merakla bekliyorum şimdiden aldım bişeyler
bakalım kime gdicek hediyelrm
Selam hatunlarr çekiliş ne zaman ayyyy çatladım meraktan...
katılım devam ediyor sevgi arkadaşımız yurtdışında bir kaç gün içinde dönecek listeye sizi de ekler :)son katılım ne zaman ? Kaçırdım galiba , tarih göremedim :)
katılım devam ediyor, çekiliş daha yapılmadıselam hatunlarr çekiliş ne zaman ayyyy çatladım meraktan...
tanıtma topiği daha açılmadıaynen bendeee... Daha bide tanışma kendini tanıtma topiği olması gerekiyodu sanki....
Merhaba canım, beni de ekleyebilirsin. Yalnız pek bir bilgim yok. Gerektiği zaman gerekli açıklamalar, ne yapmamız gerektiği belirtilecektir sanırım, değil mi?
tabiki canım hepimiz paylaşımlarda bulunucaz sende kafana takılanları istediğin şekilde sorabilirsin
Selam hatunlarr çekiliş ne zaman ayyyy çatladım meraktan...
30 ve 32 sanırım aynı kişi tatlım, bi bak istersen