- 21 Haziran 2011
- 2.929
- 85
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #1.661
kizlarrr cokk sicaksinizzz hosbuldukkkk tesekkurr edeeimmm...sunu yazayim dedim nar yemek dusuk tehlie arttirir diyolar bazi net sayfasinda napayim yiyimmi kararsiz kaldimm.bide saracoglu demiz..ama dereotu ve maydonoz yemeyinnnnn sakinnnn herseyi sokup atarmis etkili yanii eminimm..kizlar ben 2.doktora daha gideyim diyorum ikiz olunca risk artar diye korkuttu doktorum cok seeverim kendisini ama bilmiyorumm..siz napiyosunuzz iki doktordanmi yararlaniyosunuzz
kuzum çok geçmiş olsun. bence bir şeycik olmaz 1'er bardak ıhlamur ya da nane limondan
hoş geldin canım. Allah tamamına erdirsin
oh oh maşallah kuzulara. gözün aydın canım
14.hafta bitti çarşamba günü 15in içindeyiz.sen antalyadaydın sanırım dimi aynı yerde tedavi görmüştük galiba.gebelik takibini kim yapıyor?
aaa bunu ilk kez duydum. doğumu tetikler, düşüğü tetikler gibi şeyler duydum ama bunu hiç duymamıştım
Bende de beyazcim canim yesil erik istiyor gunlerdir bulamadik hep tuzlu eksi seyler ilgi alanimda tstliyla arsm iyi deil hatta midemi bulandiriyo bi de hazimsizlik cekiyorum pek kusmuyorum ama hep ögürüyorum halsizlik de var bende bakalim simdiden boyle allah yardimcimiz olsun 7.aya kadar boyle olanlar varmis
koku önemli yaaa.ben normal krem kullanıyorum.onun kokusunu bile gün içinde alıyorum. pek sevmiyorum.inş. kullanabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, daha önce burada bir arkadaşımın çatlak için kullandığı karışımdan bahsetmiştim. Öğrendim karışımı ve sizinle de paylaşmak istedim, belki kullanmak istersiniz.
*20 gr ayn-ı sefa yağı
*20 gr hindistan cevizi yağı
*40 gr susam yağı
*40 gr kakao yağı.
Yalnız baştan söyleyeyim, çok fena kokuyor. 16. haftamı doldurunca başlayacağım kullanmaya ben de. Aldım hazırladım şimdiden.
ben 8. haftadaya kadar 2 dr takibindeydim.şimdi bir tane yetiyor:)kizlarrr cokk sicaksinizzz hosbuldukkkk tesekkurr edeeimmm...sunu yazayim dedim nar yemek dusuk tehlie arttirir diyolar bazi net sayfasinda napayim yiyimmi kararsiz kaldimm.bide saracoglu demiz..ama dereotu ve maydonoz yemeyinnnnn sakinnnn herseyi sokup atarmis etkili yanii eminimm..kizlar ben 2.doktora daha gideyim diyorum ikiz olunca risk artar diye korkuttu doktorum cok seeverim kendisini ama bilmiyorumm..siz napiyosunuzz iki doktordanmi yararlaniyosunuzz
hayırlı olsun arkadaşım...zor bir hamilelik yaşıyorsun ama 16. haftada sonra inşallah düzelirsinBende 12 haftalik ayri yumurta ikizlerine hamileyim. 11. haftada izmirde perinatologum ikisininde cinsiyetini kalça-bel açilarina bakarak söyledi. Hamile kaldigimdan beri kendimi hasta hissediyorum ve raporluyum. Allahin izniyle dogum olana kadar da raporlu olmaya devam edecegim. Hiçbir seye halim yok. Korkunc bulanti ve kusmalarim daha bu hafta geçti ve hamile kalmadan önce 56 kiloyken suan 54 üm. Yemegimi, temizligimi ve ütümüzü yardimcimiz yapiyor. Esim de bana yardimci oluyor. Normalde yerimde duramazken 3 aydir sürekli yatiyorum halsizlikten. Umarim hepimiz icin hersey güzel olur.
bunu duyduğuma çokkkk üzüldüm yaaEvet canım malesef havuc ve narın fazla tüketiminden yarık damak dudak oluyormuş öyle söyledi doktorum bende onun yalancısıyım :)))
benimde surekli et ve kuru sogan cekiyor canim
Benim canımda taze incir istiyo ama nerde bulayım simdi ;((
nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavsiyedir
Eki Görüntüle 823329
Eki Görüntüle 823330
buda uyku setimiz iki minik kuzum
Çok gzller canım güle güle kullansınlar.odaları çilek mobilya dimi.görmüştüm bende hatırlıyorum
canım inan çilek kalitesinde ama yarı fiyatlı...demonte mobilya yazınca çıkıyor.
senin öksürük nasıl oldu sedefcim?
Taze incir nerden aklına geldioldumu ama şimdi:2:kurusuyla idare edecez artık