2014 ikiz anneleri

kizlarrr cokk sicaksinizzz hosbuldukkkk tesekkurr edeeimmm...sunu yazayim dedim nar yemek dusuk tehlie arttirir diyolar bazi net sayfasinda napayim yiyimmi kararsiz kaldimm.bide saracoglu demiz..ama dereotu ve maydonoz yemeyinnnnn sakinnnn herseyi sokup atarmis etkili yanii eminimm..kizlar ben 2.doktora daha gideyim diyorum ikiz olunca risk artar diye korkuttu doktorum cok seeverim kendisini ama bilmiyorumm..siz napiyosunuzz iki doktordanmi yararlaniyosunuzz

ben narı çok severim. ne yalan söyleyeyim öyle dolu dolu yiyemedim ama azıcık tadına baktım. ben tek dr a gidiyorum. iki dr kafanı karıştırmasın

Bende 12 haftalik ayri yumurta ikizlerine hamileyim. 11. haftada izmirde perinatologum ikisininde cinsiyetini kalça-bel açilarina bakarak söyledi. Hamile kaldigimdan beri kendimi hasta hissediyorum ve raporluyum. Allahin izniyle dogum olana kadar da raporlu olmaya devam edecegim. Hiçbir seye halim yok. Korkunc bulanti ve kusmalarim daha bu hafta geçti ve hamile kalmadan önce 56 kiloyken suan 54 üm. Yemegimi, temizligimi ve ütümüzü yardimcimiz yapiyor. Esim de bana yardimci oluyor. Normalde yerimde duramazken 3 aydir sürekli yatiyorum halsizlikten. Umarim hepimiz icin hersey güzel olur.

Merhaba arkadaşlar, daha önce burada bir arkadaşımın çatlak için kullandığı karışımdan bahsetmiştim. Öğrendim karışımı ve sizinle de paylaşmak istedim, belki kullanmak istersiniz.

*20 gr ayn-ı sefa yağı
*20 gr hindistan cevizi yağı
*40 gr susam yağı
*40 gr kakao yağı.

Yalnız baştan söyleyeyim, çok fena kokuyor. 16. haftamı doldurunca başlayacağım kullanmaya ben de. Aldım hazırladım şimdiden.

14.hafta bitti çarşamba günü 15in içindeyiz.sen antalyadaydın sanırım dimi aynı yerde tedavi görmüştük galiba.gebelik takibini kim yapıyor?

Tüp bebeği Antalya'da yaptırdık ayrıca antalyaliyim ama Antalya'da yasamıyorum ıspartadayım burada kendi doktorum yapıyo takibimi.. Yumurta takiplerimi de buradaki doktorum yaptı hep..ne guzel senin asermen geçmiştir ben gobegindeyim

benimde çok çekti eriği bulamadık artık doğunca yerim

koku önemli yaaa.ben normal krem kullanıyorum.onun kokusunu bile gün içinde alıyorum. pek sevmiyorum.inş. kullanabilirsiniz.

Dün tetanoz aşımı oldum kızlar sağ kolum feci ağrıyo.doğumdan sonrada yapılcakmış yine.ama hiçç öle bi niyetim yok.iki bebekle ilgilenemem tek kolla.bu arada birinin canı taze incir cekmiş:)benimde aklıma düşürdü valla'

ben 8. haftadaya kadar 2 dr takibindeydim.şimdi bir tane yetiyor:)
bencede 2 dr kafanı karıştırır. ben bu nedenle birini bıraktım,çünkü çok farklı öneriler ve yönlendirmeler oluyordu...
hayırlı olsun arkadaşım...zor bir hamilelik yaşıyorsun ama 16. haftada sonra inşallah düzelirsin
Evet canım malesef havuc ve narın fazla tüketiminden yarık damak dudak oluyormuş öyle söyledi doktorum bende onun yalancısıyım :)))
bunu duyduğuma çokkkk üzüldüm yaa ben çok havuç yedim.gerçi öyle bişey olsa belli olurdu dimi? 19.hatadayız artıkın
benimde surekli et ve kuru sogan cekiyor canim

senin bebişler erkek miydi canım? çünkü bende et+soğan ikilisine bayılıyorum,üstelik eşim hiç soğan yemez:18:

nasıl kızlar sizce? pazartesi kontrolden sonra alıyoruz...çok kaliteli ve çok uygun fiyatlı...almayanlara tavsiyedir

buda uyku setimiz iki minik kuzum

Çok gzller canım güle güle kullansınlar.odaları çilek mobilya dimi.görmüştüm bende hatırlıyorum

canım inan çilek kalitesinde ama yarı fiyatlı...demonte mobilya yazınca çıkıyor.
senin öksürük nasıl oldu sedefcim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…