2014 ikiz anneleri

Canim bizim en bastan beri ayrik kocaman iki tane kese oldugu icin ayri yumurta ikizi olduguna eminiz ama diger dr. Kafamizi karistirdi iste ama kese ayrimini tekrar gorunce netlesti yine kafamda saglikla kucagimiza alalimda gerisi hiccc onemli degil dimi tek cift ne fark eder:KK16:

Malesef bizim bastaki drmuzun ihmali yüzünden 2. kesemizi başta görenedik 5. ve 6. Haftada çağırdı bizi sadece ve tek bebek kalp atışıyla eve döndük sonra da 11. Haftada çağırdı bizi ve sürpriz:)) (bizimde bastan beri 2 kesedeler).dr değiştirdik tabi:))siz 2. Keseyi nezaman gördünüz 1. nin kalp atışını duymuşmuydunuz?
hayırlı olsun bebişlerin.ben 5 haftalık iki keseyide görmüştüm.6,5 haftalıkken ikisininde kalp atışlarını duymuştuk.şimdi 7 haflaık oldular.

Haberlerini bekliyoz canım moral bozma hemen...ben internettende baktım o duruma.tedavisi doğumdan sonra varmış.sende bak istersen.üzülme bebeğin etkilenir annesinin stresinden:KK66:

slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın

slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin Yüce Allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın

Allah rahmet eylesin arkadaşım çok üzüldüm:KK43:

Canım kardeşim o iki melegin seni cennette bekliyor olacaklar.Allah sabırlar versin sana eşine .normal dogum yaptın ha canım benim Allahm en yakın zamanda bu acılarını unutturacak mükafatlar versin.Mutlulukların en güzeligle sevinmeyi nasip etsin.seninde eşininde canı sagolsun.siz birbirinize destek olun Allahm saglıklı sıhatli bebek yeniden nasip eder,lütfen bu evrede kendini yıpratma...

hoşgeldin canım...bebişler nasıl bakalım?:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun güneş.neden 3 bebeği 2'ye indiriyorlar? özel bir durum mu var?
benim çok samimi bir arkadaşım 33. haftalık üçüz erkeklere hamile.bayramdan sonra geliyorlar allahın izniyle:nazar::nazar::nazar:
prolutonu ne kadar kullanırım bilmiyorum ama claxena benim de doğuma kadar.kasık ağrılarına gelince, benim 14.haftaya kadar devam etti.hemde hatırı sayılır bir sancı olarak.
claxena iğne kan tahlili sonucu mu yazıldı sana?

Ucuncunun gelisimini begenmedi.sanirim bide 3 uncuye pek girismek istemiyorlar risk acisindan.esim istiyor ama ben biraz dusunceliyim acikcasi :) clexane test yapmadan verdi cumartesi test yapacak bakalim

Amin canım ya allah beterinden korusun be diyim belli olmuyo iste bi anlık yavaş hareket etmek lazım..

Aynen iste güvenemiyoruz boyle olunca..bi araştır ilk once tavsiye üzerine bi doktora git dogum evinde ins yine cok seveceğin bi doktorun olur..

Hoşgeldin canım yeni bi hamilelik galiba..

Hayırlı olsun canım ne guzel 3 tane:) Ağrılar normal herkese oluyor ama benim anlamadığım bebeklerin bi tanesini neden aldırıyorsun ? Doktorlar hep risk diyolar telaşa veriyorlar eger ciddi bir durum yoksa bi daha duşun derim.. Bir cok arkadas doktorların ısrarına rağmen aldirmayip ücüz doğurdular..

Canim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni

slm malesef pazartesi günü diğer bebeğimide kaybettim normal doğum yaptırdılar. Parça aldılar bebeğin eşinden pataloji ve genetik araştırma yapılacak. Allah sizin bebeklerinize uzun ömürler sağlık sıhat versin yüce allahım tüm anne adaylarının sorunsuz bebeklerine kavuşmasını sağlasın sağlıcakla kalın

canım başın sağolsun allah sabırlar versin.

Canim bakalim cumartesi belli olacak.ben istedim bir tane allah verdi 3 tane keyfi aldirmak gercekten banada ters geliyor ama dusuk tehlikesi ve erken dogum riski düşündürüyor iste beni
canım bende Recai hocanın hastasıym yazdm ama görmedn galiba.benim bebeklerde 3 taneydi.birisini aldı.kalmasına asla musade etmiyor

Allah üzüntünü unutturacak sevinçler versin canım cok üzüldüm :KK43: allah sabır versin

O risk hepimizde var canım ikiz de riskli gebelik gurubunda sonuçta..sen bilirsin tabi ama allah vermiş 3 tane besleyen büyüten can veren de o.. 1 tane olur o da düşer sonuçta bunun bi matematik hesabı yok.. O yüzden söyledim yani..yanlış anlama beni sakın sadece cok zor bebek sahibi oldugum için bu konularda hassasim galiba ..

Allah üzüntünü unutturacak sevinçler versin canım cok üzüldüm :KK43: allah sabır versin

O risk hepimizde var canım ikiz de riskli gebelik gurubunda sonuçta..sen bilirsin tabi ama allah vermiş 3 tane besleyen büyüten can veren de o.. 1 tane olur o da düşer sonuçta bunun bi matematik hesabı yok.. O yüzden söyledim yani..yanlış anlama beni sakın sadece cok zor bebek sahibi oldugum için bu konularda hassasim galiba ..

Canım çok doğru ben önceden 4 düşük yaptım onlar tekti...rabbimin takdiri...

Canım şok oldum okuyunca rabbim eşinle sana sabır versin ne denir bilmiyorum inş en kısa zamanda yeni bi melek verir allh sana

X