2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

Canım şimdi sinirlisin ama iki gün sonra barıştığında keşke bu kadar fevri davranmasaydım dersin bunu düşünüp biraz sakinleş lütfen. Hem bak eşin tel ettiğine göre bence senin kırgın olduğunu anlamış... Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun canım lütfen böyle düşün. Bence bugün eşinin nöbette olması bir bakıma iyi olmuş kafanı toplarsın biraz temizlik yaparken kendini dinlersin harcadığın enerjiylr birlikte tüm sinirin de akar gider akşam da kociş bi özür çaktı mı eskisinden iyi olursunuz inşallah canım😉 hem bak aklıma ne geldi. Sinirlendiğinde doğumgünündeki pastayı düşün. Eşinin o pasta için daha doğrusu senin için ne kadar uğraştığını ve onun seni ve bebişinizi ne kadar çok sevdiğini düşün
 
Gunaydin kizlarrrrr ♥♥♥
Ben bebek arabami aldim kizlar....
Karaft twist dusunuyorduk normalde ama bana pek kullanisli gelmedi ve malzeme kalitesini pek begenmedim....
Graco nun Mosaic Travel Sistem olanini aldik....
Cok hosuma gitti bir arastirin isterseniz.....
ULKEMIZDE pek taninmis bir marka olmadigindan fiyatlari o kadar da pahali degil bence....


 
Son düzenleme:
kızlar hayırlı günler hepinize 3 gündür hiç gelemedim yanınıza.
Neslihan canım seni çok iyi anlıyorum,allaha sığın
ben öyle atlatıyorum.umarım herkezin bebişleri iyidir....
çok işim var annem,ablam,kardeşim,görümcem falan hep beraber bende temizlik yapıyoruz.
fazla ağırlaşmadan evin şeklini değişiyoruz...bebişe göre...
hepinizi seviyorum....
yaşasın temizlik
 

canım azcık yağdan alıp elinde ısıtıp vücuduna sürüyosun genelde banyodan sonra sürüyorum masaj yapıp yediriyosun sadece nemlendirme amaçlı avuç avuç sürülmüyo zaten biraz kıyafetini giymeden bekle sonra giy inan yağlı filan olmuyosun yumuşacık yapıyo seni eşim bile farketti ne kdar pürüzsüz oldu tenin diyo ve kayısı yağından ötürü mis gibi kokuyosun önemli olan güzelce yedirmek ve çok kurulanmadan sür banyodan çıkar çıkmaz burarda bir gün lierac sürüyorum bir gün bu yağ dan
 
şuan ona karşı okadar öfkeliyimki ne pastayı nede beni çok sevdiğini düşünebiliyorum hatta ben ona bukadar sinirliyken bana yılışmasına bişey olmamış gibi davranmaya çalışmasına aramasına herşeyine sinir oluyorum dediğin gibi 2 gün sonra kendimi üzdüğümle kalıcam bu hep böyle oldu zaten ama şuan temizlik falan kendime getirmiyo beni..heleki anneme belli etmeme çabaları.....saol tesellin için canım..:2:

kolay gelsn cnm sana..Rabbime sığınıyorum zaten hep yaptığımız gibi...O'na emanetiz...
 

biz bunu kendi kendimize bakarken gördük kimse övmedi yani ama beğendim valla



benzer bi durumu bende yaşadım dün eşimle..o yüzden seni iyi anlıyorum..benimde dünden beri bi ağrı saplandı sağ tarafıma ara ara oluyor ve sızı şeklinde,daha çok yatarken hissediyorum..bende kendi kendime dedim,acaba sinirlendim üzüldüm o yüzden mi oldu diye?geçmedi de..işin kötüsü köftem bana daha "ben burdayım" demiyo diyosada ben hissetmiyorum ki o yüzden daha çok tedirginim..

Ama canım sen napıcağını biliyosun bak nasıl korktun bebeğine bişey olcak diye..o yüzden bu dönrm bitene dek herşeyi unutmalı kendini zorlamalısın..bi şekilde sadece bebeğini düşün lütfen..



dün gezerken bende bu markanın modellerini gördüm..ama çok incelemedim..güle güle güzel mutlu sağlıklı günlerde kullanın inş canımmmm :103:
 


bir tek onu düşünüyorum pufpufumm :2: ama sende içini rahat tut benimki ağrı dğil bildiğin kasılmaydı heryerim uyuştu çok şükür bişey olmadı
 
Kolay gelsin size canim.. .
Aman kendini fazla yorma


ayy buradaki nickler öldürecek brni cips çilek erik :)

Aynen katiliyorum canim hele ki yesil erikkkkkkkkkk
dün gezerken bende bu markanın modellerini gördüm..ama çok incelemedim..güle güle güzel mutlu sağlıklı günlerde kullanın inş canımmmm :103:
Cok sagol pufpufum tabi ven gordugum kadariyla malzeme kalitesini falan begendim....
Kullanimi nasil olacak meraktayim


bir tek onu düşünüyorum pufpufumm :2: ama sende içini rahat tut benimki ağrı dğil bildiğin kasılmaydı heryerim uyuştu çok şükür bişey olmadı

Neslihan im canim kendini ne olursa olsun bebegin icin uzmemeye calis..
Ben biraz sinirleniyim bebegim bana kusuyo tekmelemiyor.....
moralim yerine gelince basliyor tekmelerine ama sonrasinda onuda uzdugume bin pisman oluyorum ..
 
Herkese günaydınlar, güneşli bir gökyüzü var bu sabah, çok güzel :)
Huzeyfee, gebelik eğitimini nerden almıştın? Ben de daha bilinçli olmak için katılmayı çok istiyorum.
canım ben eskişhirdeyim burda devlet hastanesi veriyor eğitimi.bulunduğun şehirdeki kadın doğum hastanelerine sorabilirsin.ya benimde eşim tutturdu çocuk bakımı kursu bul die gidelim diyor.bu gebelik eğitimleri bebek bakımınıda içeriyor ilk 6 ay için.bende herhalde annelik içgüdüsü yardımcı olur diyorum zaten bu kursa gidiyorum ikinci bi taneye gerek varmı bilmiyorum.
ayyyy bende yazdıklarını okuyunca geçmiş sayfalara gidip kendi yazdıklarımı okudum.kocişi bırakıp memlekete gitmeyi bile düşünmüştüm.sağolsun kızlar uyardı bu halde araba kullanılmaz die.öğlen 3 ten gece 10 kadar durmadan ağladım balon gibi oldu yüzüm.içim dışıma çıkmıştı.şuanda kızıyorum tabi nie o kadar paraladım kendimi die.konunun ne olduğunu bilmiyorum ama inanki ağlıcaksın tatlım geçmiyo çünkü tamamen hormonel ben doktoruma anlattım durumu bişey olurmu dedim.korkma dedi.o kendini korur öle aile kavgasıyla bebeğe bişey olmaz dedi türk filmi değil bu dedi.sende korkma ben eşimi karşıma aldım hem ağladım hem konuştum.bide benimki çoktan pişman olmuştu yaptığına seninki gibi yılıştı yani bende uzatmadım ama ağlamam uzun süre kesilmedi.emin ol düzelecek rabbimin izniyle.ben o gün çok dua ettim elimde kuranla gezdim hep okudum zor oldu ama gözler buğulu buğulu okudum sende dua et tatlım.bende edicem senin için.
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin ayyy içinde hayal ettimde rabbim göstersin o günleri inşallah sağlıcakla
 
nick'lerimizin altına mavi mavi civciv gibi bişeyler gelmiş..
çok şeker
 

Senin yaptığın gibi banyodan sonra deneyeceğim. Benim ablam hamileliğinde lierac kullanmış sabah akşam ve hiç çatlamamış. Annem çatladı ama ben çatlamadım sen de lierac kullan dedi. Ama ben yapı olarak anneme çok benziyorum, çatlamak istemiyorum. İlave yağlar kullanayım dedim. Her ne kadar genetikte varsa olur diyorlar ama ne kadar aza indirsek o kadar iyi. Bu arada annem 5 çocuk doğurmuş ve yağlanmamış tabiki.


Ben de gebelik eğitimi için özel bir hastaneye başvurdum ama kontenjan sınırı var deyip sonraki aya ertelediler. Gebeliğimin haftası ilerleyince kabul edilirim sanıyorum. Devlet hastanelerine de başvurayım. Bebek konusunda hiç tecrübem yok. Nasıl tutacağımı bile bilmiyorum. Arkadaşlar 20 günde annelik içgüdüsü ağır basıyor, alışıyorsun diyorlar ama eğitimin eminim çok faydası olur.
Ayrıca, internetten şimdiden gebelik sonrası kendimizin ve bebeğimizin yaşama ihtimali olan çeşitli sorunlarla ilgili yazılar okuyorum. Doğumdan sonra internete ne kadar girebilirim bilmiyorum çünkü.
 

Neslihan im canim kendini ne olursa olsun bebegin icin uzmemeye calis..
Ben biraz sinirleniyim bebegim bana kusuyo tekmelemiyor.....
moralim yerine gelince basliyor tekmelerine ama sonrasinda onuda uzdugume bin pisman oluyorum ..

bnmkide bugün çok az tekmeledi teyzesi..küstü galiba bana..konuşuyorum onunla..sen kızma küsme annecim bnm için dua et diyorum ozaman hissettiryo kendini
evet cnm seni çok iyi hatırlıyorum "sakın yola çıkma saçmalama bebeğini düşün" gibi bi sürü cümle bende kurmuştum ama insan kendinde yaşayınca daha farklı oluyomuş hep dua ediyorum bebeğim için eşim için kendim için..ağlamak hemde ne ağlamak bedenimde depremler oluyo sanki bu gecede sabaha kadar nöbetçi..azıcık kendimle kalmak iyi olucak sanırım..saol cnm dualarını eksik etme
 
Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım.Bel ağrısı berbat birşeydir çok iyi bilirim.Bel fıtığı var bende her hareketime dikkat etmek zorundayım en ufak ters bir harekette tutulup kalıyorum.


Ahhh canım ya kıyamam.
Ne olur sanki biraz daha anlayışlı olsa eşler böyle dönemlerde.Ama unutma ki eşin değil sen bir can taşıyorsun ve yavrum ne kadar etkilenmiştir şimdi.
Dua et ve sakinleşmeye çalış bebeğin için canım.


Hayırlı olsun azerim güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Mevlam.
Bebişin doğduktan sonra güzel güzel gezersiniz inşallah anne oğul


Kolay gelsin canım sen çok yorma kendini
 

Benim de gece sol tarafıma bir ağrı saplandı ama herhangi bir şeye üzülüp takılmadım bebişler büyüyor o yüzdendir ağrılar.
Çok az kaldı annesi köften yakında güçlü tekmelere başlayacak inşallah sen tedirgin olma
 

Ayy cok güzel görünüyor. Guzel gunlerde kullanin annesii.. ne kadara aldiniz peki..
 

normal olduğuna ikna etmeye çalışıyorum kendimi zaten ama o sızı geldiği an "acaba" demektende kendimi alamıyorum.. bilemedim aaaay valla napıcağımı şaşırıyorum bazen.. Allah'ım sana emanet sen koru diyorum ama sonrada "bi doktora gitsem mi" diye geçiyo içimden, sonrada "yok yaaa zırt pırt gidilmez" diyip oturuyorum.. Oooof ya bi hayırlısıyla sağlıkla bitseydi şu hamilelik..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…