2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cnm ben tınaztepede erdal beye gidiyordum tüp beebek uzmanı hamile kald şimdi ist doktora gidebilirsin dedi sanırım aylin barbarosa gideceğim 6+2 yim ben 2li teste ne zaman gel dediler ve ilaç verdimi

belkı gıttıgınde tarıhını soylerrr... 7+4üm ben 28 kasıma verdıler tarıhımı benım ilaç vermedı daha kan verdım bugun cmtesı cıkacak sonucum bakalım duruma gore belkı... ikili teste geldıgım zaman folık asıt vercegını soyledı

Merhaba izmirliler :) Ben Gaziemirde, Çağdaş Tıp Merkezi - Özlem hanıma gidiyorum. Hem çok güler yüzlü hemde çok iyi bir doktor. Namık Demir'in asistanıydı bir zamanlar. En çok da o yüzden güveniyorum Özlem Hanıma. Doğum için de Çınarlı Doğum Hastanesini düşünüyoruz. Bir çok arkadaşım orda yaptı doğumu ve hepsi çok memnun, Özlem hanımı da yanımda götürücem ama doğuma :KK34:

canım biliyorum orayı..benim ailem gaziemir de oturuyor..geçen sene 1 kere gitmiştim normal kontrol için.ama orada doğum yok die orayı tercih etmedim şimdi.ilk doğum yaptığım yeri seçtim gene.çınarlı da geçen sene arkadaşım doğum yaptı.sezeryan..memnun kaldı ama ücreti bNA Biraz fazla geldi.4000 lira gibi bişey vermiş..

evet canım duydum kalp atısını... ben egepolde dogumu 1200 dıye duydum ama ne kadar dogru bılmıyorum...:26: bucatıp yapıyo ıkılı testı canımm kasım 28e verdı bana randevuyu... su an ıyı dr bıldıgım hastane drunuda tanıyorum ama ılkkez gıttım buna...
ben 2013 eylülde yaptım doğumu cnm 1000 liraydı doğumda fotoğraf da çektirdim 1100 oldu :-) o açıdan güzeldi..hatıra kaldı..belki şimdi 1200 olmuştur.buca tıpta ikili tarama nekadarmış acaba cnm..bir bilgin var mı?

herkese merhaba. ben de bugün 6 haftalık gebeyim. daha önce düşük yaptığım için progesteron verdi doktorum. başka kullanan var mı, ne kadar kullanıyorsunuz? sevgiler :)

Kızlar muayene oldum henüz cok küçük olduğundan bisey görülmedi 2 gun sonra tekrar kan tahlili için çağırdı doktor eger değerlerim 1000i geçerse bi sorun yok demektir dedi eğer düşükse sanırım kürtaj dicek :KK43:

Kızlar muayene oldum henüz cok küçük olduğundan bisey görülmedi 2 gun sonra tekrar kan tahlili için çağırdı doktor eger değerlerim 1000i geçerse bi sorun yok demektir dedi eğer düşükse sanırım kürtaj dicek :KK43:
Allah'im korusun insallah hersey yolundadir.. yarabimmm bende daha goremedim.. :KK14:
hangı kremı kullanıyosunnn canımm... fıatı ne kadar...
Canim ben galenic kulaniyorum eczaneden aldim 16 euro

yaa ben anlamadım bu değerler 48 saatte 2 katına cıkmıyo mu bugun 72 olan değer 2 gün sonra nasıl 1000i geçecek??:44::44:

canım biliyorum orayı..benim ailem gaziemir de oturuyor..geçen sene 1 kere gitmiştim normal kontrol için.ama orada doğum yok die orayı tercih etmedim şimdi.ilk doğum yaptığım yeri seçtim gene.çınarlı da geçen sene arkadaşım doğum yaptı.sezeryan..memnun kaldı ama ücreti bNA Biraz fazla geldi.4000 lira gibi bişey vermiş..
ben 2013 eylülde yaptım doğumu cnm 1000 liraydı doğumda fotoğraf da çektirdim 1100 oldu :-) o açıdan güzeldi..hatıra kaldı..belki şimdi 1200 olmuştur.buca tıpta ikili tarama nekadarmış acaba cnm..bir bilgin var mı?

yaa kizlar nasil oluyo siz mi veriyosunuz dogum parasini ? anlamadim dogurmak icin hastaneye mi para veriyosunuz ?? :44::44:

yaa ben anlamadım bu değerler 48 saatte 2 katına cıkmıyo mu bugun 72 olan değer 2 gün sonra nasıl 1000i geçecek??:44::44:

aynen canim bende korktum simdi.. nasil 1000 olucak birden bende snin gibi biliyodum.. dooktor demis bide :44::44:

hayirlisi bakalim 2 gun neyki.. benim daha 2 haftam var.. bide beni dusun.. icin rahat olsun..

aynen canim bende korktum simdi.. nasil 1000 olucak birden bende snin gibi biliyodum.. dooktor demis bide :44::44:

Belkide 100 demek istemiştir :/
Bilmem ki.. olmazsa baska doktora giderim bende

valla soyledıı sanırımm fazla degıl ama onun yanında bı kac testın fıatınıda soyledı aklımda kalmadıı...

Belkide 100 demek istemiştir :/
Bilmem ki.. olmazsa baska doktora giderim bende

iki günde 1000 geçmez 2 günde bir 2 katı artmalı bugün 70 ise 2 gün sonra en az 130-140 olmalı eğer 2 günde bir 2 ye katlarsa güzel gidiyor demektir düşerse veya düzenli artmazsa Allah korusun sorunlu deniliyor. 1000 geçincede genelde 1500 civarında karından keseye bakıyor dr. onu demek istemiştir. ama 70-140-280 gibi gitmez birden bi bakmışsın daha yüksek çıkar yani 200 hesap ederken 400 falan olur bence sorun yoktur. Allah sağlıkla nasip etsin inş. hepimize

belkı gıttıgınde tarıhını soylerrr... 7+4üm ben 28 kasıma verdıler tarıhımı benım ilaç vermedı daha kan verdım bugun cmtesı cıkacak sonucum bakalım duruma gore belkı... ikili teste geldıgım zaman folık asıt vercegını soyledı

aaa... folik asit için geç niye öyle demiş.Doktorlar öğrenir öğrenmez hatta planlı bi gebelikse öncesinden veriyorlar.

Senin değerin 72 idi 1000 i geçemez geçerse bi tuhaflık var demektir hatta dış gebelikten filan şüphelenilebilir. Folikasit ilk 8 hafta önemli onu sonradan vermek istiyor degerlerden de bi haber gibi gözüküyor. Canını sıktıysam afedersin canım ama
ben bile biliyorum o doktor nasıl bilmiyor ona şaşırdım...

aaa... folik asit için geç niye öyle demiş.Doktorlar öğrenir öğrenmez hatta planlı bi gebelikse öncesinden veriyorlar.

Senin değerin 72 idi 1000 i geçemez geçerse bi tuhaflık var demektir hatta dış gebelikten filan şüphelenilebilir. Folikasit ilk 8 hafta önemli onu sonradan vermek istiyor degerlerden de bi haber gibi gözüküyor. Canını sıktıysam afedersin canım ama

Evet dogru soyledin ccanim.. benim doktorda erkenden verdi o zamanlar calismalarimiz oluyordu.. daha iyi yumurtlaman icin demisti..
bende adet bekliyordum dedim ama hamileysem.. birinci ay kullan dedi bebegin gelisimi icin cok iyi falan..

sıkma canını şimdiden de kürtajı düşünme bence.İyi düşün iyi olur inşallah . :KK34:

Evet dogru soyledin ccanim.. benim doktorda erkenden verdi o zamanlar calismalarimiz oluyordu.. daha iyi yumurtlaman icin demisti..
bende adet bekliyordum dedim ama hamileysem.. birinci ay kullan dedi bebegin gelisimi icin cok iyi falan..

Biz de yumurta takibi yaptık canım o yüzden ben bir ay öncesinden kullanmaya başladım desem yeridir...

iki günde 1000 geçmez 2 günde bir 2 katı artmalı bugün 70 ise 2 gün sonra en az 130-140 olmalı eğer 2 günde bir 2 ye katlarsa güzel gidiyor demektir düşerse veya düzenli artmazsa Allah korusun sorunlu deniliyor. 1000 geçincede genelde 1500 civarında karından keseye bakıyor dr. onu demek istemiştir. ama 70-140-280 gibi gitmez birden bi bakmışsın daha yüksek çıkar yani 200 hesap ederken 400 falan olur bence sorun yoktur. Allah sağlıkla nasip etsin inş. hepimize

Evet bende öyle zannediyorum canım
2 gun sonra hersey netleşecek hayirlisi bakalim

Canim ben gecen ay hamile kalmayi düşündüğüm için rutin muayene olmak icin gitmistim dr 3 yildir oğlumun doğumundan sonra hic kontrole gitmemistim gecen ay verdi bana folik plus kullaniyorum zaten :)
Bide dedigim gibi 100 demek istemiştir belki

X