- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
Kizlar kan tahlili sonuçlarımi şimdi aldim değer 72 diyor cok küçük degil mi yaa
Muayene icin doktoru bekliyorum insallah bi aksilik yoktur dua edin lütfen
kac gün gecti canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kan tahlili sonuçlarımi şimdi aldim değer 72 diyor cok küçük degil mi yaa
bizim mide bulantılarımız başladı offff
bizim mide bulantılarımız başladı offff
kac gün gecti canımm
aynen canim yaa.. ama benim canim eskiden hep tatli seyler isterdi simdi elimi surmuyorum bile
hep et tursu yiyorum asermeden mi bayramdan mi anlamak zor..
22sinde olmam gerekiodu yani 2 gün gecti henüz cnm..
Aglama canim sabahlari mi oluyor mide bulantin.. hayirlisi bakalim cubuk kraker ler den yee.. ekmek yee.. sabah ac karnina su ic azaltirmis bulantilari
sakınnn offlama canım çok şükür Allah acılarını göstermesin.
bu konuda çok tepkiliyim ben, ilk hamileliğimde o kadar midem bulandı ki mutfağa giremedim soğan görsem kustum. ama sadece 3 hafta sürdü sonra çok ağladım ve bi daha asla midem bulanıyo diye üzülmem keşke yine bulansa diyodum.
sana belki saçma gelebilir ama üzülme sevin ohh iyiki miden bulanıyo iyiki mideni bulandıran bişey var içindeee
22sinde olmam gerekiodu yani 2 gün gecti henüz cnm..
dogru sölüyon kuzum ama ben üzülüyom direncten düşecem ii olsunlar baska bişe istemiyorum
ne istiyorsun aceba merak etim.. eksi eksi gidiyosun bakalim.. cinsiyeti ne olacak..:)) ben et istemiyorum yaa dün mesela mor lahana salatası istedim limonlu limonlu. bugün de yine limonlu başka bişey istiyorum :))
Canim bende 20 sinde olmam gerekiyodu olmadim degerim cuma gun yani 18inde 61 idi 16sinda 20 idi... merak etme sen simdi biraz bekle sonra bidaha kana git degerin artiyorsa hersey yolunda.. merak etme ccanim..22sinde olmam gerekiodu yani 2 gün gecti henüz cnm..
inşallah iyi olcaklar :)) sen zorda olsa ye çıkarırsan bile yediğin kar kalır. daha yeni başladık Allah yardımcımız olsunn
ne istiyorsun aceba merak etim.. eksi eksi gidiyosun bakalim.. cinsiyeti ne olacak..
Canim bende 20 sinde olmam gerekiyodu olmadim degerim cuma gun yani 18inde 61 idi 16sinda 20 idi... merak etme sen simdi biraz bekle sonra bidaha kana git degerin artiyorsa hersey yolunda.. merak etme ccanim..
inşallah kız olur hayırlısıyla. eşim de ben de çok istiyoruz kız olmasını. :))
Sut de ic kalsiyum icin.. su sabahlari miden bulanmasin diye ac karnina bir bardak..sabah süt içemedimmm midem bulanıyor içeyim bari
kiz hepinizde eksimi istiyorsunuz.. eksi yiyince kiz mi erkek miydi ?? bende tuzlu et istiyorum...kızlar ekşi demeyinnn banaaaaaaaaaaaadayanamıyorumm
seviniyodum ii geciyo diye başladı farklı bir duygu rabbim herkese yasatsın minicik ama hayatımı kapladı
Nasılsın canım...
Allah yardimcin olsun canim.. cok kotu bir agri yaa..Bide beni düşün alerjik rinitim var ... Karnımı tuta tuta idare ediyorum....
inşallah kız olur hayırlısıyla. eşim de ben de çok istiyoruz kız olmasını. :))
inşallah canım bana herkes kız diyor ama bilmiyom nie öle diyolarsa