sakınnn offlama canım çok şükür allah acılarını göstermesin.
Bu konuda çok tepkiliyim ben, ilk hamileliğimde o kadar midem bulandı ki mutfağa giremedim soğan görsem kustum. Ama sadece 3 hafta sürdü Sonra çok ağladım ve bi daha asla midem bulanıyo diye üzülmem keşke yine bulansa diyodum.
Sana belki saçma gelebilir ama üzülme sevin ohh iyiki miden bulanıyo iyiki mideni bulandıran bişey var içindeee
bencede oflamayın bende mayıs ayında kaybedince bebeğimi, şikayet ettiğim herşey için kendime kızdım , şimdi allahıma şükür tekrar hamileyim ve hiçbirşeyden şikayetci değilim hep bir bulantım, bel ağrım herşeyşim olsun ama bebeğim 9 ay benimle olup sağlıklı olsun, eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun.
Birde mide bulantısı için birşey diycem . Benimde miğdem bulanmaya başladı ama işten eve gittiğimde 5,5 aylık kızım yüzüme bakıp anne ben acıktım deyince, vallahi ne miğde bulantısı kalıyor nede birşey giriyorum mutfağa yapıyorum kızıma sağlıklı yemekler, mecbur olunca hiçbirşey için naz yapılmıyor yani arkadaşlar. Aman evlatlarım sağlıklı olsunda ben onlar için her zorluğa göğüz geririm.