2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

Aynen tatlım sırf yaşım küçük değil diye kendime haklı taraf çıkartıyordum yoksa daha çok üzülürdüm :)
Zamanını da boşver ben de kocamda hayet sağlıklı olunca balayında oldu de geç yapamayanlar düşünsün
 

ben de haddini bildirmeye kalktım da kötü oldum işte karşındaki normal algılara sahip biri olmayınca tepkilerinde doğru algılanmıyor maalesef.... sen kötüsün diye bağırdı adam bana ya,üstelik karnımda 4 haftalık bebişim varken ve bunu bildiği halde... suçum ne? " tezgahın üzerine arada bir boşaltıver yengecim, kötü kokuyor,sen atıver makineye ben yerleştiririm" dedim diye... bir de gülerek "hele bir evlen de öyle istifa et ev işlerinden bakalım" diye espri yaptım... eşimin aile bağları çok zayıf gidip geldikleri kimse yok, hepsi yaşlı başlı insanlar zaten, oturup iki satır muhabbet edemiyorsun, sinir küpü olup çıkıyorsun... eşim de çok uzak duruyor akrabalarından bu yüzden... rahmetli kv görmüş bunları ki o da uzak durmuş hep... kayınpederim iyi bir insan sadece biraz düşüncesiz işte, sabah kapıda karşılaştık mesela "nasılmış bakalım oğluşumuz" diyerek geçti, ilgisi hoşuma gitti...

bu arada benim aileme çok yakınsın, eşim erken çıkabilse işten biz de gelecektik oralara bu akşam için
 


yalnız değiliz demek ki ne kadarlık hamilesin sorusuna 4.ay bitti diyip geçiyorum,sonra toparlıyorum kendimi eee 4 ay 10 günlük evliyim ama ben

hazırlıksız yakalandığımı düşündüğümde oldu, şaşkınlık yaşadığımda... sonra aklıma geldi... tuttuğum tüm dileklerde bebeğim vardı aslında... tüm dualarımda da... geçen yeni yılda eşimle (nişanlım tabi o dönem) şu dilek balonlarından uçurmuştuk ve seneye bugün bebeğim benimle olsun demiştim içten içe... sonra doğum günümde pastamı üflerken aynı şeyi dilemiştim... ve hıdrellez dileklerimi açtım geçen gün, bir sürü bebek resimleri... tabi dualarımın bir yerinde hep bebeğimin beni bekletmemesini dilediğimi hatırladım... Rabbim hep duymuş sesimi binlerce kez şükürler olsun... bunlar aklıma gelince mucizenin büyüklüğünden bir kez daha ürktüm...

herkes sevincini aynı yaşayacak diye bir şey yok hem... zamanla hele ki hareketlenince alışacaksın kesinlikle
 

aynen canım aynen biz keyfimize bakalım vallah kimselerin lafını takıp da ne kendimi ne bebişimi üzerim
 

hadi gözün aydın canım maşallahhh.


canım hakkında hayırlısı olsun, ben de adetimden 2 gün sonra yapmıştım testi 82 çıkmıştı. Çok fazla stres yapmadan sabret bakalım neler olacak. Kasık batması vs bende de vardı. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu sürekli lavaboya gidip kontrol ediyordum :)
 
canım bu aşıyı kaçıncı haftada yaptırmak gerekiyo:44:


ebe beni 10 ocakta çağırdı... ama o hafta final haftası çok yoğunum 7 ocakta gidicem... 17+1 olacak sanırım gittiğim gün...

sat a göre; 18+4 olacak... geç yumurtlamadan dolayı geriden geliyoruz biz ama asm sat a göre hesap yapıyor...
 

kaç doz yapılıyor peki bilginiz varmı? Ne aralıkta olcak yada
 
kızlar 2014 ilk önce sağlıklı hayırlı bir şekilde bize bebeklerimizi getirsin inşallah...sonra yine sağlık mutluluk,huzur ve bol para getirsin..allahım bu yeni yılda herkesin ne dileği varsa gerçekleştirsin inşallah..herkese mutlu yıllar...
 

canım yükselir inşallah yükselmicek gibi bi deger değil.ben adet günümden bir gün önce kan testi yaptırmıştım 4 küsür çıkmıştı negatif sandım ama meger geç döllenme olmuş hamileymişim iki gün sonra tekrarladıgımda 60 larda bi deger çıkmıştı :)
 
öyle olucak büyük ihtimal sen 7sini mi bekliyosun canım , cinsiyetini öğrenemedin mi ? bayadır giremiyorum foruma habersiz kaldım :)

yok cnm 4'ünü bekliyorum, bu c.tesi
o gün öğrenize inş, gösterirse benim köfte
 
canım bu aşıyı kaçıncı haftada yaptırmak gerekiyo:44:


valla tatlım beni 24 aralıkta çağırmıştı gittim tetanoz aşısı yaptı şimdi de 24 ocakta gel ikinci dozunu yapacağız dedi. Ablam da bu doğumdan sonra da devam ediyor dedi valla kaç doz diye sormadım ama aşı biraz ağrı yapıyor dikkat et zorlayacak şeyler yapma kolunla.
 
2013 başlarken en büyük dileğimdi hamile olmak sağlıklı ilerlemesi,benzer acıların yaşanmaması..
bu gerçekleşti ya, 2013'ün güzel geçmiş olması için yeter bana sanırım..
şimdi yeni bir yılı karşılayacağız bu akşam ve en heyecanlı anlar 10'dan geriye sayarken yaşanacak.. bişey olacağından değil ama bi kıpırtı oluyo o an insanın içinde..
şimdi ki en büyük dileğim SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR ve tüm bunları ailemize köftemde eklenerek yaşamak mutlu olmak,büyümek..

aynı dileği hepiniz için diliyorum kızlar..
gözünüzü kapattığınızda aklınıza ilk gelen dilek her neyse, o gerçekleşsin 2014'te..

MUTLU YILLAR
 
Merhaba kızlar...:)

Biraz önce ezan okunurken elim karnımdaydı. Elimim olduğu yerde hareketlenmeler oldu. Elim orada olmasa hissedemeyecektim :) İlk defa bebeğimin hareketini hissettim. Doktorum 20 haftadan önce hissetmezsin dediği için önceki kıpırtıları pek dikkate almıyordum ama bu sefer ki farklıydı :):) Şu an çok tuhaf duygular içersindeyim. Sanırım en güzel doğum günü hediyemi aldım :):)
 

teşekkür ederim kızlar allah razı olsun hepinizden rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh ..
 
2011'den 2012 yılına girerken hayatımın erkeğiyle sevgilimleydim.. tam 12'de sarıldığımda tek duam Allah'ım bizi ayırma oldu..
2012'den 2013'e girerken artık hayatımın erkeğiyle nişanlıydım.. kocaman bir ailem olmuştu. annelerim babalarım kardeşim.. Allah'ım birliğimizi bozma diye dualarla girmiştim..
Bugün de 2013'ü devireceğim eşim evimin direği her şeyim ve minicik kalbi minicik elleri ayakları minicik bedeni ile göbişimi şenlendiren sıpam ile birlikte.. bu sene ki duam ise belli Allah'ım sağlıkla sıhhatla yavrumuzu bize bağışla evimizin neşesini mutluluğunu huzurunu eksik etme..

Sizlere de yeni yılınızın minişleriniz ile çoookk güzel bir yıl olmasını dilerim..

İyi seneler arkadaşlar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…