2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Canım sen içini ferah tut,doktorun yaptıysa vardır bir bildiği 11+1 de 42mm le yapan arkadaşımda var tercih meselesi sanırım üzüldüm şimdi telaş yapma

normal dedi bana her şeyi zaten o da hareket etti el salladı bize oynadı keyfi yerindeydi ama annelik başka bi duygu ya galiba insann her şeye dikkat edesi geliyor... neyse cumartesi doktora gidip kan testinin sonucunu alacağız bakalım ne diyecek...
 

Normalmiş herşeyi annesi bak sende üzülme kuzucuğunu da üzme,anlıyorum seni ama bebişin sağlıklı inşallah
 

bizim de kan uyuşmazlığımız var benden de test istemedi of ben bu doktorumu öldürsem yeridir her şeyi ben hatırlatıyorum ona ya
 

Canım aynı doktora gidiyoruz, çok ilgili bir doktor.
 
Buarada kızlar doktorum folic asiti artik birakabilirsin dedi...vitamin vermeyecegim sana onun yerine osteocare diye bi ilac verdi icinde magnezyum kalsiyum d vitamini ve cinko varmis baska bisi vermedi bide dediki karninda catlat olusumunu onlemek icin aktardan kakao yagi ve kayisi yagi al sur gidipte kozmetik kremlerden alma bun k ari kullan faydasini goreceksin dedi
 
Son düzenleme:
kızlar dr bana 3 ilaç verdi biri elevit ,diğer 2 günde bir calcıday d3, diğeri ferrum

o vitamin hapı heralde. ben de elevit kullanıyorum ve ben de dediğin durumdayım. vitaminin içinde demir var ya. vücut gerektiği kadarını alıp fazlasını dışkı yoluyla atıyor. rengi de ondan öyle koyu.

arkadaşlar elevit kullanmayın onun yerine decavit isteyin doktorunuzdan.elevitte domuz katkısı var ortalık çalkalandı içmeyin şunu nolur
 
hani haberlerde filan duymuşsunuzdur belki uygun kök hücre aranıyor şeklinde... İşte aranan kök hücre bu oluyor başka donerlerden de bulunabiliyor ama uygun olma ihtimali azalıyor tabi.

Evet bu yuzden bi kardeş yapın diyo doktorlar anneye babaya, onun plasentasından kullanmak için...
 
Sanirim bana iyi dileklerinizi yazacak zamaniniz olmadi arkadaşlar.üzücek kiricak birseymi yazdim diye yazdigim msjlara baktim ama birsey goremedim.sanirim pek umrunuzda değilim yada sevemediniz beni bilemedim.umarim hepiniz sağlıcakla meleklerinize kavusursunuz. Hakkinizi helal edin. Allahim tü m bebek bebekleyen annelere doguma kadar endişesiz güzel gunler versin.
 

Canım nereye gidiyorsun? Neden sevilmediğini düşündün ki? Oysa benim burdaki dikkatimi çeken nadir arkadaşlardan biriydin, ben de foruma pek girip okuyamıyorum, arkadaşların da öyle olmuştur eminim, arada kaynamıştır. Gitme sakın bi yerlere tamam mıı? Bebişinin iyi olmasına sevindim, doktorunun CD vermesi daha bi harikaymış ama, normal muayeneye mi gittiğinde verdi doktor CDyi? Bu arada bana da erkeğe benziyor demişti ama bu hafta kızın olcak dedi. Ben çok sevindim ama eşim acaip üzüldü. Hadi hayırlı olsun, isim düşünmeye başladın mı :)
 

Canım şu an duygusal bir ruh halindesin ondan böyle düşünüyorsun, olur mu öyle şey. Burda hiç kimse birbirini tanımıyorki. Neye göre ayrıcalıklı davransın. Ben işten geldim geçmişi yeni okuyorum. Burda çok güzel günler paylaşacağız sakınnn bir yere gitme.
 
Dün gittiğimde söyledi canım. Daha önce erkeğe benziyor ama çok belirsiz demişti, dünse kızın olcak net bi şekilde gözüküyor bu sefer dedi.

Hadi ya bana da geçtiğimiz cumartesi erkeğe benziyor ama haftaya gel söyliyim dedi
 
Hadi gozun aydin olsun canim
Hep boyle guzel haberlerle gelmeniz dilegiyle

Tatlim dur nereye gidiyorsunnn....
Yapma boyle lutfen.....
Bu forumdaki her birey tabi ki oldukca onemli kisiler....
Hepimiz birbirimize sahip cikiyoruz....
Ablalik kardeslik yapiyoruz.....
Yazin hizli degisen sayfalara denk gelmis olabilir.....
Umursamadigimizi dusunmen beni cok uzdu gercekten
 

Aynen öyle canım Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin. 9ay devam edick biliyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum şuan çok teşekkür ederim..


Maşallah , haberler çok güzel hayırlısı olsun canım , eminim kan sonucunda temiz çıkacaktır.. Darısı başımıza inşallah..
 

canımmm kendi adıma kusuruma bakma iki gündür başağrısından ölüyordum... benim burada sevdiğim konuşmayı istediğim kişilerdensin sen .. lütfen böyle yapma... mesajını okudum beğendim ama cevap yazmak aklıma gelmedi.. hepimiz çok hassasız bu dönemde anlayabiliriz birbirimizi diye düşünüyorum ... bebişinle daha nice güzel günleri paylaşacağız birlikte inşallahh :)
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…