2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

eşin ne istiyor canım bizdede aynı stress ama dr sölemeyince ben kız diyorum yani
 
Doğumdan hemen sonra bebeğin plesantasından kan alınıyor ve bu saklanıyor -196 derecelik labarotuarda. Allah korusun kanser gibi bi hastalığı olursa kendi kök hücresinden tedavi oluyor o insan.


vaaavvvv çok iyimiş bu..ilk defa duyuyorum ama,o zaman sormak konuşmak lazım bunu doktorla..
 
netten de araştırabilirsin ben epey makale okudum bununla ilgili. Gerek olmadığını savunanlar da var doktorumla da bi konuşacağım.

burdanda mutlaka paylaş canım doktorun dediklerini..
doğruluk payı varsa,önemli bi bilgi çünkü..
 
hani haberlerde filan duymuşsunuzdur belki uygun kök hücre aranıyor şeklinde... İşte aranan kök hücre bu oluyor başka donerlerden de bulunabiliyor ama uygun olma ihtimali azalıyor tabi.
 
ben 12 ci haftada öğrenemedim 12+6 gittğimde yine sölemedi

Canim biz daha sormadan kendisi soyledi muhtemelen oglunuz olacak diye. Esim algilayamadi once tekrar sordu evet oglana benziyo dedi dr, insallah yanilmaz bir kizim var buda oglan olsun istiyoruz hayirli saglikli bir sekilde
 
Canim biz daha sormadan kendisi soyledi muhtemelen oglunuz olacak diye. Esim algilayamadi once tekrar sordu evet oglana benziyo dedi dr, insallah yanilmaz bir kizim var buda oglan olsun istiyoruz hayirli saglikli bir sekilde

ben sordum yne sölemedi ii oluş allah ömür versin canım adanada hangi dr gidiyosun
 
kızlar evimnette philipsin biberon emzik ürünleri var fiyatları nası normal piyasaya göre acaba fırsat ürünü falan diye yazıyo ama..
bi de philips avent marka iyi mi?

Canim onerebilecegim iki secenek var uzun arastirmalarimiz sonucu....
- philips avent
- mr. Brown
Bu iki markadan herkes cok memnun canim kullanici yorumlarina bakabilirsin
 
Kizlar benimde 13+1 cinsiyeti bende cok merak ediyorum.1 kizim var o kiz istiyo ben saglikla dogsun diyorum.allah herkezi bebesine kavusturur ins.
 
ben sordum yne sölemedi ii oluş allah ömür versin canım adanada hangi dr gidiyosun

Canim daha once soylemistim ya. Haluk Balli'ya gidiyorum Hacettepeliler'de. Aslinda Baskent'e gidecektim Ebru hanima. Bir kereligine bu doktora gitmistik memnun kaldik ve devam ettik. Fiyat ve ulasim acisindan da avantajli bizim icin. Tavsiye istersen Adana nin en iyi drlarindan Aytekin Altintas'i oneririm.
 

Ama cinsiyetini Hayat Tip merkezindeki Sidika Aslan soyledi rahatsizlandigim icin gitmistim bir kere. Sidika hanim da gordumu soyleyen drlardan genelde de cikiyor soyledigi.
 
maksimum 1 ay içinde topikte anketimizde açılır..
kız erkek ikiz artık neyimiz var yok öğreniriz yavaş yavaş..
 
canım başından beri haziran bebişleri için face'de de ayrı bi grubumuz var zaten..
burasıda kk platformu

bu arada bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla büyür umarım..aramızada hoşgeldiniz

face de hazıran 2014 senesının varmıydı grubu bılsem bende ona uye olurdum.ben goremedım ama
 
teşekkür ederim bu arada güzel dilekleriniz için.face de tam olarak grubun adı ne bana davet yollayabılırmısınız.burdan zor oluyo sohbet.arada telefondan gırıyorum.teşekkür ederim.
 



Canim bosuna canini sikiyorsun ucgun geriden gelmesi sorun degil 2 hafta geriden gelenler var gec dollenmeden dolayi. Bebegin harekette etmis herseyide normal masallah. Onemli olan testin iyi sonuclanmasi ha bugun ha 10 gun sonra ne farkeder

Ya hepiniz çok ama çok sağolunmoral oluyorsunuz bana aslında mantıken herşey yolunda çok şükür , ne bi lekelenmem ne kanamam oldu , kalp atışlarını duydum çok şükür , hareket etti , bikaç günün önemi yok, hepsini biliyorum ama insan ilk bebeğini kaybedince ufak bi olumsuzlukta mantığın ne derse desin duygularına engel olamıyo.

İlkinde yaşanan olumsuzluklarda minicik olmasına rağmen hemen onunla konuşuyordum 'annecim seni çok seviyorum sakın beni bırakma , sıkı sıkı tutun bebeğim' ... Ama bunda daha hiç öyle yoğun duygularr hissedemedim içimde hala kaybetme duygusu var sanırım

Doktordan çıkınca kendimi sabah sabah çarşıya attım lcw gittim , hamile kıyafetlerine baktım denedim ama daha bebiş bölümünü dolduramıyorum :)) sonra bebiş kıyafetlerine baktım hiç sarıydı , kremdi , işte yeşildi bebek kıyafeti yoktu , cinsiyeti bilemediğimden hiç bişi almadan çıktım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…