2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
canım aynen yürümediğim sürece sıkıntı yok ayağa kalkınca çok fena bi ağrı saplanıyo malum bölgeye ben de doktoruma söylemiştim magnezyumu ihmal etme demişti ama çok da işe yaramıyo magnezyum..

anladım yani magnezyumdan ötürü diyosunuz iyi başka bişe olmasında o sorun değil korkmuştum dün ya erken mi doğuracam diye:KK1::KK1::KK1:
 
Günaydınlaaar :KK16: :KK16: bizim her sabahki klasiklerimiz kahvaltı,çalar saat-İsmail Küçükkaya,ve siz oğluşumun teyzeleri:)) vazgeçilmezlerimiz arasındasınız kızlar öpüyorum sizi :)) :KK54: :KK54: Şööyle bir göz gezdirdim geçmişe kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin, ağrı yaşayan arkadaşlar sanırım artık hepimizde bir şekilde ağrı sızı var ve endişeleniyoruz ama sanırım bebeklerimiz abla abi oldular artık kocaman oldular o yüzden normal bu tarz ağrılar..az kaldı kucağımıza aldığımızda bütüüün ağrılarımız bitecek :KK34: :KK34:
 
bazen benimki de öyle yapıyor sanki titrer gibi. ya da düzenli tepikler atıyor annesine. atıyorum düzenli olarak 2 saniyede bir 5 6 kere vuruyor bazen daha bile fazla sürüyor. bu gibi anlam veremediğim davranışlar sergiliyor bazen :d ama en son 2 hafta önce kontrolümüz vardı hiç bir sıkıntısı yoktu çok şükür canım :)

Kızlar selam, bişey soracağım sizin bebişlerin tekmesi nasıl ? Benim kız geçen gün sanki titrer gibi bir hareket yaptı enşilendim. Arada sizede de oluyor mu ? Bir daha yapmadı ama merak ettim ?


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Canım benım bı sıkıntım yoktu 2hsfta önce alttan ölçmüştü 3.6 o zamanda şikayetım yoktu şimdide yok kontrole geldıgınde idrara sıkış biraz ustten bakarız demişti oyle gıttım ustten ölçü ve 2.4 çıktı çok kötu yanı çok buyuk rısk
cok gecmıs olsun 2.5 altı rısklıdır senın bu haftalarda bu olcu cok korkunc degıl,benım 12.haftada 2cmdı gordu sonraı haftalatda uzadı en son 3.6 ydı ayrıca ıstırahat ederek uzadıgna cok sahıd oldum ıstırahat et bısey olmaz ınsallah
 
canım o çatı ağrısı beni mahfetti haftalardır hatta sabah yataktan bile kalkamadım adım dahi atamıyorum dün eve yürüyerek gittim yürüyüş olsun diye bugün komalığım ne olcak bilmiyorum bu ağrının sonu çok kötü ama:KK50::KK50:

bazen çok dayanılmaz oluyor..yürüyemiyorum..yatıyorum sadece....bu ilaç belki iyi gelir..inşallah canım hafifiler seninkide..


ben 1.5 ayı geçti kullanıyorum bunu ama fiyatı 18 tl falan değil :KK1: sigorta,özel sağlıkla falan mı alıyosun?

canım 30luğu 18 tl 90lığı 39 tl idi...eczacı öyle dedi ama..o kadar ödedim..
 
çok teşekkür ederiiiz :)

bu arada deterjan olarak hacı şakirin granül sabununu da temin edicem tavsiyene uyacağım canım, omoyu da alacağım bakim bize hangisi uyacak :):)

paylaşımların için teşekkürler :KK16:

Ben oğlumda da prima kullanmıştım, diğerleri fena pişik yapmıştı. Sıvı deterjan olarak hacışakirin makinalar için granül sabunu var, oğlumda da onu kullanmıştım, kızıma da onu aldım :) krem ve şampuan olarak da ya bübchen ya da nivea alacağım galiba ama seba-med de iyi fikirr doğrusu :KK66: tavsiyeler için çok teşekkürler :)
Bebişin mobilyaları da çok güzeller maşallah, sağlıkla sıhhatle kullansın inşallah...
Erken doğum yapan arkadaşımıza ve bebişine de sağlık sıhhatle uzun mutlu bir ömür diliyorum...


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Arkadaşlar günaydın :KK76::KK76::KK76:

hava çok güzel, içim açıldı... biri yazmıştı denize atlayasım, çimlerde yuvarlanasım var diye, bende aynen öyle düşünüyorum :KK9:
hatta vakti olan varsa gitsin sahilde iki tur atsın

bu arada ben ödem ve şişlikten yoruldum artık, sizde de oluyor mu ?
özellikle sabahları yüzüm gözüm şiş kalkıyorum, gün içinde yüzüm düzeliyor ama bu sefer ayaklarım şişiyor, malum bütün gün oturuyorum, onunda etkisi olabilir :KK20:

sizde var mı böyle sıkıntılar, nasıl atlatıyorsunuz ?

günaydın canım aynı sıkıntılar bende de var yürüyüş yapmalısın dio annem kolay doğum için ama akşama doğru özellikle bildiğin davul ayaklarım bugun dayamadım babet giydim işlh üşütmem
 
Biz geldiikk doktorumuzdan 27+3teyiz herseyimiz normal cikti çok şükür kızımla kilosu 1200 olmus boyuda 40 cm annesine guzel bi doğum günü hediyesi verdi kuzucuk doktorumuzun dedigine gore muhtemel dogum tarihimizde 5 haziranda falan olacakmis ve daha cok babasina benzeyen bi kizimiz olacakmis her ultrason resmine bakan zaten babasina benzetiyordu doktorumuzda bugün onayladi bunu :)

maşlh canım nasıl güzel büyümüş bebeğin ben iki hafta önce gitmiştim en son 830 demişlerdi kilo aldımıki merak ediom pazartesi işlh öğrenecem
 
merhaba arkadaşlar herkez iyidir inş . ben cumartesi kanamayla hastaneye yattım erken dogum riski oldugunu söylediler bebeğin ciğerleri acılsın diye iğne yaptılar ama sonra kanamam durunca cıktım . şimdi evde yatıyrum bebeğimin erken gelmesinden korkuyorum cunku daha cok kücükk:KK43:(

geçmiş olsun canım şifalar işlh biraz daha sabretsin bebeğin zamanı gelince sağlıkla sıhhatle doğsun hepimizin bebekleri işlh :KK16:
 
aslında kasık ağrımdan çok karnım ağrıyor yani göbeğimin tam altı...ogün doktorada söyledim NSTye sokalım dedi..sonra muyaneden sonra vazgeçti gerek yok olumsuz bir durum yok dedi....birde acayip bir ağrım var..mesela şimdi oturuyourm biraz sonra kalktığımda yere bastığımda vajinamda bir ağrı hissediyorum ...doktorum çatıdan dolayı dedi..rahim büyüdükçe baskı yapıyor dedi..bilemedim..... :KK50::KK50::KK50:
aynısı bendede oluyo cnm hatta ben idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip idrar kültürü bile yaptrdım ama temiz çıktı resmen bıçak batırıolar vajinama..bazen tutup yürüyorum o derece!
Tahmin ettim :) sağlıkla güle güle kullansın bebiş :)


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saolasın cnm bnm (=

merhaba canım;

Nasıl bir patronun varmış öle senin :) maşl. diyelimde nazar değmesin :)
Biz nasıl izin alalım diye düşünürken seninkine bak ne güzel :)

Bu arada halın benim halımla aynı :) zevklerimiz aynı yani :)

Güle güle kullansın bebişin inş. :)
kaç kişiyle halılarımız aynı çıktı ayol zevkler bile aynıymış..:KK1:

senin patron ilk kez gözüme girdi heee :KK1: oysa adama büyük bi antipati besliyordum anlattıklarından dolayı..
adam değil kadın :KK1: üretim müdürü erkek benim onunla başım dertte..patronda sıkıntı yok hehe :KK1:
ohh maşallah :):) hepsini yeni mi almııış
bebek tekstili olduğu için cnm bunlar hep yurt dışından falan alınan numuneler hepsi bana kaldı..çoğu marka çok iyi oldu valla Allah razı olsun :KK1:
 
Günaydınlaaar :KK16: :KK16: bizim her sabahki klasiklerimiz kahvaltı,çalar saat-İsmail Küçükkaya,ve siz oğluşumun teyzeleri:)) vazgeçilmezlerimiz arasındasınız kızlar öpüyorum sizi :)) :KK54: :KK54: Şööyle bir göz gezdirdim geçmişe kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin, ağrı yaşayan arkadaşlar sanırım artık hepimizde bir şekilde ağrı sızı var ve endişeleniyoruz ama sanırım bebeklerimiz abla abi oldular artık kocaman oldular o yüzden normal bu tarz ağrılar..az kaldı kucağımıza aldığımızda bütüüün ağrılarımız bitecek :KK34: :KK34:

günaydınnn canımmmm...izin günümde sabah kalktığımda ilk izlediğim program :) bugünde twitter la ilgili yorumlar süperdir kesin :)
 
Kızlar benm bahar alerjim var yıllardır ve yne başladı ilaç da kullnamacm sanrm hapşırmak öksürmek sanki doğumu tetikliyor napcm ben ya


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben de de var bu havalarda oluyo hatta senin yazını okurken bile gözlerim sulandı psikolojik heralde ben delodey isimli bi hap kullanırdım hamile değilken tabi şimdi kullanamıcaz ama bu tip alerjilere terenin faydalı olduğunu duymuştum bu aralar tere ye bakalım belki fayda eder

Resmen cin iskencesi cektim bugun yaa :84::84::84: takip edip yazamamak cok kotuydu :KK19: bu misafirler nasil dayaniyo :KK52::KK52:
Neyse sonunda yaninizdayim :KK19::KK19:
Bizim dun kontrolumuz vardi 25+2 olarak gorunuyoruz ve 780 gram olmusuz boyu soylemedi doktor bey. Kilosu az mi ki kizlar :18:
Idrar ve kan tahlillerine gerek duymadigini soyledi Seker yuklemesini de ne ben sordum ne kendisi soyledi. Bu arada 3 haftada 3 kg almisim :KK52::KK52: cok sasirdim :KK53:

Yavrumun fotosunu yuklemeye calistim ama beceremedim telefondan giriyorum bilen varsa yardimci olabilir mi

Pufpufum gozunaydin canim senin oglusun da iyiymis cok şükür.

Melodimizde dogum yapmis. Rabbim yardimcilari olsun yaren melek tez zamanda toparlanip annesine siki siki sarilir insallah.

canım benim 25+2 de 670 gr 27+2 de 920 gr dı doktor normal dedi ben de küçük diye düşünüyodum normal sınırlardaymış doktorum çok iri bi bebek olmaz 3 kilo civarında doğar sende minyonsun zaten genetiktir dedi sağlıklı olsun da

merhaba arkadaşlar herkez iyidir inş . ben cumartesi kanamayla hastaneye yattım erken dogum riski oldugunu söylediler bebeğin ciğerleri acılsın diye iğne yaptılar ama sonra kanamam durunca cıktım . şimdi evde yatıyrum bebeğimin erken gelmesinden korkuyorum cunku daha cok kücükk:KK43:(

Kızlar daha yenı geldık kontrolden o kadar canım sıkkın kıbebegımız şükür ıyı 1500 kilo olmuş ama erken doğum riskim var 2 hafta önce sevikal uzunluk 3.6 iken şimdi 2.4 olmuş doktorum çok riskli çok dikkat etmen gerek dedı yatak istiratı verdivajınal ilaç ve haftada bır yapılıck iğne verdi bılmıyorum napıcgımı pzt tekrar çağırdı allahımneolursun bebegın vakıtlı sağlıklı gelsin

vuslat ve beyaz bol bol dinlenin iyi düşünün bu aylara kadar geldik çok şükür benim komşum da 7. ayında doğum yaptı maşallah kızı şimdi topalak gibi dışarıda oynuyo artık hiç bi sorunu yok hayırlı vakitte gelsin inşallah bebişlerimiz korkmayın

Eki Görüntüle 1030622

bunlarda bizim patrondan hediye (= iş yerinde yoruluyoruz ama değiyo galiba :KK1:

oooooo neslihan hayırlı olsun iyi günlerde giydir canım iyiymiş senin patron
 
X