2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Merhaba arkadaslar normalde kan hapi kullaniyordum dr artik kan surubuna geçelim dedi. Ferplex surup verdi iki gündür içiyorum. Ama inanilmaz rahatsizim midem surekli kaziniyor gibi elim ayagim kesiliyor acliktan ölüyomusum gibi. Bir seyler yiyorum ama midemin kazınması gecmiyor. Kan surubu böyle seyler yapar mi ? Onu kullanmadan once böyle bir sıkıntım yoktu
 
 
Son düzenleme:

maşallah yavruna canım kocaman olmuş artık ne güzel günününe de belirlemissin hayırlı kolay bir doğum olsun inş


canım ne güzel herşeyin yolunda olması güzel yavrunada kocaman bir nazar boncuğu
 

Âmin inşallah vaktiyle gelir bebişlerimiz
Ama dediğin gibi gecelik alınabilir, zaten doğumdan sonra giyeceğimiz için öyle gebelikteki kadar olmuyor göbişler :) çok küçülmüyorlar birden ama yine de nispeten biraz daha küçük oluyor göbişler :)
 

canım doğuma 3 gün kala eşim yanıma gelecek 1 hafta kadar kalacak bizimle kısmet olursa :) hakkımızda hayırlısı
 

konu hakkında bilgim yok ama bence böyle bariz farklılıklar varsa doktoruma sor canım...
 
Slm!!!!
Kızlar yine ben :) uzun bir aradan sonra... 5 ay migren çektim bu arada! Geçmedi
Bu sabah aboneliği okurken bir arkadaş 'uygulaması çıkmış' yazmış! Okumamla yüklemem bir oldu :) teşekkür ediyorum!
Sizi sürekli okuyodum, yazamıyordum.
Daha önce yazmıştım ama atlanmış olabilir. Yaş 31, il ist, doğum 18 haziran, erkek! Eklerseniz sevinirim!

Bu arada:
Ciğer sormuşsunuz, yüksek miktarda A vitamini zarar! O yüzden ciğer yasak kızlar! :)

Tekrar geleceğim, umarım kaynayabilirim! Herkese bol hareketli günler :)
 

hoşgeldinnnnnnn tekrar..kayna tabi.... :) bu arada çalışıyor musun bu kadar erken kalktığına göre..gerçi ben izin günümdeykende erken kalkıyorum alışkanlık..

.
 
nöbetçi forumcu çilekten herkese günaydın..bir pazar sabahı evlerinizde mışıl mışıl uyurken yada güzel bir kahvaltı hazırlarken ben nöbeti devraldım...hepimizin günü güzel geçsinnn :)
kahvaltnızı edin güzel güzel....sonra hava güzelse bir yürüyüş yapın..sonrada alışverişe çıkın :) birarada buraya uğrayıp bir selam verin kızlar :)
 

Günaydın canımm, haftasonu çalışmamama rağmen çokkk uzun zamandır haftasonları en geç 8 de uyanıyoruz. Dün 7 de uyandık bugün 8 de bütün gecede lavobaya taşınıyoruz. Babamız uyansın diye bekliyoruz sıkıldık.
 
Günaydın Güzel Anneler ve Onların Tatlı Mis Kokulu Bebişleri...

Hepimize Çok Güzel Bir Pazar Olsun...
 

bende her pazar yatarken yarın izin günüm uyucam diyorum arkadaşım.. sabah 8 de kalkmış oluyorum ama insanın işe gitmeyecğini bilmesi o duygu bile insanı rahatlatıyor acayip..yaşasın pazartesi :)

Günaydın Güzel Anneler ve Onların Tatlı Mis Kokulu Bebişleri...

Hepimize Çok Güzel Bir Pazar Olsun...
,

günaydın canımmmmmmm :)
 
Hepinize günaydın kızlar biz De erkenciyiz bugün yaramaz uyutmayan oğlum yüzünden:)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Hosgeldincanim, biz genelde burdayiz bazen facedeyiz... Ciger icin A vitamininden dolayi demisin, o zaman havucta mi yasak, Ben bu konuyu bir arastirayim merak ettim.




canim ya insaallah bu dediklerini en kisa zamanda sende yaparsin, esinde iyilessin sende dogum iznini baslat, vallaha pazar tatil matil yok bize, acikma var her daim acim sabah 6 dan beri ayaktayim. Atistiriyorum birseyler geri yatiyorum. Esim aksam yatarken 10 dan once kalkmam ona gore ugrasmayin bosuma diyor .



Aynen canim, galiba hamile evi klasigi bu durum, herkes ayni modda. Bende yap kahvaltini yine yatarsin diyorum, colugun cocugun ac diyorum, cocugun ac diyince akan sular duruyor hemen firliyor yataktan
 
Son düzenleme:

inşallah canım..az kaldı :) bebeğim iyi olsunda razıyım ..tekmelerini benden esirgemesin yeterki ben çalışayım..kuzu tekme atmassa bütün günüm mahfoluyor..
 
İyi pazarlar kızlar yorucu gunler bızı bekliyo dun yenı ev tuttuk bugun eşim badanaya gıdıcek ben buyuk ihtimalle evde kalıcam haftayada taşınıcaz bu işlerin arasında perşembe kontrolum var ve belkı doktorum haftaya pazartesi için işbaşı verebılırım dedı yogun gunler benı bekliyo bıran önce taşınıp yerleşmek istiyorum bebişimin eşyalarınıda yerleştiricem çok güzel olucak bu arada dün bebek odası için sticer aldım almayı düşünen arkadaşlar varsa koçtaşta çok çeşit var ben ordan aldım bırde pazartesi artık 30 hafta oluyoruzzz büyüdük mü ne bende sezeryan düşünüyorum benımde büyük ihtimalle mayısın 3-4 haftası gerçekleşir diye düşünüyorum
 

canım benim inşallah işbaşı yapana kadar bütün işlerini bitirmiş olursun..Allah yardımcın olsun canım.....yakınlarda olsaydıkta yardım edebilseydik...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…