2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

Yeniden yaptırma canım boşuna dr na göster, sonucun iyi bence. Benim 146 çıktı yeniden yaptırmadı dr um. Ama sonucunu seni takip eden doktora mutlaka göster canım.

peki diyete başladın mı canım bir de tok mu yaptırdın aç mı ben küçük bir ekmek arası peynir yemiştim[/QUOTE]


Vallaha yapıyordum ama kadın doğumcun suyun azalmış diyince diyetide bıraktım. Vücudun kendi dengesi var, onun dışına çıkmamak gerekiyor. Direk hamurlu tatlılardan, beyaz ekmekten, reçellerden uzak duruyorum. Yine ara öğünler yapıyorum. Tereyağı, zeytin ve zeytinyağını kahvaltıdan çıkarmıştı ben yemeye devam ediyorum.

Benim test aç karnına yapıldı, sana aç gel dememişlermiydi. Doktoruna sonucu gösterince söyle o zaman ben aç değildim kan verdiğimde diye, belki tekrarlanmasını isteyebilir.
 


Oy kıyamam ben onlara nasıl etkileniyorlar hemen Allah'ım hepsini korusun inşallah canımmmm.


Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canımmmm ama gelde aklından çıkar at...
İlaç kalp ve sırt ağrısı yaptı hiç alamıyorum malesef.Yarın kendi doktoruma gidecem o daha güzel ilgilenir diye düşünüyorum.
 



Canım ben hamile kıyafetini eski tarzda olanlardan aldım resmini akşam eşime çektirip yüklicem buraya adreste tarif ederim.
ama lohusa pijamasını soruyorsan eğer ümraniye ye yapılan yeni meydan var eski igdaş ın orda kompetan iç giyim magazasında var onun yanında iki iç giyim mağazası daha var çok şık lohusa pijamaları var benim beğendiğim orda 65 tl ydi önündeki pilenin altında emzirme delikleri var gizli
birde tam o caddeden aşağıya doğru ilerle sola dön oyuncakçıyı geçtikten sonra bi iç giyim mağazası daha var aynı ürün 45 tl ye kadar düştü fiyatta ve ordada çok şık lohusa pijamaları var gidersen benim içinde bak canım ya içim kaldı resmen internetten bakıyorum aynı marka aynı model 80/90 tl arası
 
Canım az önce toplu alıntıladım ama gözünden kaçarsa diye tekrar yazayım dedim. Vallaha isim ve tavsiyelere açığım, hangi doktor senin dediğin?

Benim doktorum kadıköy çağıner hastanesi timuçin bey...
Aşırı derecede memnunum giden herkes de çok memnun...
 


Geçmiş olsun sanada canım, nidilat benim bildiğim kalp tansiyon ilacı, senin kullandığın farklımı? Sende bol su iç, enfeksiyonun geçtimi canım, onun ilacını kesme, enfeksiyon kesilene kadar devam et canım, burda bir arkadaş da daha vardı galiba o da ilaçla atlattı. İnşaallah bizde sağlıkla atlatıp alırız bebişleri kucağımıza.




yalnız gerçekten çok eğlenceli bişeye benziyor valla süper


Evet canım çok zevkli, akşam resmen sanki doğmuşta yanımızdaymış gibi zevk aldık sonra da doğsa çocuk elimizde oyuncak olacak diyede dalga geçtik kendi kendimize
 
Benim doktorum kadıköy çağıner hastanesi timuçin bey...
Aşırı derecede memnunum giden herkes de çok memnun...

Ay canım sağol, ama ben Ankaradayım :26: neyse burada da riskli gebeliklere bakan bir dr buldum, çok varda ben Başkent Hast. Olsun istiyordum. Haftaya randevu aldım, kadın çok yoğun genelde aylar sonrasına randevu veriyormuş. Yinede ilgin için çok teşekkür ederim.
 


Mıbilyacı önerini heyecanla bekliorum çünkü kafayı yemene az kaldı
Akıntınsa normal cnm hiç sıkıntısı yok
Rengi sarıya döner veya tuhaf koku olursa o zmn enfeksiyon belirtisi olabilir, Allah korusun diyelim:)
 

Canım bi idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim bazen enfeksiyondan kaynaklı olabilio durduk yere çıktıysa ama tamamen gebeliğe bağlı da olabilir
 

Aynı o ilaç canım çok kötü etkiledi beni nedense.
Bol su içtiğimden dolayı akıntım bayağı azaldı inşallah faydası olur.Fitil ve tek kullanımlık toz ilaç vermişti bitti onlar.
Yarın kendi doktorum başka ilaç verebilir belki bilmiyorum.
Aminnnn canım inşallah atlatacaz Allah'ın izniyle
 

aslında yazdım ama canım magazanın face sayfası bebek istanbul ümraniye

ordan baktım mobilyalara akıntı içinde tereddütlüyüm bazen koku oluyo bazen olmuyo ama ilk aktıgında bildiğin süt gibi bir sıvı geliyo
 
183. Gün
26. Hafta 1. Gün
03 Mart 2014
Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.


http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
 



lohusa pijamasını diyorum pazarlık yaptım almadan çıktım
 


Canım bir arkadaş da tuvalette, suya biraz sirke koy ve onunla temizle demişti. Sirke bakteri ve mikropları öldürüyor. Hem doğal, hemde vücuduna ilaç sokmamış oluyorsun.
 

Takviminde okudum canım insan küçücük bir umut aramaya çalışıyor yavrusu için.Benim de bugün takvimde yazanlar umudumu artırdı ama zamanında gelsin bebişler sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
Azıcık daha sıksınlar olmayan dişlerini canım :)




 
Canım bir arkadaş da tuvalette, suya biraz sirke koy ve onunla temizle demişti. Sirke bakteri ve mikropları öldürüyor. Hem doğal, hemde vücuduna ilaç sokmamış oluyorsun.

Allah razı olsun canımcım bugün yapayım inşallah.İyi ki varsınız :103:
 

hımmm anladım canım.. oooo baya sert yan etki yapmış.. ama kullanman gereken bi ilaç değil mi? Sen dediğin gibi mutlaka sor doktoruna madem..
 

oooo tamam tamam cnm biliyorum orayı ben..ilk fırsatta gidip bakayım çok sağol gerek kalmazsa gitmem Eminönü'ne
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…