- 14 Ağustos 2011
- 27.182
- 3.146
- 448
Uzun arayışlar araştırmalar ve beyin yorma sonucunda hem hiç gitmediğimiz için hemde uygunluğu açısından
Kıbrıs Salamis Bay conti yi seçtik rezervasyonu yaptırdık. 19-24 mayıs orada olacağız.
Üstümden yük kalktı vallahi kızlar,nişanlıma göre gitmesek de olurdu o kadar ilgisizdi yaniii.
Rabbim hayırlısıyla mutlu huzurlu düğünümüz yapıp süper bir balayı geçirmemizi nasip etsin hepimize.
hayırlısı olsun canım.
sevindim hallettiğime.
Amin inşallah.
biliyorsun kısmetse ben de balayında Kıbrıstayım.
Bizim düğünümüz kısmetse 24 mayıs gibi olacak. Ege kesinlikle düşünüyorum daha önce mayıs ayında gittim deniz buz gibiydi. Akdenize gideriz büyük ihtimal aklımda 2-3 tane otel var önceliğimiz Voyage belek olacak gibi. Yurt dışı filan da istemiyorum zaten düğün stresi yorgunluk hem uzak uçak yolculuğu istemiyorum hem de kültür turu gibi her gün oradan oraya gezmek dolaşmak istemiyorum evlendikten sonra zaten onları yaparız kısmetse böyle yiyip, içip, yayılacağımız bir balayı planlıyorum.
Voyage Belek :) 24-28 ağustos
bizimkide voyage belek olucak ınsallah :)
Voyagedan caydık canım yeni açılan Titanic Deluxe Belek'te olacağız 19-24 mayıs arası kısmetse.
aynı tarıhte bızde orda olucaz ınsallah :)
Belki karşılaşırız :)
Biz pahalıya aldık bence ya. siz kaç lira verdiniz acaba?
Biz tam 4000 lira saydık.
ınsallahh hayatının en guzel tatılı olur :) bızede hayırlısı kısmet olur ınsallah :)
Voyagedan caydık canım yeni açılan Titanic Deluxe Belek'te olacağız 19-24 mayıs arası kısmetse.
Aynı tarihlerde bizde ordayız 😊
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun sizin de canım umarım ikimiz de memnun kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?