• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Uzun arayışlar araştırmalar ve beyin yorma sonucunda hem hiç gitmediğimiz için hemde uygunluğu açısından
Kıbrıs Salamis Bay conti yi seçtik rezervasyonu yaptırdık. 19-24 mayıs orada olacağız.
Üstümden yük kalktı vallahi kızlar,nişanlıma göre gitmesek de olurdu o kadar ilgisizdi yaniii.
Rabbim hayırlısıyla mutlu huzurlu düğünümüz yapıp süper bir balayı geçirmemizi nasip etsin hepimize.

hayırlısı olsun canım.
sevindim hallettiğime.
Amin inşallah.
biliyorsun kısmetse ben de balayında Kıbrıstayım. :34:

Marmaris diyoruz fakat kalacağımız yere karar veremedik. Erken rezervasyon için acele etmemiz gerek kafam baya karışık :26:

Bizim düğünümüz kısmetse 24 mayıs gibi olacak. Ege kesinlikle düşünüyorum daha önce mayıs ayında gittim deniz buz gibiydi. Akdenize gideriz büyük ihtimal aklımda 2-3 tane otel var önceliğimiz Voyage belek olacak gibi. Yurt dışı filan da istemiyorum zaten düğün stresi yorgunluk hem uzak uçak yolculuğu istemiyorum hem de kültür turu gibi her gün oradan oraya gezmek dolaşmak istemiyorum evlendikten sonra zaten onları yaparız kısmetse böyle yiyip, içip, yayılacağımız bir balayı planlıyorum. :9:

bizimkide voyage belek olucak ınsallah :)

orange county kemer den rezervasyonumuzu yaptık balayı oteli olarak umarım cok güzel gecer kaygılaım var :S

Merhabalar gelin adayları :) Pek çok kişi kararını vermiş gözüküyor ama yine de belki fikir olur söylediklerim. Öncelikle bu zamanların tadını çıkarın derim çünkü öyle tatlı öyle güzel zamanlar ki, yaşarken stres oluyorsunuz biliyorum ama sonra o kadar çabuk geçiyor ki sabun köpüğü gibi akıp gidiyor geriye tatlı anıları kalıyor sadece zira ben evleneli 3 sene oldu bile :) Öncelikle balayınızı seçerken nacizane fikrim sürekli gezeceğiniz daha da yorulacağınız yerler yerine daha başbaşa kalacağınız birbirinize doyacağınız bir yer olsun. Bir de gönül herşeyi aynı anda olsun istiyor ama eğer düğün, ev, balayı hepsine bütçe yetmiyorsa kendinizi zora sokmamanız. Çünkü bundan sonra hayat zaten sadece ikinizin. Mesela balayında gidemediğiniz bir yere yıldönümünde gitmek için söz alın eşinizden hem tekrar aynı heyecanı yaşıyorsunuz hem de aşk tazeliyorsunuz inanın. Mesela ben çok istediğim halde balayına maldivlere gidemedim eşim de illa ada istiyorsan kıbrısa gidelim dedi sonuç Kaya artemis resort :)) Ama ben bu sene 3. evlilik yıldönümümüzde hayalime kavuştum. Bu şubatta maldivlerdeydim Conrad Maldives Rangali İsland. Tek kelimeyle muhteşem bir tatildi. Şiddetle tavsiye ediyorum :) Hayallerinizden asla vazgeçmeyin ama azıcık ertelemek dünyanın sonu olmasa gerek değil mi :))

Tabi ki son karar sizin benim ki sadece tecrübe :)

Back