• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

inş ^_^ bende yarın tekrar arayıp biraz daha sorcam bakalım ne sonuç çıkcak :)

bak sende tabi araştırman lazım iyce bellide olmaz daha ben cevap yazamadan bulursun belkide bende o kadar raştırdım araştırdım sonra bir saat içinde biranda bulduk yaptık rezervasyonumuzu belli olmaz yani :)

bak sende tabi araştırman lazım iyce bellide olmaz daha ben cevap yazamadan bulursun belkide bende o kadar raştırdım araştırdım sonra bir saat içinde biranda bulduk yaptık rezervasyonumuzu belli olmaz yani :)

siz nereye karar verdiniz ki :D ah karar verme kısmı bitmiş olsaydı ne güzel olurdu :D zaten bi yandan diğer hazırlıklarla uğraşıyoruz insan beynen yoruluyor koşturmaca haricinde (:

siz nereye karar verdiniz ki :D ah karar verme kısmı bitmiş olsaydı ne güzel olurdu :D zaten bi yandan diğer hazırlıklarla uğraşıyoruz insan beynen yoruluyor koşturmaca haricinde (:

biz zaten antalyada olduğumuz için bodrum gümbet royal asarlık beache gidiyoruz canım en çokta karar verme aşaması yoruyo insanı zaten zaman kısaldıkça işlerde çoğalıyo ordan oraya koşturuyoruz mecbur napalım beyin yorgunluğu herşeye bedel

biz zaten antalyada olduğumuz için bodrum gümbet royal asarlık beache gidiyoruz canım en çokta karar verme aşaması yoruyo insanı zaten zaman kısaldıkça işlerde çoğalıyo ordan oraya koşturuyoruz mecbur napalım beyin yorgunluğu herşeye bedel

inş herşey istediğiniz gibi geçer ^^d senin adına sevindim atlatmışsın karar verme aşamasını ne güzel :))

meraba kızlar bende araştırdım ettim sonunda rezervasyonumu yaptırdım sentido gold island ın golden bay odaları balkonunda jakuzi varmış 18 yas kucukler golden bay tarafında kalamıyormuş.bız dıer ana bına tarının herşeyınden yararlancakmısız ama otaraftakiler golden bay tarafından yararlanamazlaarmış.biraz daha sakın sessz biyer gibime geldi bende bal ayında hem keseme uygun hemde öle çok asırı yogun olan bir yer istememiştim hayırlısı insallah memnun kalırız

biz de 9-14 haziran arası Hotel Baia Bodrum a rezervbasyon yaptırdık gitmek için sabırsızlanıyorum =))

Sonunda biz de hallettik o işi, nasıl rahatladım anlatamam
21-27 Eylül Antalya- Side Sueno Beach Göl Evleri :52: heyecanla bekliyorummm :D

Sonunda biz de hallettik o işi, nasıl rahatladım anlatamam
21-27 Eylül Antalya- Side Sueno Beach Göl Evleri :52: heyecanla bekliyorummm :D

Hadi gözünüz aydın.. gerçekten insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor.. inşallah çok çok güzel bir balayı olur :16:

Back