• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Sevgili kulte, umarım burayı görürsün çünkü yeterli mesaja ulaşmadığım için özel mesaj atamıyorum

Öncelikle tebrik ederim ve bu mutluluğunuzu maldivlerle taçlandırın derim :) Biz travelogy şirketiyle anlaştık 4 gece 5 gün Conrad Maldives Rangali de kaldık ve ben çok memnun kaldım Öncelikle şunu söylemeliyim ki maldivlerde farklı bütçelere göre farklı seçenekler mevcut ben balayında sırf maldivler olsun diye gitmek istemediğim için bu seneye kaldı olmuşken en iyisi olsunculardanım :)) Bu yüzden biraz fiyat yükseldi ulaşım konaklama deniz uçağı ve kahvaltı 17.000 ödedik ama kesinlikle değdi. Yaşar bey travelogynin sahibi ve gerçekten çok ilgileniyor benim bir sürü kriterim vardı deniz uçağı odada "plunge pool" yeni dekorasyon farklı aktivite sessizlik... vs vs. Sağolsun hepsiyle ilgilendi. Bir de sadece kahvaltı programını öneririm çünkü hem her akşam farklı restoranlarda yemek yedik hem de bütçemizi ona göre ayarladık zaten öğlen oteldeki atıştırmalıklarla bi şekilde geçiyor. Ve 4 gece akşam yemeği ve ordaki farklı aktivitelere katılım da dahil sadece 3000 lira harcadık. yani toplamda 20000 tuttu.

Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım çünkü ben de aylarca araştırmıştım :)

voyage bodrum 10-15 ağustos balayı oteli :) düğünümüz 9 ağustosta olacak biz bir gün evde dinlenip ertesi günün sabahı yola çıkıcaz düğünden sonraki sabah erken kalkıp koştura koştura balayına gitmek istemiyorum çünkü ben sadece yetişkin oteli olsun istemiştim aile oteli olunca çocuklu çok gürütülü olabiliyor o yüzden balayı oteli seçtik

bende önce tayland phuket yada maldivler düşündüm fakat euro arttığı için ve de düğün masrafları içerisinde pasaport soyadı değişmesi sorun olurmu vs. yurtdışı balayından vazgeçtim. kıbrısta nuhun gemisi oteli buldum, çok güzel bir balayı oteli, bu aylarda rezervasyon yaptırınca ucuzada denk geldi. umarım güzel bir balayı olur :emir_bebek:

Maldivler için herhangi bir şirketle görüş müydünüz???

Sevgili kulte, umarım burayı görürsün çünkü yeterli mesaja ulaşmadığım için özel mesaj atamıyorum

Öncelikle tebrik ederim ve bu mutluluğunuzu maldivlerle taçlandırın derim :) Biz travelogy şirketiyle anlaştık 4 gece 5 gün Conrad Maldives Rangali de kaldık ve ben çok memnun kaldım Öncelikle şunu söylemeliyim ki maldivlerde farklı bütçelere göre farklı seçenekler mevcut ben balayında sırf maldivler olsun diye gitmek istemediğim için bu seneye kaldı olmuşken en iyisi olsunculardanım :)) Bu yüzden biraz fiyat yükseldi ulaşım konaklama deniz uçağı ve kahvaltı 17.000 ödedik ama kesinlikle değdi. Yaşar bey travelogynin sahibi ve gerçekten çok ilgileniyor benim bir sürü kriterim vardı deniz uçağı odada "plunge pool" yeni dekorasyon farklı aktivite sessizlik... vs vs. Sağolsun hepsiyle ilgilendi. Bir de sadece kahvaltı programını öneririm çünkü hem her akşam farklı restoranlarda yemek yedik hem de bütçemizi ona göre ayarladık zaten öğlen oteldeki atıştırmalıklarla bi şekilde geçiyor. Ve 4 gece akşam yemeği ve ordaki farklı aktivitelere katılım da dahil sadece 3000 lira harcadık. yani toplamda 20000 tuttu.

Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım çünkü ben de aylarca araştırmıştım :)

Son bir aydır Maldivlerle yatıp maldivlerle kalkıyorum resmen. Oda kahvaltı mı olsa yarım pansiyon mu olsa şu mu olsa bu mu olsa. Turizm firmalarını bile bezdirdim sanırım ki karar verdiniz mi diye bile sormuyolar :14:

bizde ilk önce karlık evine karar vermiştik sonra ağva ya döndük :9: :9: ve en sonunda akdeniz turu gibi bişeye karar verdik böyle daha güzel olacagını düşünüyoruz :16::16::16::16::16::16:

Son bir aydır Maldivlerle yatıp maldivlerle kalkıyorum resmen. Oda kahvaltı mı olsa yarım pansiyon mu olsa şu mu olsa bu mu olsa. Turizm firmalarını bile bezdirdim sanırım ki karar verdiniz mi diye bile sormuyolar :14:

Butun yazismalari okuyamadim ama eger cok yiyip icen birisiyseniz otelde hersey dahile cevirme imkaninizda var,biz oyle yapmistik ve rahatlikla her restoranda yedik ve ictik. Bana icecek fiyatlari cok fazla gelmisti açıkcası.

Butun yazismalari okuyamadim ama eger cok yiyip icen birisiyseniz otelde hersey dahile cevirme imkaninizda var,biz oyle yapmistik ve rahatlikla her restoranda yedik ve ictik. Bana icecek fiyatlari cok fazla gelmisti açıkcası.

Biz de maddi olarak sıkıntıya girip ucuzuna gideceğimize seneye en iyisine gidlim diyip erteledik bakalım inşallah kısmet olur :(

voyage bodrum 10-15 ağustos balayı oteli :) düğünümüz 9 ağustosta olacak biz bir gün evde dinlenip ertesi günün sabahı yola çıkıcaz düğünden sonraki sabah erken kalkıp koştura koştura balayına gitmek istemiyorum çünkü ben sadece yetişkin oteli olsun istemiştim aile oteli olunca çocuklu çok gürütülü olabiliyor o yüzden balayı oteli seçtik

bi arkadaş banada orayı tavsiye etti ama daha karar veremedik :)

Club Hotel Letoonia Fethiye bungolow sabırsızlanıyorumm

fethiyeli olarak türkiye'nin en iyi otelinden birini seçmişsiniz. gemi turu yapılırken bile önünden geçirilip gösterilen bir yer.
umarım keyif alırsınız.

gitmişken mutlaka fethiyenin içini gezmeyi unutmayın, çarşıyı, paspoturu, kordonu, balık pazarını, kaya köyünü(unesco nun dünya mirası listesinde), gemiler bölgesini görmelisiniz. bi de tabi günübirlik yat turlarıyla klopatra hamamına kelebekler vadisine de uğramalısınız. :)

Biz antalyada bir tatil köyğne karar vermiştik ama eşim bana sürpriz yaptı ve kemerde dolce vita luxury i ayarlamıştı. Çok güzel bir balayı geçirdim sizlere de tavsiye ederim kızlar

Kizlar bende nashira hotels antalyaya rezervasyon yaptimmmmmm:)))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398704220.385943.jpg
6 eylul dugunum 7 eylul balayi starrtt😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende Aydın kuşadası, Bodrum gibi yakın yerlere bakıyorum.3 gün süreceği için balayım yakın bir yer olsun dedik :)

Biz martta evlendik 3 günlüğüne Denizli pamukkale karahayıt beldesine gittik.. Termal oteldi ve süperdi :) önümüzdeki yıl yine gitmeyi düşünüyoruz..

Back