2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

bende o tarihlerde balayında olucam ama henüz bi yere karar veremedim ya hayırlı olsun bu arada :)

ahh o kararsızlıklar çoook kötü :18:bende zar zor karar vermiştim.. karar verdikten sonra çok şükür ki aklım diğer otellerde kalmadı ne de olsa eşim yanımda olacak neresi olursa olsun dedim siz kolay gelsin

8_12 nisan kayakapi premium caves (kizlar odasi havuzlu cok hos biryer bakmanizi tavsiye ederim) hepimize mutlu balayilar dilerim :)

bu arada otele baktım gerçekten çok güzel bir otelmiş.. nasip olursa bizde 20-24 mayıs tarihlerinde Kapadokya Karlık Evi'nde geçireceğiz balayımızı

Hadi gözünüz aydın.. gerçekten insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor.. inşallah çok çok güzel bir balayı olur

çok teşekkür ederim, umarım hepimizin güzel bir düğünün ardından dinlendirici eğlenceli süper bir balayı tatili olur

Merhaba Arkadaşlar,

Henüz rezervasyon yaptırmadık ama kesin kararımızı verdik Eylül ayında rezervasyonumuzu yaptırırsak fiyatların daha uygun olacağını söylediler.

Antalya Royal Adam Eve :))

Kızlar hiç yurtdısı turlarına gidip bakan var mı

biz bakmıştık yurt dışı turlarına canım.
Ama senin için yorucu olabilir.
Kendim de gittiğim için biliyorum.
Eğer grupça turla gidecekseniz onlara uymak zorunda oluyorsun.
Erken kalkıyorsun sürekli dolaşıyorsun ve yoruluyorsun.
balayı için uygun değil yani.
Eğer ikiniz rehbersiz gidecekseniz İngilizcenizin iyi olması gerekiyor.
o zaman özgürce takılabilirsiniz.

Son düzenleme:
biz yakın biyer olsunistedik..malum zaten nişanlımla farklı şehirlerde yiz..düğün zamanı ordan oraya sürüklenmeyelimm diye şileyi seçtik

Uzun arayışlar araştırmalar ve beyin yorma sonucunda hem hiç gitmediğimiz için hemde uygunluğu açısından
Kıbrıs Salamis Bay conti yi seçtik rezervasyonu yaptırdık. 19-24 mayıs orada olacağız.
Üstümden yük kalktı vallahi kızlar,nişanlıma göre gitmesek de olurdu o kadar ilgisizdi yaniii.
Rabbim hayırlısıyla mutlu huzurlu düğünümüz yapıp süper bir balayı geçirmemizi nasip etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…