Kuzum bende özledim valla ya kayboldun ortalıklardanEylülde kısmetse net bir tarihi yok henüz.. Sizin ne zaman nasıl gidiyor hazırlıklar ?
doğru tabi direk gidilmez.ben istanbula gelin gidiceğim için tek uçuşluk bizimki.bende ağva taraflarında istiyodum balayını ama bi hesapladım kuşadasına gitmemiz bile daha ucuza geliyomuş.çünkü her şey dahil olmazsa öğle ve akşam yemeklerinde dehşet hesap kitleniyo normal günlük dışarı çıkıp yemek yediğin gibi olmuyo daha da katlı fiyatlar mecbur olduğun için.ilk buraya gidelim de ağva yakın en azından bi haftasonu kaçamağını her türlü yaparız diye uzak ve uygun yeri tercih ettik
ben 460 saydım bilirim.şimdide düğüne gün sayıyorum
Allah sabır versin zaman su gibi geçsin de hemen kavuş sevdiceğine
canım biz onla ayrıldık biliyosun söylemiştim o zamandan beride topiğe girmedim buraya girişimi değiştirdim ondan görüşemedik hiç. benim ağustosta düğünüm bebeğim. siz devam dimi??
kızlar şimdi pek okuyamadım ama belki yardımcı olacak birileri çıkar bana da
biz nişanlımla çok büyük oteller kalabalık yerler istemiyoruz. kendi arabamızla gideceğiz gerekirse oraları da gezme amaçlı gider geliriz dedik. ama sakin bir yer nereleri var bilmiyorum antalya da sanırım öyle bir yer yok. ve 4 ağustosta çıkacağımız için çok sıcak olur sanıyorum oralar. o yüzden muğla filan daha mı iyidir sizce nasıldır? sessiz sakin mis gibi havası olan kalabalık olmayan bir yerler var mı bildiğiniz tercih etmeseniz bile belki denk gelmişsinizdir biliyorsunuzdur.
evet bende bunu düşünmüştüm öğle ve akşam yemekleri ne olacak diye otel merkeze yakınmış çıkıp dışarıda bir yerlerde yeriz diye düşündüm.. inşallah balayı yapalım dinlenelim derken o 3-5 günümüz zehir olmaz.. ben kısa dönem yolu bekliyorum ama uzun dönemden farksızsağol canım çok teşekkür ederim.. bu arada nasip olursa benim düğünümde 18 mayısta.. düğün tarihlerimiz yakınmış
Biliyorum tatlım hayırlısı olsun hakkında. Bir ay arayla ozaman düğünlerimizz
Biz devam canım bir ara ayrı kaldık bir ay kadar ama barıştık sonra
kızlar şimdi pek okuyamadım ama belki yardımcı olacak birileri çıkar bana da
biz nişanlımla çok büyük oteller kalabalık yerler istemiyoruz. kendi arabamızla gideceğiz gerekirse oraları da gezme amaçlı gider geliriz dedik. ama sakin bir yer nereleri var bilmiyorum antalya da sanırım öyle bir yer yok. ve 4 ağustosta çıkacağımız için çok sıcak olur sanıyorum oralar. o yüzden muğla filan daha mı iyidir sizce nasıldır? sessiz sakin mis gibi havası olan kalabalık olmayan bir yerler var mı bildiğiniz tercih etmeseniz bile belki denk gelmişsinizdir biliyorsunuzdur.
canım biz de senin gibi sessiz sakin yer arayışındaydık.. Kapadokya karlık evine karar verdik bir göz at istersen.. birde doğayı seviyorsan büyük abant otel var
inşallah güzel olur kavuşmanızın kutlaması
kısası da bir, uzunu da bir yani askerlik psikolojileri adamı öldürüyo valla.ben resmen 460 gün askerlik yaptım da onla birlikte teskere almış gibiyim hepsini yaşadım resmen
evet sen evlendikten 1 ay sonra da ben evleniyomuşumo zamana balayı görüşlerini verirsin artık gittiğiniz yerin bakalım tavsiye etcekmisin :)
canım nişanlım zaten bolulu abant ve kapadokya olmaz hiç bize. Deniz kenarı bir yer olacak yine büyük ihtimalle demek aynı zamanda balayı yapacağız güzelmiş yine balayı sonrası görüşelim bence=)
canım ben sende önce gidicem balayına nasip olursa düğünüm 18 mayısta..ben zaten Trabzon'da yaşadığım için illa ki deniz kenarı bir yer araştırmıyorum deniz hep ayağımın altında o yüzden şimdiki kararım Kapadokya düğüne kadar değişir mi bilemiyorum
aaa düğündaşız benimde nişanlım diyor karlık evine gidelim istersen diye çok romanik bir yer çünkü ama orda ne bileyim bu sefer beleğe inelim dedim bende gerçi bende adada yaşıyorum sürekli deniz kenarındayım ama işte deniz aşığıyım ben
bir akyaka aşığı olarak ve 2014 eylul gelini olarak biraz bahsederek yardimci olmak istedim:)) akyaka turkiyede gittigim yerler icinde beni en cok mutlu eden yer. ahsap mimarisi denizi koylari... tavsiyem muhakkak tekne turu tapmanuz. oyle guzel koylar goreceksiniz ki... mervehanin içine girmedim ama dışı super gorunuyor. tek sorun akyakanin muhtesem denizine biraz uzak. bi 15 dkye yakin yurumeniz lazim. ama benim dikkatimi ceken diger butik oteller olan ottoman residence ve konak da uzak. ama onlarda azmak ( nehire benzer bi sey) manzarasi ve azmak girisi var. gerci cok soguk nehir ama o da cok guzel.Merhaba kızlar 2014 eylül geliniyim kısmetse düğün tarihimiz netleştiğinde balayı rezervasyonu yapacağız inşallah. Benim balayı anlayışım deniz kum güneş değil nedense antalya-bodrum ordaki otelleri hiç düşünmedim.
Daha sessiz sakin başbaşa olabileceğimiz muğla gökova ya da akyaka düşünüyoruz denizi havuzu çeşitli aktiviteleri de var hem de daha sakin bakalım oteli belirlemedik henüz ama büyük ihtimal merve han residence olacak.
bir akyaka aşığı olarak ve 2014 eylul gelini olarak biraz bahsederek yardimci olmak istedim:)) akyaka turkiyede gittigim yerler icinde beni en cok mutlu eden yer. ahsap mimarisi denizi koylari... tavsiyem muhakkak tekne turu tapmanuz. oyle guzel koylar goreceksiniz ki... mervehanin içine girmedim ama dışı super gorunuyor. tek sorun akyakanin muhtesem denizine biraz uzak. bi 15 dkye yakin yurumeniz lazim. ama benim dikkatimi ceken diger butik oteller olan ottoman residence ve konak da uzak. ama onlarda azmak ( nehire benzer bi sey) manzarasi ve azmak girisi var. gerci cok soguk nehir ama o da cok guzel.
bi de yucelen var. orasi denize sifir. ama bana eskisi kadar güzel gelmio. eskidi sanki:)) ama manzarası fln super. bir de akyaka artik cooookk kalabalik ve cok kısıtlı bi plaji var. (bu arada denize ormandan atlayarak girmek en buyuk zevkim. tabi iyi yuzme biliosaniz tavsiyem. cünkü derinligini hic bilmiyorum. ayaklarim hic yere degmedi:)) bence denize erken saatlerde ve gec saatlerde girmek de fayda var kisaca:) ama otelin denize uzak olmasi bu mevzuda biraz sorun yaratir. ayrica vaktiniz ve yorgunluk katsayiniz uygunsa bisiklet turunu da ayrica oneririm. ozellikle de eski marmaris yolundaki sedir agaclarinin arasinda:))) son olarak akyakanin denizi soguktur. eylulde hic gitmedim ama daha soguk olabilir. baska bi sey merak ediyorsanız seve seve cevaplayabilirim. simdide mutluluklar... bu arada biz nereye mi gidiyoruz? belekMuğla civarında usumekten korktum biraz
ne muhabbetler çevirirdik burda 2011 haziran gelinleri topiğinde 5 ay -3 ay derken bir bakmışız ki o gün gelmiş çatmış cok cok güzel duygular,bende şu an sizler gibi gün sayıyorum bebeğim için inşallah yaz başında gelecek allah sizede nasip etsin ve bir ömür boyu mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?