2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

morfistan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
2.659
50
358
arkadaşlar yaa en bu işin içinden çıkamıyorum..her gün yeni yerler görüp kararım değişiyor..bu balayı işi düğün hazırlıklarının içinde beni en zorlayacak konu gibi..Kapadokya,kazdağları,güral sapanca kapışıyor bende :)

Son düzenleme:
merhaba=) kısmetse 2014 haziran-temmuz gibi olacak düğünümüz =) ben kıbrısta balayı oteli düşünüyorum. erkek arkadaşım pek sıcak bakmıyor ama hele bi isteme olsun daha net konuşulacak. malum en geç subatta rezervasyon yaptırmak lazım =) ama kesinlikle normal otel istemiyorum balayı oteli istiyorum

sapanca,kapadokya oradaki bütün otelleri çok çok beğendim ama karar vermek çok zor.. pişman olmaktan korkuyorum.. 2014 için rezervasyonları ocak ayından itibaren yapıyormuş çoğu şirket kıbrısı hiç düşünmemiştim :)

Bizim düğünümüz kısmetse 24 mayıs gibi olacak. Ege kesinlikle düşünüyorum daha önce mayıs ayında gittim deniz buz gibiydi. Akdenize gideriz büyük ihtimal aklımda 2-3 tane otel var önceliğimiz Voyage belek olacak gibi. Yurt dışı filan da istemiyorum zaten düğün stresi yorgunluk hem uzak uçak yolculuğu istemiyorum hem de kültür turu gibi her gün oradan oraya gezmek dolaşmak istemiyorum evlendikten sonra zaten onları yaparız kısmetse böyle yiyip, içip, yayılacağımız bir balayı planlıyorum.

valla ben daha nişanlanmadan önce hayatımda aday yokken bile balayı yerimi belirlemiştim :) kesinlikle güral sapanca diyordum odalara baktıkça içim gidiyordu :) burda forumları geze geze yeni yerler gördüm şimdi işim daha da zor oldu.. Kapadokya karlık evi , güral sapanca, stalu otelde var :S bende sessiz sakin yerlerden yanayım

almor yazınıcı görünce geldim bizde 10 mayısta düşünüyoruz aslında şu sıra maldivlere ilgi duysamda o biraz pahalı düğünden sonra gidebiliriz anca

araştırdığım oteller aslında tur şirketlerini sitesinden zaten bu otellerle eş değer oteller çıkıyor ocak gibi rezervasyon zamanı başlıyor çok uyguna geliyor nisan mayıs ayları

voyage bellek
cornelia diemond
rixos bellek

hoşgeldiniz :) neden bilmiyorum ama akdeniz ya da ege tarafını pek düşünmüyorum... umarım düğün telaşına dalıp balayı rezervasyonunu geçe bırakmayız.. erken rezervasyon olunca ciddi indirimler oluyormuş ...

Ben de bu ilk ikisi arasında kaldım canım. Ben yurt dışı değişik bir yer istemiyorum çünkü gittin mi öyle yere gezmek dolaşmak ülkeyi keşfetmek lazım ama balayında ben yorgunluk atılması düğün stresinden uzaklaşılması taraftarıyım . Daha da yorgun dönüp iş başı yapmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Bir de o kadar yorgunluğun üstüne 10-12 saat uçak yolculuğu istemiyorum. Zaten balayına da düğünün hemen ertesi sabah değil de bir sonraki günün sabahı çıkmayı planlıyoruz . zaten düğünden gece eve anca 1-2 gibi varırız ertesi gün akşama kadar uyumayı planlıyorum ondan sonra da valizimizi filan ayarlarız hoop sabahına balayı.

Denize veya havuza girmek istemiyorsan canım gerek yok zaten o kadar sıcak yere. Düğün tarihin tam ne zamandı bilmiyorum ama denize havuza girmek güneşlenmek istiyorsanız Türkiye içinde bahar aylarında en sıcak Akdeniz oluyor egeye sakın gitmeyin deniz buz gibi hava akdeniz kadar sıcak olmuyor.

Canım merhaba, Bende 2014 gelini olacağım kısmetse.. Hatta 2014 Mayıs gelinleri adında topiğimiz de var :) Bizde nişanlımla aynı senin gibi her gün fikir değiştiriyorduk ve karar verip bir daha hiç bir otele bakmamaya karar verdik. Maxx Royal de bir suit beğendik erken rezervasyon indirimlerini bekliyoruz. Sanırım Eylül gibi başlayacakmış ona göre yaptırıcaz rezervasyonu..

düğün tarihi mayıs kısmetse side sueno göl evlerini düşünüyorum

bizde balayını düğünden bir sonraki gün düşünüyoruz canım balayı türkiyede olur ama gemi turları varya italya ispanya fransayı gezdiriyor eylül gibide oralara gideriz diye konuştuk balayı voyage bellek olucak bizim büyük bir ihtimal canım

Düğünü 10 mayıs gibi düşünüyorsunuz di mi Gizcim. Aynı gün evlenseydik aynı tarihlerde de belki aynı otelde olurduk.

Düğünü 10 mayıs gibi düşünüyorsunuz di mi Gizcim. Aynı gün evlenseydik aynı tarihlerde de belki aynı otelde olurduk.

3,10,17,24 mayıs tercihlerimizin arasında canım bakalım kısmet belki aynı tarihte aynı yerde oluruz birkaç arkadaş daha mayısta evlenecek kk dan bakalım kısmet

aynı otelleri düşünüyoruz bide ben çok sabit fikirliyim hani fikrim değişmiyor balayı oteli konusunda ama büyük ihtimal voyage bellek olucaktır :)

eylül gibide akdeniz gemi turları var oraya gideriz italya fransa ispanyayı gezdiriyor :))))) bugün razı ettim benimkini hatta azcık birikim yapıcam sırf o tur için

zaman çarçabuk geçsin yaşayalım o günleri canım

Bizim %99 ihtimal 24 mayıs cumartesi akşamı olacak yer filan bulamazsak belki bir hafta öne veya bir hafta sonraya alabiliriz. Benim de gönlüm Voyage belekten yana balayı için .

nasip olursa düğün 18 mayısta olacak.. mayısta havalar çok sıcak olmuyor gibi :S deniz ve güneş şart değil.. daha sakin, kendi halinde bir balayı olsun istiyorum :)

merhaba arkadaşım :) ben mayıs gelinleri topiğini görmemişimmm nişanlım bana bıraktı ben her gün yeni bir otel ismiyle karşısına çıkıyorum tmm olur diyor yarın farklı bir yeri söylüyorum tmm olur diyor başka bir gün farklı bir yer söylüyorum kafasını allak bullak ettim :) şu an da Kapadokya bende daha ağır basıyor... sanırım rezervasyonlar ocakta başlıyormuş o zaman aklımdaki otellerden fiyat alalım bakalım nereye karar vereceğiz :) pişman olmaktan da korkuyorum çoooook güzel olup,bilmediğim yerlerde var :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…