merhaba=) kısmetse 2014 haziran-temmuz gibi olacak düğünümüz =) ben kıbrısta balayı oteli düşünüyorum. erkek arkadaşım pek sıcak bakmıyor ama hele bi isteme olsun daha net konuşulacak. malum en geç subatta rezervasyon yaptırmak lazım =) ama kesinlikle normal otel istemiyorum balayı oteli istiyorum
biz de 2013 yazı evlenecektik ama geç kaldık hayırlısı inşallah 2014 ilkbaharında olacak
almor yazınıcı görünce geldim bizde 10 mayısta düşünüyoruz aslında şu sıra maldivlere ilgi duysamda o biraz pahalı düğünden sonra gidebiliriz anca
araştırdığım oteller aslında tur şirketlerini sitesinden zaten bu otellerle eş değer oteller çıkıyor ocak gibi rezervasyon zamanı başlıyor çok uyguna geliyor nisan mayıs ayları
voyage bellek
cornelia diemond
rixos bellek
hoşgeldiniz :) neden bilmiyorum ama akdeniz ya da ege tarafını pek düşünmüyorum... umarım düğün telaşına dalıp balayı rezervasyonunu geçe bırakmayız.. erken rezervasyon olunca ciddi indirimler oluyormuş ...
arkadaşlar yaa en bu işin içinden çıkamıyorum..her gün yeni yerler görüp kararım değişiyor..bu balayı işi düğün hazırlıklarının içinde beni en zorlayacak konu gibi..Kapadokya,kazdağları,güral sapanca kapışıyor bende :)
Ben de bu ilk ikisi arasında kaldım canım.Ben yurt dışı değişik bir yer istemiyorum çünkü gittin mi öyle yere gezmek dolaşmak ülkeyi keşfetmek lazım ama balayında ben yorgunluk atılması düğün stresinden uzaklaşılması taraftarıyım . Daha da yorgun dönüp iş başı yapmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Bir de o kadar yorgunluğun üstüne 10-12 saat uçak yolculuğu istemiyorum. Zaten balayına da düğünün hemen ertesi sabah değil de bir sonraki günün sabahı çıkmayı planlıyoruz . zaten düğünden gece eve anca 1-2 gibi varırız ertesi gün akşama kadar uyumayı planlıyorum ondan sonra da valizimizi filan ayarlarız hoop sabahına balayı.
bizde balayını düğünden bir sonraki gün düşünüyoruz canım balayı türkiyede olur ama gemi turları varya italya ispanya fransayı gezdiriyor eylül gibide oralara gideriz diye konuştuk balayı voyage bellek olucak bizim büyük bir ihtimal canım
Düğünü 10 mayıs gibi düşünüyorsunuz di mi Gizcim. Aynı gün evlenseydik aynı tarihlerde de belki aynı otelde olurduk.
3,10,17,24 mayıs tercihlerimizin arasında canım bakalım kısmet belki aynı tarihte aynı yerde oluruz birkaç arkadaş daha mayısta evlenecek kk dan bakalım kısmet
aynı otelleri düşünüyoruz bide ben çok sabit fikirliyim hani fikrim değişmiyor balayı oteli konusunda ama büyük ihtimal voyage bellek olucaktır :)
eylül gibide akdeniz gemi turları var oraya gideriz italya fransa ispanyayı gezdiriyor :))))) bugün razı ettim benimkini hatta azcık birikim yapıcam sırf o tur için
zaman çarçabuk geçsin yaşayalım o günleri canım
Denize veya havuza girmek istemiyorsan canım gerek yok zaten o kadar sıcak yere. Düğün tarihin tam ne zamandı bilmiyorum ama denize havuza girmek güneşlenmek istiyorsanız Türkiye içinde bahar aylarında en sıcak Akdeniz oluyor egeye sakın gitmeyin deniz buz gibi hava akdeniz kadar sıcak olmuyor.
Canım merhaba, Bende 2014 gelini olacağım kısmetse.. Hatta 2014 Mayıs gelinleri adında topiğimiz de var :) Bizde nişanlımla aynı senin gibi her gün fikir değiştiriyorduk ve karar verip bir daha hiç bir otele bakmamaya karar verdik. Maxx Royal de bir suit beğendik erken rezervasyon indirimlerini bekliyoruz. Sanırım Eylül gibi başlayacakmış ona göre yaptırıcaz rezervasyonu..
düğün tarihi mayıs kısmetse side sueno göl evlerini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?