- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
çok teşekkür ederizz.. Allah hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. biz de bu stresli dönemi atlatıp sizler gibi bebek şafağı bekleyeceğimiz günleri görürüz inşallahmobilyaydı , düğün mekanıydı , balayı yeriydi derken heyecan stres hepsi bir arada yaşıyoruz :18:
zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile stres hat safhalarda ama size tavsiyem son günlere bırakmayın hiç bir şeyinizi mutfak için özellikle cok eşya almayın hediyede gelıyor elden cıkartıyorsunuz sonra :):) mobilyalarınızı cok büyük ve hantal almayın temizlemesi işkence oluyor :):)
Ben Maldivleri düşünüyordum ama fiyatı çok abartılı geldi.
Açıkçası dinlenmek istiyorum balayında.
Nişanlım yurt dışına hiç çıkmadığı için orayı istiyor.
phuket, bali adaları v.s uzak olduğu için fiyatlı tabi.
Avrupadaki yerler daha uygun ama tur istemiyorum.
Tura katıldığında çok yoruluyorsun.
Çift olarak gitsek süper de İngilizcem yok aslında.
Aklım karışık yani...
şah inn otele karar verdik. biraz ayrı takılıcaz ama bütün gün de havuza girecek değilim ya. güzel bir tatil olur inşallah
evet yurt dışı balayı fiyatları biraz el yakıyor.. yorgunluğu da var tabi.. bende beni yormayacak uçakla gidebileceğim bir yer olsun istiyorum ama maalesef olamayacak gibi..
Belki olur canım.
Bakalım bizim de neresi olacak daha belli değil.
Kısmetimizde neresi olursa artık.
Sende yurtdışı mı düşünüyordun canım?
canım gönül istiyor ama o kadar açılmayı göze alamadık.. hem dil problem olurdu o yüzden en iyisi yurt içi diye düşündükhatta ben karlık evini çok çok istiyorum ama buradan nevşehire direkt uçuşlar yok otobüsle de yorucu olacak gibi ne karar vermeliyim bilemedim..
Kalbinden ne geçiyorsa onu yap canım.
Hayırlısı neresi ise o olsun inşallah.
sağol canım.. inşallah sizin içinde hayırlısı olur.. rezervasyon yaptırmayan bir ben kaldım sanıyordum seni gördüm rahatladım.. demek ki rezervasyon için geç kalmamışım :) bir panik durumum olmuştu nişanlımda burada değil neyse yalnız değilmişim :)
Yok canım geç kalmadın. :)
Rezervasyon 1 ay önce de olur onda bir şey yok.
İçin rahat olsun.
Ben de daha karar vermedim zaten. :)
bütün gün beraber olabileceğimiz bi yer bende çok aradım ama bulamadım malesef. herşey dahil lüks bir otel istiyorum 1-2 saat ayrı kalmaya da katlanıcaz artık napalımcanım eminim ki güzel bir tatil olur dediğin gibi zamanını havuzda geçirmezsin ya.. eşim yanımda olsun otel temiz olsun ohh mis
Bizde şubatta karar verip rezervasyon yaptırmayı planlıyoruz.. nasip olursa nişanlımda askerden dönmüş olacaksonrada 18 mayıs düğün şafağı sayacağız :)
bütün gün beraber olabileceğimiz bi yer bende çok aradım ama bulamadım malesef. herşey dahil lüks bir otel istiyorum 1-2 saat ayrı kalmaya da katlanıcaz artık napalım
kültür turu tarzı bişey istemiyorum onu hep yaparız zaten. yiyip içip yatmanın keyfini çıkarmak istiyorum balayında
alternatif bi yer bulamadığım içim şah inn içlerinde en içime sinen oldu
Ben de şubatta falan kesinleştiririm.
Sen de acele etme geç kalmış falan değilsin.
Benim de 2 mayısta Allah'ın izni ile düğünüm canım.
Beraber şafak sayarız. :)
şah inn otele karar verdik. biraz ayrı takılıcaz ama bütün gün de havuza girecek değilim ya. güzel bir tatil olur inşallah
aynen ben biraz deniz-havuz, biraz da gezmek istiyorum. nişanlım 4 gün orda sıkılırız diyor ama ben istediğim için gidicezcanım sanırım sen havuza girmek istiyorsun?? ben daha çok şöyle temiz bir otel , e 24 saat otel odasında durulmazçıkıp şehirde değişik yerler görüp gezebileceğim yerlere bakıyorum
aynen ben biraz deniz-havuz, biraz da gezmek istiyorum. nişanlım 4 gün orda sıkılırız diyor ama ben istediğim için gidicez
senin neresi var aklında bu arada?
daha rezervasyon yaptırmadık hergün karar değiştiriyorum zaten
Cok iyi bir karar verdiniz cnm.bence
Tatil koyu olmasi adenyadan bir adim.one geciyor
Insalla cok guzel hatiralar ile oradan geri donersiniz
Bu arada fotografci arkadaslar harika pozlar yakaliyor hemde cok uygun fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?