2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile stres hat safhalarda ama size tavsiyem son günlere bırakmayın hiç bir şeyinizi mutfak için özellikle cok eşya almayın hediyede gelıyor elden cıkartıyorsunuz sonra :):) mobilyalarınızı cok büyük ve hantal almayın temizlemesi işkence oluyor :):)

düğüne 4 ay 18 gün var :) düğün ve artı olarak asker şafağı da saydığım için zaman iyice durdu gibi.. evet bende fazla eşya almak istemiyorum dediğiniz gibi hediyeler gelecektir.. birde maalesef ilk etapta kirada olacağız sonradan nasip olursa evimize gideceğiz o yüzden fazla eşya almayı düşünmüyorum sadece mecburi olanlar alınacak taşınırken eşyalar ne hale gelecek bilemiyorum

Ben Maldivleri düşünüyordum ama fiyatı çok abartılı geldi.
Açıkçası dinlenmek istiyorum balayında.
Nişanlım yurt dışına hiç çıkmadığı için orayı istiyor.
phuket, bali adaları v.s uzak olduğu için fiyatlı tabi.
Avrupadaki yerler daha uygun ama tur istemiyorum.
Tura katıldığında çok yoruluyorsun.
Çift olarak gitsek süper de İngilizcem yok aslında.
Aklım karışık yani...

Son düzenleme:
şah inn otele karar verdik. biraz ayrı takılıcaz ama bütün gün de havuza girecek değilim ya. güzel bir tatil olur inşallah

evet yurt dışı balayı fiyatları biraz el yakıyor.. yorgunluğu da var tabi.. bende beni yormayacak uçakla gidebileceğim bir yer olsun istiyorum ama maalesef olamayacak gibi..

şah inn otele karar verdik. biraz ayrı takılıcaz ama bütün gün de havuza girecek değilim ya. güzel bir tatil olur inşallah

canım eminim ki güzel bir tatil olur dediğin gibi zamanını havuzda geçirmezsin ya.. eşim yanımda olsun otel temiz olsun ohh mis

evet yurt dışı balayı fiyatları biraz el yakıyor.. yorgunluğu da var tabi.. bende beni yormayacak uçakla gidebileceğim bir yer olsun istiyorum ama maalesef olamayacak gibi..

Belki olur canım.
Bakalım bizim de neresi olacak daha belli değil.
Kısmetimizde neresi olursa artık.
Sende yurtdışı mı düşünüyordun canım?

Belki olur canım.
Bakalım bizim de neresi olacak daha belli değil.
Kısmetimizde neresi olursa artık.
Sende yurtdışı mı düşünüyordun canım?

canım gönül istiyor ama o kadar açılmayı göze alamadık.. hem dil problem olurdu o yüzden en iyisi yurt içi diye düşündük hatta ben karlık evini çok çok istiyorum ama buradan nevşehire direkt uçuşlar yok otobüsle de yorucu olacak gibi ne karar vermeliyim bilemedim..

Kalbinden ne geçiyorsa onu yap canım.
Hayırlısı neresi ise o olsun inşallah.

Kalbinden ne geçiyorsa onu yap canım.
Hayırlısı neresi ise o olsun inşallah.

sağol canım.. inşallah sizin içinde hayırlısı olur.. rezervasyon yaptırmayan bir ben kaldım sanıyordum seni gördüm rahatladım.. demek ki rezervasyon için geç kalmamışım :) bir panik durumum olmuştu nişanlımda burada değil neyse yalnız değilmişim :)

Yok canım geç kalmadın. :)
Rezervasyon 1 ay önce de olur onda bir şey yok.
İçin rahat olsun.
Ben de daha karar vermedim zaten. :)

Yok canım geç kalmadın. :)
Rezervasyon 1 ay önce de olur onda bir şey yok.
İçin rahat olsun.
Ben de daha karar vermedim zaten. :)

Bizde şubatta karar verip rezervasyon yaptırmayı planlıyoruz.. nasip olursa nişanlımda askerden dönmüş olacak sonrada 18 mayıs düğün şafağı sayacağız :)

canım eminim ki güzel bir tatil olur dediğin gibi zamanını havuzda geçirmezsin ya.. eşim yanımda olsun otel temiz olsun ohh mis
bütün gün beraber olabileceğimiz bi yer bende çok aradım ama bulamadım malesef. herşey dahil lüks bir otel istiyorum 1-2 saat ayrı kalmaya da katlanıcaz artık napalım
kültür turu tarzı bişey istemiyorum onu hep yaparız zaten. yiyip içip yatmanın keyfini çıkarmak istiyorum balayında
alternatif bi yer bulamadığım içim şah inn içlerinde en içime sinen oldu

Bizde şubatta karar verip rezervasyon yaptırmayı planlıyoruz.. nasip olursa nişanlımda askerden dönmüş olacak sonrada 18 mayıs düğün şafağı sayacağız :)

Ben de şubatta falan kesinleştiririm.
Sen de acele etme geç kalmış falan değilsin.
Benim de 2 mayısta Allah'ın izni ile düğünüm canım.
Beraber şafak sayarız. :)

canım sanırım sen havuza girmek istiyorsun?? ben daha çok şöyle temiz bir otel , e 24 saat otel odasında durulmaz çıkıp şehirde değişik yerler görüp gezebileceğim yerlere bakıyorum

Ben de şubatta falan kesinleştiririm.
Sen de acele etme geç kalmış falan değilsin.
Benim de 2 mayısta Allah'ın izni ile düğünüm canım.
Beraber şafak sayarız. :)

sayalım canım düğün tarihlerimiz yakınmış.. askerlik biter bitmez düğün şafağına başlayacağım :)

Cok iyi bir karar verdiniz cnm.bence
Tatil koyu olmasi adenyadan bir adim.one geciyor
Insalla cok guzel hatiralar ile oradan geri donersiniz
Bu arada fotografci arkadaslar harika pozlar yakaliyor hemde cok uygun fiyata

canım sanırım sen havuza girmek istiyorsun?? ben daha çok şöyle temiz bir otel , e 24 saat otel odasında durulmaz çıkıp şehirde değişik yerler görüp gezebileceğim yerlere bakıyorum
aynen ben biraz deniz-havuz, biraz da gezmek istiyorum. nişanlım 4 gün orda sıkılırız diyor ama ben istediğim için gidicez
senin neresi var aklında bu arada?
daha rezervasyon yaptırmadık hergün karar değiştiriyorum zaten

benim aklımda çooook uzun zamandan beri Kapadokya karlık evi var canım bir dönem aklım başka otellere kaydı ay şurası mı olsa yok burası mı olsa aa burasıda güzelmiş dedim durdum askerdeki nişanlımın aklını karıştırdım.. en sonunda artık bir karar ver de rezervasyon yaptıralım dedi

Cok iyi bir karar verdiniz cnm.bence
Tatil koyu olmasi adenyadan bir adim.one geciyor
Insalla cok guzel hatiralar ile oradan geri donersiniz
Bu arada fotografci arkadaslar harika pozlar yakaliyor hemde cok uygun fiyata

muhafazakr otel deyince herkes aaa napıcaksınız balayını ayrı mı geçiriceksnz diyo ama napıyım normal otele gitsek ben odada mı oturucaam. onu da denize havuza bikinili kızlarla hayattaaa sokmam
ee bütün gün gezip küçük bi butik otelde de kalmak istemiyorum tek seçenek bu yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…