2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

kızlar deniz kum güneş istemiyorsanız kesinlikle karlık evi otele gidin derim hatta keşke bizde oraya gitseydik desemde daha sonra muhakak 2 3 günlüğüne gideceğim biz spice oteli seçtik otelin otantik görüntüsü var ama diğer bir tatil olursa kesinlikle bu butik otelden yana kullancam tercihimi merkezdeimiş ve heryere yakınmış kızlar bloglardan okumuştum hattaha bir yazı paylaşayım hemen

tripadvisör de çok güzel yorumlar var otel hakkında

Mekila'nın Gezegeni: Karlık Evi 'nde Balayı

çok güzel anlatmış... sanki ben kararımı vermiş gibiyim sessiz sakin güzel bir balayı oteli..

valla ben nereyi beğeniyorsam orada ya havaalanı yok , ya havaalanı çok uzak ya da buradan oralara uçuş muhakkak aktarmalı.. bir dönem abantı çok istedim orası da öyleydi bolu da havaalanı yok

bizde uçağı hiç düşünmedik canım ya çok sorun olmıcaksa otobüs veya kendi aracınızla gidin derim :) bursadanda 10 saatmiş

ohhh bi kere daha iyiki karlık evini seçmişim dedimmm
çok güzel anlatmış... sanki ben kararımı vermiş gibiyim sessiz sakin güzel bir balayı oteli..

tebrik ederimmmm canımm

bizde uçağı hiç düşünmedik canım ya çok sorun olmıcaksa otobüs veya kendi aracınızla gidin derim :) bursadanda 10 saatmiş

tebrik ederimmmm canımm

uçak olamayacak gibi zaten :26: nişanlım gelince bir karar verelim , otelle irtibata geçelim

bu yıl 2 bin liranın altında fiyat yok maalesef :/

standart bir balayı otali 2000 tl ve üstü. biraz lüks olsun balayı bu sonuçta diyosun fıyatlar cıkıyo3-4 bine. zaten hesap kitap kafa bir milyon oldu bizde bu fıyatları duyuncada keyfimiz kaçıyo. bizde hala ne yapcaz bilemedik. hani diyoruz zaten bayram tatili gelicek agustosda deniz kum günes üçlüsünü ole mı yapsak balayını baska turlu yapsak . valla yazarken bile hala kafam karısık allah hepimize kolaylık versin paranın da gözü agzı burnu çıksın inşallah

öyle arkadaşım.. para sıkıntı olmasaydı hepimiz yurtdışında balayı turları ayarlardık ama maalesef cebe göre hareket etmek lazım.. olsun napalım eşlerimiz yanımızda olsun otelimiz temiz olsun gerisi çok da önemli değil

Merhaba kızlar 2014 eylül geliniyim kısmetse düğün tarihimiz netleştiğinde balayı rezervasyonu yapacağız inşallah. Benim balayı anlayışım deniz kum güneş değil nedense antalya-bodrum ordaki otelleri hiç düşünmedim.

Daha sessiz sakin başbaşa olabileceğimiz muğla gökova ya da akyaka düşünüyoruz denizi havuzu çeşitli aktiviteleri de var hem de daha sakin bakalım oteli belirlemedik henüz ama büyük ihtimal merve han residence olacak.

hayırlı olsun..gerçekten çok güzelmiş ... çok ferah bir otele benziyor

Selam kızlar.. Biz de balayımız için Sunset Luxury Resort & SPA'da karar kıldık. Kimseden tavsiye almadan netten araştırıp bulduk, hoşumuza gitti. Umarım güzel bi balayı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…