2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

karlık evlerini bende öneri olarak sundum ama sıcakta kapadokyada napıcaz dedi beyfendi vazgeçtik
bi kış orada kalıcam ama mutlakaa şöminenin başında harika romantizm yapılırrr

Canim zaten tum gun havuzda olmucaksin hem.bosver bak az bir ozlem olsun balayinda iyi gider:)
Bizimde o oteli secmemizin sebebi benimde havuzdan faydalanabilmemdi
Hem ben bir suru arkadas edindim havuzda pek cok balayi cifti vardi
Aklinda kalan soru isareti varsa cvplayabilirim arkadasim
Biz doyamadik.hic oraya
Uzun sure yemek girmek.istemedik eve donunce

evet evet sorularım var. sizce balayından hayal kırıklığıyla döner miyiz en çok kafamı kurcalayan bu :26:
mesela gündüz veya akşam deniz havuz dışında beraber oturacağımız yada yürüyüş yapacağımız alanlar var mı? herşey havuza mı yönelik yani??
internetteki olumsuz yorumları okuynca korkuyrm gerçekten :26:

karlık evlerini bende öneri olarak sundum ama sıcakta kapadokyada napıcaz dedi beyfendi vazgeçtik
bi kış orada kalıcam ama mutlakaa şöminenin başında harika romantizm yapılırrr

canım mayısta kapadokya öyle bunaltacak derecede sıcak olur mu ki :44:nasip olursa bende 18 mayısta evleneceğim

canım mayısta kapadokya öyle bunaltacak derecede sıcak olur mu ki :44:nasip olursa bende 18 mayısta evleneceğim
valla çok sıcak olur dedi bilmiyorum ben oraya eylülde gitmiştim çokkk sıcaktı ama mayısı bilmiyorum :26:
nikah tarihimiz aynıymış bizim düğün 1 hafta sonra olucağı için balayına da 26 mayısta çıkıcaz kısmetse inşallah

evet canım tarihimiz aynı :) bende balayına 20 sinde gitmeyi planlıyorum.. 1 gün evde dinleneyim dedim

Tatlim.biz 4 kisikik bir aile olarak gitmemize ragmen cok keyifliydi

Tatil.koyunun cok guzel kendine ait ormabi var icinde salincaklar oturma yerleri var ailelerin oturmasi icin ustu kapali yerleri var tamamen basbasa kalabilceguniz bir ortam
Onun disinda cok genis bir alana sahip yuruyus yapilcak cok yeri var
Hergece programlari gosterileri mevcut
Ayni zamanda cafeteryasida surekli hizmet vermekte

evet canım tarihimiz aynı :) bende balayına 20 sinde gitmeyi planlıyorum.. 1 gün evde dinleneyim dedim
aynen en iyisi zaten 1 gün sonra gitmek. o yorgunlukla yolculuk da üst üste çok fena olur yoksaa. biz de düğün gecesi konyada bi otelde kalıcaz. jakuzili odalar içimde kaldı. nişanlım da sana ordan jakuzili oda ayarlıyıcam dedi

ooo o zaman süper yaa biz gündüz çıkar dolaşırız cafede filan otururuz. herkes havuza odaklanınca bende napıyım gider yüzerim diyordum günde 2 saat yüzsem yeter bana. geri kalanını başbaşa geçiririz. zaten mayıs da çok kalabalık olmaz diye tahmin ediyorm

ooo iyi bakalım içinde kalmasın jakuzi bu arada az önce azcık araştırdım da Kapadokya'ya gitmek için önerilen ay mayıs ayıymış buna sevindim

okul donemı olduğundan bende kalabalık olmaz dıy dusunyorum
balayı odalarına ozel hızmette varmış ılk gece ıcın
ay cok güzel ya bız kısın evlendıgımız ıcın balayına gıdemedık sızın adınıza cok sevındım esımlede dedık keşke ozaman bıraya gelme sansımız olsaydı dıye

Ben balayı için kıbrısı düşünmeye başladım kızlar.
Mayısın ilk haftası için daha sıcak olabilir ve denize girilebilir diye düşündüm.

Ben balayı için kıbrısı düşünmeye başladım kızlar.
Mayısın ilk haftası için daha sıcak olabilir ve denize girilebilir diye düşündüm.

evet canım denize girmek istiyorsan Kıbrıs iyi bir tercih olabilir.. bizde karlık eviyle görüştük odamızı ayırttık benim istediğim oda gideceğimiz tarihlerde doluymuş o yüzden başka bir oda seçmek zorunda kaldım

kızlar merhaba fethiye nasıl sizce balayı için? bide aklımda alaçatı var benim ama?

Voyage Belek :)

terasımızda bile jakuzi olicikkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…