Eylül ayında olacak bizim o yüzden fiyatlar biraz daha düşük galiba.. 4 gece 5 gün düşünüyoruz vip suit oda 1.000 liraya geliyor
aaaa gerçekten çok uygunmuşşaşırdım doğrusu .. bizde karlık evini düşünüyoruz orası da hemen hemen aynı fiyat
Hadi canım karlık evinde fiyatlar bu kadar uygunmu orayı bizde çok beğenmiştik ama çok yüksek diye hatırlıyorum ben fiyatlarını bende buna şaşırdım şimdi
canım balayı çiftlerine özel indirimleri var gecesi 225 tl ama sadece kahvaltı veriyorlar
Merve Han'da öyle sadece kahvaltı. Karlıkta olabilir ozaman nişanlıma söyleyeyim bakalım
söyle canım söyle..kapadokyanında değişik bir havası var.. fotoları ilk gördüğüm günden beri aklımda.. işte bizim için tek sıkıntı ulaşım olacak
Bende geçen sene görmüştüm burayı gerçekten büyüleyici bir havası var. Nerede oturuyorsunuz ki ?
trabzondayız canım.. buradan nevşehire direkt uçuş yok.. aktarmalı var o da 2 kişi gidiş dönüş 1400 tlburadan Nevşehir 10 saat sürüyor..kendi aracımızla gitmeye cesaret edemiyorum malum düğün yorgunluğuyla 10 saat yol gidilmez geriye sadece otobüs seçeneği kalıyor
Ooo gerçekten sıkıntı nerdeyse balayı fiyatına gelecek uçak biletleri. Bencede kendi arabanızla gitmeyin zaten yorgun olacaksanız.
otobüste epey yoracak bizi ama napalım.. gidip karlık evinde bol bol dinleniriz
Tabi canım oraya gidip de dinlenmemek mümkünmü
Merhaba kızlar 2014 eylül geliniyim kısmetse düğün tarihimiz netleştiğinde balayı rezervasyonu yapacağız inşallah. Benim balayı anlayışım deniz kum güneş değil nedense antalya-bodrum ordaki otelleri hiç düşünmedim.
Daha sessiz sakin başbaşa olabileceğimiz muğla gökova ya da akyaka düşünüyoruz denizi havuzu çeşitli aktiviteleri de var hem de daha sakin bakalım oteli belirlemedik henüz ama büyük ihtimal merve han residence olacak.
ecemmm nasılsın canım nişanlandınızmı
Ceydaa sensin dimiİyiyim canımm evett nişanlandıkkkk sen nasılsın bakalımmm
evet bebegım benimçok özledimm canımmm. bende iyiyimm evlilik telaşlarındayızzz iştee ne zaman düğün bellimi canım ?
Sizinkieri görünce bizimki hiç de pahalı diilmiş onu anladım içimden bi hep acaba diyodum :44:
3 gece 4 gün balayı çifti olarak kuşadasında her şey dahil sentinus beach hotelde rezervasyon yaptırdık
gidiş dönüş uçak biletleri dahil her şey 775 lira tuttu.ets tur da arkadaşm vardı iyice araştırdım güzel yorumlar aldım ve karar verdim
aaaa fiyata gerçekten çoook şaşırdım hemde biletlerde dahilhayırlı olsun.. inşallah çok çok memnun kalırsınız.. biz sadece kahvaltı dahil otele 1000 tl ödeyeceğiz
çok deli araştırdım valla o kadar zor imkanlarla kendi çabamızla bişiler yaptık ki kendimizi 3 gün de olsa ödüllendirelim istedik
bu arada pegasusda kampanya vardı bi araştırın isterseniz çok ucuza geldi uçak biletlerimiz
umarım hepimiz için hayırlısı olur güzel olur her şey inşallah.
asker yolu gözlüyosun sanırım ama az kalmış.bende bekledim çok iyi bilirim ahh ahhh
biz trabzonda yaşıyoruz.. planımız nevşehire gitmek ama buradan direkt uçak yok İstanbul aktarmalı gidebiliriz pegasus a bakmıştım 800 küsür tutmuştu biletlerevet asker yolu gözlemek çok çok zor.. çoğu zaman , zaman durmuş hissine kapılıyorum.. kafamı oyalamaya çalışıyorum ama gerçekten zor bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?