2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Eylül ayında olacak bizim o yüzden fiyatlar biraz daha düşük galiba.. 4 gece 5 gün düşünüyoruz vip suit oda 1.000 liraya geliyor

aaaa gerçekten çok uygunmuş şaşırdım doğrusu .. bizde karlık evini düşünüyoruz orası da hemen hemen aynı fiyat

aaaa gerçekten çok uygunmuş şaşırdım doğrusu .. bizde karlık evini düşünüyoruz orası da hemen hemen aynı fiyat

Hadi canım karlık evinde fiyatlar bu kadar uygunmu orayı bizde çok beğenmiştik ama çok yüksek diye hatırlıyorum ben fiyatlarını bende buna şaşırdım şimdi

Hadi canım karlık evinde fiyatlar bu kadar uygunmu orayı bizde çok beğenmiştik ama çok yüksek diye hatırlıyorum ben fiyatlarını bende buna şaşırdım şimdi

canım balayı çiftlerine özel indirimleri var gecesi 225 tl ama sadece kahvaltı veriyorlar

Merve Han'da öyle sadece kahvaltı. Karlıkta olabilir ozaman nişanlıma söyleyeyim bakalım

söyle canım söyle.. kapadokyanında değişik bir havası var.. fotoları ilk gördüğüm günden beri aklımda.. işte bizim için tek sıkıntı ulaşım olacak

söyle canım söyle.. kapadokyanında değişik bir havası var.. fotoları ilk gördüğüm günden beri aklımda.. işte bizim için tek sıkıntı ulaşım olacak

Bende geçen sene görmüştüm burayı gerçekten büyüleyici bir havası var. Nerede oturuyorsunuz ki ?

Bende geçen sene görmüştüm burayı gerçekten büyüleyici bir havası var. Nerede oturuyorsunuz ki ?

trabzondayız canım.. buradan nevşehire direkt uçuş yok.. aktarmalı var o da 2 kişi gidiş dönüş 1400 tl buradan Nevşehir 10 saat sürüyor..kendi aracımızla gitmeye cesaret edemiyorum malum düğün yorgunluğuyla 10 saat yol gidilmez geriye sadece otobüs seçeneği kalıyor

Ooo gerçekten sıkıntı nerdeyse balayı fiyatına gelecek uçak biletleri. Bencede kendi arabanızla gitmeyin zaten yorgun olacaksanız.

ecemmm nasılsın canım nişanlandınızmı

evet bebegım benim çok özledimm canımmm. bende iyiyimm evlilik telaşlarındayızzz iştee ne zaman düğün bellimi canım ?

Kuzum bende özledim valla ya kayboldun ortalıklardan Eylülde kısmetse net bir tarihi yok henüz.. Sizin ne zaman nasıl gidiyor hazırlıklar ?

Sizinkieri görünce bizimki hiç de pahalı diilmiş onu anladım içimden bi hep acaba diyodum :44:
3 gece 4 gün balayı çifti olarak kuşadasında her şey dahil sentinus beach hotelde rezervasyon yaptırdık
gidiş dönüş uçak biletleri dahil her şey 775 lira tuttu.ets tur da arkadaşm vardı iyice araştırdım güzel yorumlar aldım ve karar verdim

aaaa fiyata gerçekten çoook şaşırdım hemde biletlerde dahil hayırlı olsun.. inşallah çok çok memnun kalırsınız.. biz sadece kahvaltı dahil otele 1000 tl ödeyeceğiz

aaaa fiyata gerçekten çoook şaşırdım hemde biletlerde dahil hayırlı olsun.. inşallah çok çok memnun kalırsınız.. biz sadece kahvaltı dahil otele 1000 tl ödeyeceğiz

çok deli araştırdım valla o kadar zor imkanlarla kendi çabamızla bişiler yaptık ki kendimizi 3 gün de olsa ödüllendirelim istedik
bu arada pegasusda kampanya vardı bi araştırın isterseniz çok ucuza geldi uçak biletlerimiz
umarım hepimiz için hayırlısı olur güzel olur her şey inşallah.
asker yolu gözlüyosun sanırım ama az kalmış.bende bekledim çok iyi bilirim ahh ahhh

biz trabzonda yaşıyoruz.. planımız nevşehire gitmek ama buradan direkt uçak yok İstanbul aktarmalı gidebiliriz pegasus a bakmıştım 800 küsür tutmuştu biletler evet asker yolu gözlemek çok çok zor.. çoğu zaman , zaman durmuş hissine kapılıyorum.. kafamı oyalamaya çalışıyorum ama gerçekten zor bir durum..

doğru tabi direk gidilmez.ben istanbula gelin gidiceğim için tek uçuşluk bizimki.bende ağva taraflarında istiyodum balayını ama bi hesapladım kuşadasına gitmemiz bile daha ucuza geliyomuş.çünkü her şey dahil olmazsa öğle ve akşam yemeklerinde dehşet hesap kitleniyo normal günlük dışarı çıkıp yemek yediğin gibi olmuyo daha da katlı fiyatlar mecbur olduğun için.ilk buraya gidelim de ağva yakın en azından bi haftasonu kaçamağını her türlü yaparız diye uzak ve uygun yeri tercih ettik
ben 460 saydım bilirim.şimdide düğüne gün sayıyorum
Allah sabır versin zaman su gibi geçsin de hemen kavuş sevdiceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…