- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
tavsiye : antalya - kiriş Limak LİMRA . balayı çiftlerine çok güzel oda hazırlıyorlar şahsen benim odam en güzeliydi . otel zaten mükemmel ona laf yok
o otel de cok hosuma gitmişti ama havaalanına cok uzaktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavsiye : antalya - kiriş Limak LİMRA . balayı çiftlerine çok güzel oda hazırlıyorlar şahsen benim odam en güzeliydi . otel zaten mükemmel ona laf yok
hayırlı olsun:) yaa benim hayalimdeki yer orasıydı ama havaalanına uzak olduğu için titanic oteli seçtik
5 gece canım bizimkisi de .. 1750 süper bi fiyat biz 2660 tl ödedik(haziran ayı için)
şuan ets de de öyle 2660 tl 5 gece
o otel de cok hosuma gitmişti ama havaalanına cok uzaktı
lara mı belek mi bilmiyorum ama lara ya hastyle kongre için gittik çok beğendim orayıda hayırlı olsun :)
canım haziran ayı biraz pahalı vallla cidden fiyatlar uçmuş durumda
selammm .))
kızlar herkes nerdeyse kesinleştirmiş balayı yerlerini.bizim 2014 eylül'e yetısırse evlılık yer kalmıcak gıbı geldı.s son 4 ay kala ıstedıgım bı yer bulabılıyım sızce?? askerlık olunca hersey gecikmeli son anda olacak bizim de .s
sana kesinlikle bodrumu öneriyorum eylül ayında bodrum bir harika olur hemde haziran temmuz ayında albilirsin canım balayını o yüzden sıkma bence canını ağustosta bile bodrum için erken rezervasyon yapan arkadaşlarım oldu
sana kesinlikle bodrumu öneriyorum eylül ayında bodrum bir harika olur hemde haziran temmuz ayında albilirsin canım balayını o yüzden sıkma bence canını ağustosta bile bodrum için erken rezervasyon yapan arkadaşlarım oldu
hadi yaa.1 ay kala bile oluyor diyorsun?? e iyimiiiş ozaman .)) yeni suan kesınlesmedıgı ıcın olurda tak diye eylül olursa ne dugun salonu ne bsy kalcam ortada gıbı geldı
canım sen kafana takma şafak 11 miş bak gelsin herşey belli olur bizimde 2 aydır tarih bellli düşün şu anda 5 ay kaldı yani 7 ay kala belli oldu
demem o ki eylülde olcaksa martta belli olsa kafi hoş benim görümcemin haziranda belli oldu ağustosta evlendi sen çeyizini yap gerisi mühim değil
ayyyy izmirdeysen bodruma ohhhoooo sen egeyi gezmişsindir ay ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi o zaman ya antalya ama oda eylülde bile yapış yapış olur
ya yurtdışı yada gemi turu izmirli birine tatil tavsiyesi zor yahu sizin oralar zaten cennnet
karadenize bile gidebilirsiniz ama dersen 5 yıldızlı otel havuz deniz olsun dersen tabiki antalya canım
bide içimden geçti tarihe not düşelim senin şafak azalmış yaa sanki evlilik yakın gibi geldi eylülden önce gidiceksin gibi hissettim ben bugnlerde bu hislerim çıkıyor
aman yarebbi ne güzel konustun sen oylee ya eylulden oncemiii.aboww kız hıc bsy yetısmezkii.bızım suan tek engelımız iş.işe gırdıgı an nişan olcak.evliliğide cok uzatmak ıstemıyoruz cunku 5 yılı aşkım birlikteliğimiiz de ben kır dugunu ıstedıgımden eylul en son.2015 te cok uzak ozamanı beklermıyız bılmem.dılerım hayırlısı olurr.ben ızmıre gelın gıdıcem bızım ızmırde yazlık var ayıptır solemesi orda tanısmıstık zatii .))
içimden geçti şafak çok az kalmışl çünkü bak nişanlım kısa dönem yapmıştı geçen yıl 18 ocakta geldi haziranda nişan yaptık ama ocakta geldi 1 hafta sonra işe girdi biz ise ablası nişan yaptı diye haziranı bekledik ve 2013 yazı ablası evlendi
demem o ki önünüzde biri yoksa ki bizimde yoktu birden çıktı bide ondan küçüğüz ama 2008 den beri beraberiz 6 sene bitecek yakında işte neyse bizde 2014 mayıs olsun dedikj
sanada diyorum geliyorsa eğer mesleği iyise hemen işe gircekse vakit kaybetmeyin sen çalışıyorsan kenara ne koysan kar aillerinizde destek olacaksa ne ala o zaman 2013 yaza evlenirsiniz
bende ada kızıyım benim yetiştirildiğim yerde kızlar kır düğünü hayal eder ama kıra denize sahle çok doydum o yüzden kır düğünü değil salon düğünü istedimn kayınpederim gemide kırda istedi adamcağız istedi ama ben hava bozar üşürüm yağmur yağar dedim garanti değil dedim salon istedim
nişanlımın ablası kır istedi ve ağustosun ortasında yağmur yağacaktı kesinlikle kır için eylülü bekleme
he bide bana herkes der ki sokaktada evlensen farketmiceksin yaşamıcaksın çünkü o gün kendinde olmayacaksın bile heyecandan dediler
ben artık keşke nikah salonunda olsaydı bile diyorum ilginç ama diyorum ama ailler illa düğün isteyenci malum
senin için güzel şeyler hissetim arkadaş olarak ekleyebilirsin nişan resimlerim var ayrıca nişan konularım çeyiz topiğim var bakmanı isterim fikir açısından takipte olallım birbirimizi sanırsam 2014 başları gibi senin güzel haberlerini duyacağız
ay canım sen nerden cıktın yaa?? cok ıyı geldın valla.bızımde onumuzde onun ablası var aralarında 4 yas var.ama evde kaldı gıbı bsy artık ablası.bızım bu kadar suredır ılıskımız oldugunu bıldıklerı ıcın zart dıye ben evlenıyorum dıyemez yani.kendısınıde hıc sevmem bu arada (aılesı ayrı bı konu bızde yani) unıversıte uzadı bızım o yuzden gelınce hemen ıse gırmeyı dusunyo.bı yandan da sınavlara gırer bıtırır okulu ınsallah.bızım ev sorunumuz olmıcak gıbı.oturabılcegımız bı ev var yanı ortada.eger oyle olursa ztn bsyı beklememıze gerek yok.ben bursada yasıyorum.smdı ıse gırsem hopp ızmıre gıdınce napcam? o yuzden suan beklemedyım.ztn 9 gun snra gelıyor.bıraz ozlem gıderırız snra ıs arayısları baslar.iş bulmakta cok sıkıntı yani.onun tek dusundugu o.çok bsy dede gozumuz yok yani.zamanla maası artık yeterki bi yere girsin
benım tarıh takıntım var.bu yılın hc bı tarıhı bana uymuyor.o ıstedıkı ozel bı gun olsun.unutursa dıe 7 ugurlu sayımız.7 eylul gectı hep ııcımden.ama kısmet ıste bu ısler.tabıkı takıp ederım canım cok ıyı olur banada valla .) benım nişan bi olsun zaten tutuşucam .))
2014 ugurlu gelır ınsallah herkesee