bir akyaka aşığı olarak ve 2014 eylul gelini olarak biraz bahsederek yardimci olmak istedim:)) akyaka turkiyede gittigim yerler icinde beni en cok mutlu eden yer. ahsap mimarisi denizi koylari... tavsiyem muhakkak tekne turu tapmanuz. oyle guzel koylar goreceksiniz ki... mervehanin içine girmedim ama dışı super gorunuyor. tek sorun akyakanin muhtesem denizine biraz uzak. bi 15 dkye yakin yurumeniz lazim. ama benim dikkatimi ceken diger butik oteller olan ottoman residence ve konak da uzak. ama onlarda azmak ( nehire benzer bi sey) manzarasi ve azmak girisi var. gerci cok soguk nehir ama o da cok guzel.
bi de yucelen var. orasi denize sifir. ama bana eskisi kadar güzel gelmio. eskidi sanki:)) ama manzarası fln super. bir de akyaka artik cooookk kalabalik ve cok kısıtlı bi plaji var. (bu arada denize ormandan atlayarak girmek en buyuk zevkim. tabi iyi yuzme biliosaniz tavsiyem. cünkü derinligini hic bilmiyorum. ayaklarim hic yere degmedi:)) bence denize erken saatlerde ve gec saatlerde girmek de fayda var kisaca:) ama otelin denize uzak olmasi bu mevzuda biraz sorun yaratir. ayrica vaktiniz ve yorgunluk katsayiniz uygunsa bisiklet turunu da ayrica oneririm. ozellikle de eski marmaris yolundaki sedir agaclarinin arasinda:))) son olarak akyakanin denizi soguktur. eylulde hic gitmedim ama daha soguk olabilir. baska bi sey merak ediyorsanız seve seve cevaplayabilirim. simdide mutluluklar... bu arada biz nereye mi gidiyoruz? belek

Muğla civarında usumekten korktum biraz