aynen canım benım sukretmek lazım.oturabılecegımız bır ev olduktan sonra ayagımızı yorganımıza gore uzatır yasarız yanı evet adaşızz canım bızım aramızda 3 bucuk yas var.21 yasındayım ben .) evlenırsem 22 de olmus olcak.onu bu kadar erken tanımasaydım erken derdım ama artık arada mesafeler de oldugu ıcın beklemk zor sıkıntı oluyor.geldıgınde ben gıdıcem onu gormeye 3-4 gun.ama sonrası ıcın işte artık nişan vs olsunda rahat olalım ıstıyorum.gercı bsy degısmıyor dıyenlerde var.nısanlılık daha zor vs vs.korkuyorum .)) bende bu zamana kdar aldıgım harclıklarla aldıgım bursla bırıkım yaptım.tutumluyumdur allahtan
bız cok kavga ettık halada edıyoruz .)) bu askerlık bıze pek ıyı gelmedı sabrı ogrettı onada.tam 13 bucuk ay bekledım... suan ınanamıyorum bıle.. ki bundan oncede 3 sene ayrı sehırlerde yuruttuk.ınan cok zor.herkesın kaldırabılcegı bsy deıl.cok mutlu oluruz ınsallah adaşımm.sende bende
bız cok kavga ettık halada edıyoruz .)) bu askerlık bıze pek ıyı gelmedı sabrı ogrettı onada.tam 13 bucuk ay bekledım... suan ınanamıyorum bıle.. ki bundan oncede 3 sene ayrı sehırlerde yuruttuk.ınan cok zor.herkesın kaldırabılcegı bsy deıl.cok mutlu oluruz ınsallah adaşımm.sende bende
üzülmen için bir sebep yokmuş ben iyi gelmedim emin ol hislerimi söyledim sanırsam adaşız
biz 88 liyiz ablasıyla bizimde 4 yaş vardı ve inan birden çıktı onunki mecbur bizde ok dedik napalım yani ki ben çeyizi yaptım birikimi biriktirdim düüşün hani borçsuz evlencez bana kalırsa evlenseydik öyle olurdu ama olsun şimdi dahada borçsuz evlenicez inşallah
evimiz var ailem verdi oturalım diye kriacılar zaten kira ödemiyor ödemedikleri gibi evi batırdılar çıkıyordu kiracı babam oturun burda dedi kafam rahat o yüzden
bak kira derdiniz olmayacak sevgilin çalışır yaza evlenirsiniz hiç eylülüde bekleme aillerin durumu iyise ramazandan sonra evlenin sende çeyizini yaparsın el ele verirsiniz canım
şimdi o gelsin o tarih takıntın olmayacak ahhh ahhh benim ne takıntılarım vardı askerde uçtu gitti sorunsuz bir askerlik geçirdik bir kavga etmedik o yüzden kıymetlerimizi iyi bildik takıntıları koyduk çuvala attık denize sana tavsiyem takma
mutlu olmaya bak izmir bursa uzakta değilmiş inşallah asker dönüşü görüşürsünüz ve sevgilin seveceği mutlu olacağı bir işe girer tabi ilk girince çok paralar kazanılmıyor kuzum emin ol ama azıcık aşım kaygısız başım şükredelim evlerimiz var diye