• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

aynen canım benım sukretmek lazım.oturabılecegımız bır ev olduktan sonra ayagımızı yorganımıza gore uzatır yasarız yanı :16: evet adaşızz canım :16: bızım aramızda 3 bucuk yas var.21 yasındayım ben .) evlenırsem 22 de olmus olcak.onu bu kadar erken tanımasaydım erken derdım ama artık arada mesafeler de oldugu ıcın beklemk zor sıkıntı oluyor.geldıgınde ben gıdıcem onu gormeye 3-4 gun.ama sonrası ıcın işte artık nişan vs olsunda rahat olalım ıstıyorum.gercı bsy degısmıyor dıyenlerde var.nısanlılık daha zor vs vs.korkuyorum .)) bende bu zamana kdar aldıgım harclıklarla aldıgım bursla bırıkım yaptım.tutumluyumdur allahtan :nazar:

bız cok kavga ettık halada edıyoruz .)) bu askerlık bıze pek ıyı gelmedı sabrı ogrettı onada.tam 13 bucuk ay bekledım... suan ınanamıyorum bıle.. ki bundan oncede 3 sene ayrı sehırlerde yuruttuk.ınan cok zor.herkesın kaldırabılcegı bsy deıl.cok mutlu oluruz ınsallah adaşımm.sende bende :16:
:16::16::16::16::16::16::16: üzülmen için bir sebep yokmuş ben iyi gelmedim emin ol hislerimi söyledim sanırsam adaşız :1::1::1::1::1::1:

biz 88 liyiz ablasıyla bizimde 4 yaş vardı ve inan birden çıktı onunki mecbur bizde ok dedik napalım yani ki ben çeyizi yaptım birikimi biriktirdim düüşün hani borçsuz evlencez bana kalırsa evlenseydik öyle olurdu ama olsun şimdi dahada borçsuz evlenicez inşallah

evimiz var ailem verdi oturalım diye kriacılar zaten kira ödemiyor ödemedikleri gibi evi batırdılar çıkıyordu kiracı babam oturun burda dedi :16::16::16::16::16::16: kafam rahat o yüzden

bak kira derdiniz olmayacak sevgilin çalışır yaza evlenirsiniz hiç eylülüde bekleme aillerin durumu iyise ramazandan sonra evlenin sende çeyizini yaparsın el ele verirsiniz canım

şimdi o gelsin o tarih takıntın olmayacak ahhh ahhh benim ne takıntılarım vardı askerde uçtu gitti sorunsuz bir askerlik geçirdik bir kavga etmedik o yüzden kıymetlerimizi iyi bildik takıntıları koyduk çuvala attık denize sana tavsiyem takma :9::9::9::9:

mutlu olmaya bak izmir bursa uzakta değilmiş inşallah asker dönüşü görüşürsünüz ve sevgilin seveceği mutlu olacağı bir işe girer tabi ilk girince çok paralar kazanılmıyor kuzum emin ol ama azıcık aşım kaygısız başım şükredelim evlerimiz var diye

aynen canım benım sukretmek lazım.oturabılecegımız bır ev olduktan sonra ayagımızı yorganımıza gore uzatır yasarız yanı :16: evet adaşızz canım :16: bızım aramızda 3 bucuk yas var.21 yasındayım ben .) evlenırsem 22 de olmus olcak.onu bu kadar erken tanımasaydım erken derdım ama artık arada mesafeler de oldugu ıcın beklemk zor sıkıntı oluyor.geldıgınde ben gıdıcem onu gormeye 3-4 gun.ama sonrası ıcın işte artık nişan vs olsunda rahat olalım ıstıyorum.gercı bsy degısmıyor dıyenlerde var.nısanlılık daha zor vs vs.korkuyorum .)) bende bu zamana kdar aldıgım harclıklarla aldıgım bursla bırıkım yaptım.tutumluyumdur allahtan :nazar:

bız cok kavga ettık halada edıyoruz .)) bu askerlık bıze pek ıyı gelmedı sabrı ogrettı onada.tam 13 bucuk ay bekledım... suan ınanamıyorum bıle.. ki bundan oncede 3 sene ayrı sehırlerde yuruttuk.ınan cok zor.herkesın kaldırabılcegı bsy deıl.cok mutlu oluruz ınsallah adaşımm.sende bende :16:

canım ben çok sabırlıyımdır ama nişanşlım hiç sabırlı değilken 5 ay gibi zamanda kısacık askerlikte öğrendi bunu ki biz ünide aynı şehirde okuduk ben mezun oldum 4 koca yıl onun fakülteyi bitirmesini bekledim aynı yaştayız ve ikimizinde ilk ilişkisi 19 yaşında başladık ilişkiye kilometrelere zamana meydan okuduk askerde sabırla bekledik

kendini asla üzme 13 ay beklemişsin çok zor şimdi gelmese şubatta gelcekti sanırsam askerlik indirimi vurdu size hadi hayırlı olsun inşalllah güzel günler gelir bak 2014 sana güzel gelecek az kaldı kavuşucan yarine

nişanlılllık zor yıpratıcı canım şükür nişanlımın ailesi herkesi çok iyi bizimkilerle çok iyiler maşallah iyiz ama buna rağmen yoruluyorum parçalara bölünüyorum bazen hiçbirşeye yetişemiyorum ama yinede yüzüm gülüyor demem o ki herşey kadında yani sende bitecek yuvanın huzur herşey sende emin ol

o yüzden vakit kaybetmeden kurun yuvanızı sende buraya gel ve şuraya gidiyoruz diye kısa sürede yaz canım ama şunu diyim daha erken kavuşmak varken erteleme birşeylere meydan okumuşsunuz kır düğünüydü şuydu buydu deme emin ol nasip kısmet ama olabilitesi varsa bu sene mutluca yuvanı kur dilerim

ınsallah canım benım yaa.bakalım neler olacak bu yıll.cok heycanlı :9: evet 1 bucuk ay erken gelıyor.umarım bundan sonra hersey cok guzel olur.hersey kesınlessın buyuk bır zevkle yazıcam bende yapıcaklarımızı .))

vallahi aıleler nasıl olur hc bılemıyorum.onun aılesı azcık sıkıntı yaratcak gıbı.hersey guzel olur tek temennım :nazar:
canım ben çok sabırlıyımdır ama nişanşlım hiç sabırlı değilken 5 ay gibi zamanda kısacık askerlikte öğrendi bunu ki biz ünide aynı şehirde okuduk ben mezun oldum 4 koca yıl onun fakülteyi bitirmesini bekledim aynı yaştayız ve ikimizinde ilk ilişkisi 19 yaşında başladık ilişkiye kilometrelere zamana meydan okuduk askerde sabırla bekledik

kendini asla üzme 13 ay beklemişsin çok zor şimdi gelmese şubatta gelcekti sanırsam askerlik indirimi vurdu size hadi hayırlı olsun inşalllah güzel günler gelir bak 2014 sana güzel gelecek az kaldı kavuşucan yarine

nişanlılllık zor yıpratıcı canım şükür nişanlımın ailesi herkesi çok iyi bizimkilerle çok iyiler maşallah iyiz ama buna rağmen yoruluyorum parçalara bölünüyorum bazen hiçbirşeye yetişemiyorum ama yinede yüzüm gülüyor demem o ki herşey kadında yani sende bitecek yuvanın huzur herşey sende emin ol

o yüzden vakit kaybetmeden kurun yuvanızı sende buraya gel ve şuraya gidiyoruz diye kısa sürede yaz canım ama şunu diyim daha erken kavuşmak varken erteleme birşeylere meydan okumuşsunuz kır düğünüydü şuydu buydu deme emin ol nasip kısmet ama olabilitesi varsa bu sene mutluca yuvanı kur dilerim

Ayyy kizlar ben balayi icin samsunu dusunuyorum sevdigim bir sehir marmaris bodrum falan beni boguyor gittigimde 2 gun bile kalamiyorum boguluyorum samsunuda avucumun ici gibi biliyorum balayi icin basitmi kacar acaba bilemiyorum

Ayyy kizlar ben balayi icin samsunu dusunuyorum sevdigim bir sehir marmaris bodrum falan beni boguyor gittigimde 2 gun bile kalamiyorum boguluyorum samsunuda avucumun ici gibi biliyorum balayi icin basitmi kacar acaba bilemiyorum

canım samsun da nereyi düşünüyorsunuz? Rize ya da Trabzon daha mı uygun olur acaba ?

hayırlı olsun..:16: Karlık evini bende düşünüyorum da bir kaç soru işaretim oldu orayla ilgili o yüzden karar veremedim :31:

canım bana merak ettiklerini sorabilirsin ben cevap verebilirim. Bodrum marmaris her yeri araştırdım ama onun güzelliğini hiç bi yerde bulamadım. Kalabalık çok kişi olan yerleri istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. :16:

canım bana merak ettiklerini sorabilirsin ben cevap verebilirim. Bodrum marmaris her yeri araştırdım ama onun güzelliğini hiç bi yerde bulamadım. Kalabalık çok kişi olan yerleri istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. :16:

canım şöyle ki bende sakin bir otel istiyorum ve böyle gündüz çıkıp şehri gezebileceğim bir yer olsun diyorum.. benim için havuz önemli değil.. birde ben kapalıyım otelde rahat olmayı istiyorum :31:Karlık evi çok güzel de beni düşündüren kısmı orada gezebilecek yer bulabilir miyiz..? birde yemek problem olur mu? bodrumu düşündüm ama benim rahat edebileceğim bir otel bulamadım..:50:

canım şöyle ki bende sakin bir otel istiyorum ve böyle gündüz çıkıp şehri gezebileceğim bir yer olsun diyorum.. Benim için havuz önemli değil.. Birde ben kapalıyım otelde rahat olmayı istiyorum :31:karlık evi çok güzel de beni düşündüren kısmı orada gezebilecek yer bulabilir miyiz..? Birde yemek problem olur mu? Bodrumu düşündüm ama benim rahat edebileceğim bir otel bulamadım..:50:

aynen ben bodurumu çok istiyodum canım çok araştırdım sakin nezih bi yer ama bulamadım. Bulduklarım kahvaltı dahil çok çok pahalı fiyat istiyolardı. Ama yine evlendikten sonra oraya gitmek istiyorum. Karlık evini o kadar çok araştırdımki inini dibini :) bi tane bile olumsuz yorum yok görmedim. Hem bak şöyle düşün zaten turistik bi yer gezicek yeri çok artı ben arayıp konustum aklıma gelen bütün soruları sordum bana bunu söylediler artı bide gezi programıda düzenliyolar sana özel. Yemek konusunu görüştüm biz ağustosta gidicez dediki şu an yemek vermiyoruz (akşamları) ama o zamana kadar veririz dediler. Artı menüyü begenmezseniz 4-5 dk yürüme mesafesinde merkezde bir sürü restoranlar varmış bunu söylediler. Sonra ben sordum yine akşamları eşimle beraber gideceğim güzel yerler gezicek mekanlar varmı dedim istemediğin kadar dedi :) zaten merkezmiş orası. Düşünsene hem geziceksin, hem sabahları süper bi kahvaltı yapıcaksın, hem yemek sıkıntın yok hemde harika jakuzili bi odada eşinle balayı keyfii süper yaaa. Bide fiyat çok uygunnnn geldi bizee

karlık evinde ayırttıgım odamız :))

$202_1297414906.jpg $202_1297414709.jpg $202_1297415035.jpg $202_1297414862.jpg $202_1297414654.jpg $1_1295956209.jpg

Son düzenleme:
aynen ben bodurumu çok istiyodum canım çok araştırdım sakin nezih bi yer ama bulamadım. Bulduklarım kahvaltı dahil çok çok pahalı fiyat istiyolardı. Ama yine evlendikten sonra oraya gitmek istiyorum. Karlık evini o kadar çok araştırdımki inini dibini :) bi tane bile olumsuz yorum yok görmedim. Hem bak şöyle düşün zaten turistik bi yer gezicek yeri çok artı ben arayıp konustum aklıma gelen bütün soruları sordum bana bunu söylediler artı bide gezi programıda düzenliyolar sana özel. Yemek konusunu görüştüm biz ağustosta gidicez dediki şu an yemek vermiyoruz (akşamları) ama o zamana kadar veririz dediler. Artı menüyü begenmezseniz 4-5 dk yürüme mesafesinde merkezde bir sürü restoranlar varmış bunu söylediler. Sonra ben sordum yine akşamları eşimle beraber gideceğim güzel yerler gezicek mekanlar varmı dedim istemediğin kadar dedi :) zaten merkezmiş orası. Düşünsene hem geziceksin, hem sabahları süper bi kahvaltı yapıcaksın, hem yemek sıkıntın yok hemde harika jakuzili bi odada eşinle balayı keyfii süper yaaa. Bide fiyat çok uygunnnn geldi bizee

canım peki fiyat olarak ne söylediler?? nişanlımda askere gitmeden önce arayıp fiyat sormuştu yanlış hatırlamıyorsam 225 tl demişlerdi :44:aa merkeze yakın olması çok güzel.. ben kuytu bir yerde sanıyordum..

canım peki fiyat olarak ne söylediler?? Nişanlımda askere gitmeden önce arayıp fiyat sormuştu yanlış hatırlamıyorsam 225 tl demişlerdi :44:aa merkeze yakın olması çok güzel.. Ben kuytu bir yerde sanıyordum..

yok canım merkezi bi yerdeymiş bende öyle sanıyodum ama bunu duyunca içim rahatladı evet 225 tl balayı çiftlerine biz 4 gece 5 gün kalıcazzz kahvaltı dahil 900 tl ödicez çok uygun ya bazı otellerin kahvaltı dahil tek gecelik fiyatı 900 tl :1: Isterse nişanlım havuza bile girebilir bende tesettürlüyüm şart değil bana :1: şimdi atları bile varmış orda elimlee elma yedircem o atlara bi gidiyim :1:

yok canım merkezi bi yerdeymiş bende öyle sanıyodum ama bunu duyunca içim rahatladı evet 225 tl balayı çiftlerine biz 4 gece 5 gün kalıcazzz kahvaltı dahil 900 tl ödicez çok uygun ya bazı otellerin kahvaltı dahil tek gecelik fiyatı 900 tl :1: Isterse nişanlım havuza bile girebilir bende tesettürlüyüm şart değil bana :1: şimdi atları bile varmış orda elimlee elma yedircem o atlara bi gidiyim :1:

çok iyi bir fiyatt :46: seçtiğiniz odada çok güzel :16: bizde nişanlım 105 numaralı, ben 302 numaralı odayı beğenmiştik.. eğer karar verirsek büyük ihtimalle benim seçtiğim oda olur :1: aslında Kapadokya iyi yaa balon turu falan güzel olur yani.. dediğin gibi bizim gibi tesettürlüler içinde çok uygun bir yer :31:birde şu var Trabzon'dan Nevşehir'e her zaman uçak yok :26:

Selam kızlar,
Bizimde düğün 24 Mayısta
Yurdışı turu veya yurtiçinde bir hotel konusunda çok kararsızım:31:
Yurtdışı olursa(İspanya veya İtalya istiyorum.)
Yurtiçi olarakta Bodrum veya Kıbrıs düşünüyorum.
Bodrum olursa Voyage beğendim.Kıbrıstaki hoteller hakkında pek fikrim yok.
İtalya veya İspanya turu düşünen varmı

çok iyi bir fiyatt :46: Seçtiğiniz odada çok güzel :16: Bizde nişanlım 105 numaralı, ben 302 numaralı odayı beğenmiştik.. Eğer karar verirsek büyük ihtimalle benim seçtiğim oda olur :1: Aslında kapadokya iyi yaa balon turu falan güzel olur yani.. Dediğin gibi bizim gibi tesettürlüler içinde çok uygun bir yer :31:birde şu var trabzon'dan nevşehir'e her zaman uçak yok :26:

bende 302 ve 202 arasında kalmıştım canım ama 302 en üst kat 105 in manzarası yok oda çok güzel ama. En iyisi orta kat diye düşündüm bide 202 jakuzi manzarasıda güzel :1: Bizde bursadan gidicez canım 7-8 saat yol otobüsle ucagı hiç düşünmedik ama. Sizin kaç saat. Bide düğün ne zaman nasipse. Balon turu istiyorum zatennn hemde çooook :52:

bende 302 ve 202 arasında kalmıştım canım ama 302 en üst kat 105 in manzarası yok oda çok güzel ama. En iyisi orta kat diye düşündüm bide 202 jakuzi manzarasıda güzel :1: Bizde bursadan gidicez canım 7-8 saat yol otobüsle ucagı hiç düşünmedik ama. Sizin kaç saat. Bide düğün ne zaman nasipse. Balon turu istiyorum zatennn hemde çooook :52:

canım yaklaşık 10 saatlik bir mesafe :26: uçak istedik ama buradan direkt uçuş yok illa İstanbul aktarmalı.. şimdi bir bakayım dedim 2 kişi gidiş dönüş 1.400 tl uçak bileti :53::53: ben otele o kadar ödemeyeceğim yahu :1: nasip olursa düğünümüz 18 mayısta balayına da 20 mayısta gitmeyi düşünüyoruz :31:bizde 4 günlük bir balayı planlıyoruz :16:

canım yaklaşık 10 saatlik bir mesafe :26: Uçak istedik ama buradan direkt uçuş yok illa istanbul aktarmalı.. şimdi bir bakayım dedim 2 kişi gidiş dönüş 1.400 tl uçak bileti :53::53: Ben otele o kadar ödemeyeceğim yahu :1: Nasip olursa düğünümüz 18 mayısta balayına da 20 mayısta gitmeyi düşünüyoruz :31:bizde 4 günlük bir balayı planlıyoruz :16:

olsun canım kendinizi ona göre ayarlarsınız otobüsle gidersiniz sizde uçağı boşvr:16:

aslında arabayla gitmeyi düşündük ama o yorgunlukla nişanlım kullanabilir mi bilemedim.. Cesaret edemedim :26:

aslında 4 gün sınırınız olmasa geze geze giderdiniz ne güzel olurdu ama yol uzun belki yorulabilir bi de daha önce uzun yola çıkmadıysa bizimde 9-10 saat ama hiç gözüm görmüyo benim :) bizimde 2 agustos düğünümüz 4 ağustos orda olmayı planlıyoruz canım

aslında 4 gün sınırınız olmasa geze geze giderdiniz ne güzel olurdu ama yol uzun belki yorulabilir bi de daha önce uzun yola çıkmadıysa bizimde 9-10 saat ama hiç gözüm görmüyo benim :) bizimde 2 agustos düğünümüz 4 ağustos orda olmayı planlıyoruz canım

valla ben nereyi beğeniyorsam orada ya havaalanı yok , ya havaalanı çok uzak ya da buradan oralara uçuş muhakkak aktarmalı.. bir dönem abantı çok istedim orası da öyleydi bolu da havaalanı yok :50:

Selam kızlar,
Bizimde düğün 24 Mayısta
Yurdışı turu veya yurtiçinde bir hotel konusunda çok kararsızım:31:
Yurtdışı olursa(İspanya veya İtalya istiyorum.)
Yurtiçi olarakta Bodrum veya Kıbrıs düşünüyorum.
Bodrum olursa Voyage beğendim.Kıbrıstaki hoteller hakkında pek fikrim yok.
İtalya veya İspanya turu düşünen varmı

hayırlı olsun canım.. yurtdışı düşünen arkadaşlar vardı hatta gemi turuyla gitmeyi planlıyorlardı ama naptılar bilemiyorum :26:

Back