- 5 Haziran 2013
- 149
- 11
- 68
Royal Adam& Eve yi düşünen var mı? yada hiç gitmiş olaann çok kararsız kaldım, bu otelde melekler mi ne hizmet ediyormuş doğruysa kıskançlıktan çatlarım diye karar veremedim bennnn :)
benım düğünümde 24 mayısta bizde ege adriyatık cruise tur düşünüyorduk ama çk yoruluruz dinlenmek istedik koştur koştur olmasın dedik belek tarafında sezon daha erken açılıyor gec kapanıyor voyage belek düşünüyoruz bizde. Aslnda Sabrinas House diye biryer var datca bozburunda onada bakın derim sadece denızı ısınır mı o konuda endişeliyim
evet canım bende öyle duymuştum.. biraz fazla rahat bir otelmiş :26yüzden ben o oteli listeye dahil etmedim bile
birde aklımda topkapı palace var benim :/
Bizim düğünümüz kısmetse 24 mayıs gibi olacak. Ege kesinlikle düşünüyorum daha önce mayıs ayında gittim deniz buz gibiydi. Akdenize gideriz büyük ihtimal aklımda 2-3 tane otel var önceliğimiz Voyage belek olacak gibi. Yurt dışı filan da istemiyorum zaten düğün stresi yorgunluk hem uzak uçak yolculuğu istemiyorum hem de kültür turu gibi her gün oradan oraya gezmek dolaşmak istemiyorum evlendikten sonra zaten onları yaparız kısmetse böyle yiyip, içip, yayılacağımız bir balayı planlıyorum.
melekler derken manken falan mı :26:Adamı dah ilk günden kaptırmayalım sonraRoyal Adam& Eve yi düşünen var mı? yada hiç gitmiş olaann çok kararsız kaldım, bu otelde melekler mi ne hizmet ediyormuş doğruysa kıskançlıktan çatlarım diye karar veremedim bennnn :)
melekler derken manken falan mı :26:Adamı dah ilk günden kaptırmayalım sonra
Adam eve hakkında çok olumsuz şey okudum. Bir kere otel el değiştirmiş kalitesi düşmüş baya bir de orada burada çok afedersiniz oynaşan neredeyse sevişen çiftler oluyormuş o yüzden +18 otel bir de melek kanadı takmış kızlar filan hizmet ediyor bana çok ters geldi bu otel konsepti.
Orası başka bişey olmasın ya :26:
Ne oteliyse artııııııııııııık tirbiyesizlervalla nette balayı için araştırma yaptığımda hep o otel karşıma çıkıyor.. yorumları okuyayım diyorum çok fena yani
Gönül maxxroyal'den yana
maldivlerde balayı hakkında bilgis olan var mı? tanıdığı giden fln. denizden başka bişey yok gibi orda. 3. günden sonra sıkılırmışım gibi geliyor. bi de sanırım oda kahvaltı
bizde tayland düşünüyoruz kızlar düğün tarihimizi bile ona göre ayarladık inşallah herşey düşündüğüm gibi olur benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?