2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

merhaba canım.. hayırlı olur inşallah.. o zaman sen sabrina's haus otele bak ben bugün gördüm ve bayıldım... tamamen balayı oteli :16:

teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)

teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı.. evett şimdi sitesinden biraz bakındım hoş bi yere benziyo gerçekten :) sizcee balayı kaç gün sürmelii :)

1 haftayı geçmemeli diye düşünüyorum şahsen ve bizim tercihimiz de voyage belek fikir olur belki aşık oldum oraya gitmeden

amin canım..bence en en fazla 5 gün ... bir zaman sonra sıkılırım gibi geliyor

karar vermek zor tabikide yaa düğün yeri gelinlik balayı falan filan o günler en güzel en mutlu günlerimiz ve en iyi şekilde olmasını istiyoruz göre göre fikirler değişiyo :)

düğün salonunu tuttuk çok şükür onu atlattık... ona pek karışmadım nişanlımın beğendiği yeri onayladım... ay evet daha gelinlik varrr

düğün salonunu tuttuk çok şükür onu atlattık... ona pek karışmadım nişanlımın beğendiği yeri onayladım... ay evet daha gelinlik varrr

gelinliği kafamda birazcık tasarladım onda çok zorlanmıcam gibi gelio ama işte düğün yerine odaklandım şuanda balayını da ikinci plana attım

gelinliği kafamda birazcık tasarladım onda çok zorlanmıcam gibi gelio ama işte düğün yerine odaklandım şuanda balayını da ikinci plana attım

gelinliğimi sade istiyorum.. fazla kabarık olmayacak.. taşlı,allı,pullu bişey istemiyorum.. düğün mekanlarına gelince fiyatlar dudak uçuklatıyor.. oraya verilecek paralarla 3 ev eşyası alınır vallaa.. dilin kemiği yok tabi 10.000 ler 12.000 ler havada uçuşuyor