2014 eylül gelinleri de buraya:))

Siz nerden aldiniz canım, siemens bosch ya da samsung alicaz hepsini. Inox alicaz

beyaz esyaları samsungtan aldık yanlıs hatırlamıyorsam mart ayında. ankastre seti vestel aldık. biz alırken samsung ankastre satsaydı onuda samsungtan alacaktık. yeni satmaya baslamıslar

dediğin gibi ne yazık ki çok pahalı.

Olsun canim üzülme sen, beyaz eşya hangi marka olursun olsun yine de şans işi

Siz nerden aldiniz canım, siemens bosch ya da samsung alicaz hepsini. Inox alicaz

Vestel buzdolabı- phılsp televızyon vestel-bulaşık makınesı çamaşır makınesı hover mıydı neydi hatırlayamadım ama cok güzel çamaşır makınesı ben hepsini beyaz aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanki günler birbirini kovalıyor günler nasıl bitiyor böyle önceden zaman geçmiyor derdim şimdi tam tersi o kadar çabuk zaman geçiyor ki ramazan ayımız geldi sonrasında bayram ....bayramdan sonra eve yerleşme başlar bi bakacaz baba evinde son gecemiz
çok seviyorum nişanlımı ama baba evinden ayrılmak çok zor geliyor..annem artık bakışlarını benden saklıyor hazırlıklar başladıkça çeyizler meydana çıktıkça gözleri doluyor ve ben dayanamıyorum....annem ölumlerden döndu çok zor günler geçirdik rahatsızlığı var hep bir kaybetme korkusu yaşadım annemi Allah ıma şükürler olsun şimdi çok iyi ama sanki ben onu bırakınca ona birşey olacak gibi geliyor bu psikoloji beni herşeyden soğutuyor evimden eşyalarımdan ve nişanlımdan bile

işten sonra beyaz eşya bakıyım dedim oha ne kadar pahalı hepsi
evet canım ya fiyatlar almış başını

ben beyaz eşyamı Siemens ankastre set aldım inox televizyonuda LG aldım

canım zorlu süreç yaşamışsın gerçekten kolay değil geçmiş olsun ama çok şükür şuan iyi anne tabi dolmazmı gözler :) benimkide öyle oluyo ve zaman gerçekten dediğin gibi çok çabuk geçiyor

Allah ım ailelerimize sağlık uzun ömur versin inşallah...onları başımızdan eksik etmesin

Canım ben yıllar oncesınden başladım desem yerıdır. Nışandan sonra ufak tefek herşeyımı almaya başladım sonrada buyuklere geçtım eve göre eşya değil eşyaya göre ew tuuttum çnkü ewımde hıç fazla bışeyım yok hep gereklı olanları aldım ee onlarda her ewe sığar zaten. Sende bı an once harekete geç. Ben avızlerımı bıle 8 ay onceden aldım o doonemde zaten masraf çook oluyo onlardan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…