- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.881
Merhaba arkadaslar nasıl geçiyor gününüz
işten sonra beyaz eşya bakıyım dedim oha ne kadar pahalı hepsi
Ay bayılacam çalışıyorum bennn
Evet baya pahalıbiz aldık şükür ödüyoruz ama hala uygun bir Ocak bulup alamadık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz nerden aldiniz canım, siemens bosch ya da samsung alicaz hepsini. Inox alicaz
beyaz esyaları samsungtan aldık yanlıs hatırlamıyorsam mart ayında. ankastre seti vestel aldık. biz alırken samsung ankastre satsaydı onuda samsungtan alacaktık. yeni satmaya baslamıslar
dediğin gibi ne yazık ki çok pahalı.
Olsun canim üzülme sen, beyaz eşya hangi marka olursun olsun yine de şans işi
Siz nerden aldiniz canım, siemens bosch ya da samsung alicaz hepsini. Inox alicaz
hayırlı kandiller arkadaşlar Allah ım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
evet canım ya fiyatlar almış başınıişten sonra beyaz eşya bakıyım dedim oha ne kadar pahalı hepsi
ben beyaz eşyamı Siemens ankastre set aldım inox televizyonuda LG aldımSiz nerden aldiniz canım, siemens bosch ya da samsung alicaz hepsini. Inox alicaz
sanki günler birbirini kovalıyor günler nasıl bitiyor böyle önceden zaman geçmiyor derdim şimdi tam tersi o kadar çabuk zaman geçiyor ki ramazan ayımız geldi sonrasında bayram ....bayramdan sonra eve yerleşme başlar bi bakacaz baba evinde son gecemiz
çok seviyorum nişanlımı ama baba evinden ayrılmak çok zor geliyor..annem artık bakışlarını benden saklıyor hazırlıklar başladıkça çeyizler meydana çıktıkça gözleri doluyor ve ben dayanamıyorum....annem ölumlerden döndu çok zor günler geçirdik rahatsızlığı var hep bir kaybetme korkusu yaşadım annemiAllah ıma şükürler olsun şimdi çok iyi ama sanki ben onu bırakınca ona birşey olacak gibi geliyor bu psikoloji beni herşeyden soğutuyor evimden eşyalarımdan ve nişanlımdan bile
evet canım ya fiyatlar almış başını
ben beyaz eşyamı Siemens ankastre set aldım inox televizyonuda LG aldım
canım zorlu süreç yaşamışsın gerçekten kolay değil geçmiş olsun ama çok şükür şuan iyi anne tabi dolmazmı gözler :) benimkide öyle oluyo ve zaman gerçekten dediğin gibi çok çabuk geçiyor
artık çok sessiz oldunuz kızlar neden acaba günlerdir uğramayan arkadaşlar var
Sürekli takipteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?