- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.921
Kiralik mi bakiyorsun bilmiyorum ama,biz ilkbaharda basladik ev aramaya fazla kriterimiz oldugu icin ve nisanlim ev bulana kadar baska hicbir sey bakmadi. Tabii laf anlatamadım:) 1,5 ay surdu bizim bulmamiz is, saglik vb nedenlerle dedigim gibi cok kriter vardi ve okullar kapanmadigindan tasinan da yoktu pek, gonlunuze gore ev bulduysaniz yapisin kesinlikle ve moralinizi bozmayin sakin kacarsa da her iste bir hayir vardir. Son anda kacirmistik bir tanesini, cok uzulmustuk ama kismetimizde bu ev varmis konum ve apargman sakinleri bakimindanarada bariz fark var. Kentsel dönüşüme denk geldi bizim evler ne yaparsin;:) simdi en buyuk korkum ya bu ev satilirsa seneye ya da dolmadan yine e aramak gerekirseben ev bakıyorum canım bu hafta deli gibi bitane bulduk cumadan beri arıyoruz adamı sahibinden hemde koyduğu gün gördük çok güzel bi sitede inşallah olur bugün aricaz tekrar evin içine bakmaya gidicez internetten o siteden başka evin fotoğraflarına baktım aynı içi inşallah olur kısmetse artık bana geldiler çünkü ev yok ortada
ay şansa bak seninde tabi riske girme ayarla kenarda dursun
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
biz de salon hol accik kumbeji, mutfak krem yapiyoruz. Takimi da ondan boyle sectik ama duvari farkli olsun dedik bakalim sonuc ne olacak:)Bende kum beji acik krem tonlarini sevdigim icin bna oyle geldi :) ama dogru dusunmussun bogar hep ayni renk
iyi haberlerini beklıyorum canım benım
bende hafta sonu dış çekim gününü halletim sonunda tarih belli oldu :) nikah günüm gelinlik giyip dış çekin yapacaz sonrada nikah :)
gecmis olsun, telas bitti sanirim sende, darisi basimiza:)