- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.761
Hahah erkekler ve alisveris nasil olur bilmiyorumda mutlaka net bir liste yap istedigininde fotografini goster yanlis almasin hic biseyi :) sonra bide kabul etmezler sen oyle demedinki yanlis anlattin diye :)
Bak bunda çok haklısın kesin o dogru anlar ama ben yanlış anlatırım...teline resımleri kayıt ettıp gönderecem artık bakalım sonuc neler çıkacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunun onu kapalisini kardesim aldi daha yeni okadar şık duruyoki hele onu acik daha hos durur ben begendim canim ama secenk olarak kalsin bak biraz daha olmadi alirsin
Benimde hoşuma gitti bide danteli olan var işte nişanlımln kardeşi sağolsun benim için araştırıyor
Ohhh ne guzelll bnm nisanlim tek cocuk oyuzden herseye ikimiz bakiyoruz aslinda bi bakima iyi oluyo benim icin ama bazende gorumcem olsun isterdim diyorum
Görümcem bende iki yaş küçük oda nişanlı Allah I'm nazarlardan korusun çok iyi bana kardeş gibi ıyıkı var :)
Masallah canim iste boyle duyunca acaba benimde olsamiydi diyorum :) insallah hep boyle gider canim agzinizin tadi hic bozulmasin
Muhabbetinize atladim ama cok kibarmis bu :) normalde de cok rahat giyersin
Muhabbetinize atladim ama cok kibarmis bu :) normalde de cok rahat giyersin
Evet canım bu modeller rahat oluyor nişanlım benden çok uzun o yüzden Yüksek topuk olacak bari rahat olsun
Kokteyl canım ama biz insanlar doymaz diye börek falan eklettik fiyat ona göre değişti mekan tam istediğim gibi bahçede ve gölün yanında.Benim ceyizde hazır değil çalışıyorum birde nasıl yapacam bilmiyorum
bizim aramızda çok boy farkı yok bu kadar alamam ama sizin için çok güzel seçim bence :)
maşallah canım biz o zaman tanışmıyorduk bile nişanlımla
face filan resimlerimizi görsen hele ki evde filan çekilenler gülme krizine girersin
Nerdesin sen bakim ne zamandir muhabbet eden gelin kalmadi burda aaa kiziyorumm :))
Geldim geldim :)
Geldim geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?