- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.701
Çok güzel güle güle giyin canım.Ben düz almak istiyorum ama boy farkıda fazla napacağımız bilemiyorum.
Sagol canim benim duz derken senmi uzunsun duz istiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel güle güle giyin canım.Ben düz almak istiyorum ama boy farkıda fazla napacağımız bilemiyorum.
Ayy boyutlari cok yuksekti dusuncede bi tuhaf oldu kalitesi rengide cok degsk ckms normalde ucuk pudra ve acik dore gibi jakarli gordum bayildim pendik etki den aldim
Merhaba kızlar benim düğünümde Ankara da harikalar diyarinda göl düğün bahçesinde 27 eylülde ama daha hiçbr hazırlığa başlamadım yetişir demi ? Üstelik oturacağım ev baştan aşağı tamirat olacak.
Bende oyle dusunuyorum straplz cok var heryerde bide onu istedim hep sonra pisman olabilirim :) bu arada hala ev yok ortada bi ara baktik suan muallakta nisanlim ugurmumcuda oturuyo kartalda orda oturmk cok istiyo bilmiyorum artik nolucak maltepe istedm bende iki aileninde orta noktasi diye ama bakalm benden bi evet ugurmumcda oturalimi bekliyo
slm kızlar..bu hafta ilk defa nişanlımın ailesini ziyarete gidiyoruz..ne hediye alayım sizce?
slm kızlar..bu hafta ilk defa nişanlımın ailesini ziyarete gidiyoruz..ne hediye alayım sizce?
Ev icin mi alacaksin yoksa aile bireylerine mi alicaksin
tek tek bireylere alacağıa eve alsam die düşünüyorum..olur mu?
ilk defa mı acaba ben mi çok abartıyorum gidip gelme işinifırsat buldukça hafta 1 gidiyorum.pasta alabilirsin ilk aklıma pasta geldi
canım uzak şehirlerde olduğumuz için böyle oldu:))
Bnce olur canim hem daha iyi olur :) bi sus esyasi alabilirsin ya da güzel bir cicek
saol canım..bugün bakayım bi şeyler..
bende bu tonun az açığını düşünüyorum gelinliğimin altına
Artık karar verin evi için zaman kısalıyor :)
ugurmumcu fena değil aslında ama ne bileyım maltepe gibi imkanın varsa kesınlıkle maltepe derim
canım uzak şehirlerde olduğumuz için böyle oldu:))
çok hoş duruyo gerçekten bu aslında açık ama fotolarda biraz koyu çıktı akşam çektiğim için
ay canım öyle diyip sıkıntıya sokma beni haha zaten bende bi gerildim ev konusundabilmiyorum ya daha karar vermedimki yer için
eve alabilirsin yanım bişey ya da pasta gibi bişey alabilirsin
o zaman normalmiş canım bende haftada bir gidiyorum acaba çokmu gidiyorum diye düşündüm ama gitmeyincede benim annemde nişanlımı bekliyo nişanlımın aileside bekliyo alıştılar tabi :)
yok yok sen gerilme sen canım benimelbet bir karar verirsiniz ama sen genede acele et
bende öyle nişanlımın ailesi gitmezsek hemen arıyorlar gel artık diye
ah canım valla şu evde olsa rahatlicam ya sanki herşeyin kaynağı evmiş gibi geliyor bana amann neyse hep evlilik hep evlilik birazda normal hayata dönelim muhabbet edelim yahuu evlilikle bozduk kafayı hahah![]()
:) Bencede yaa sanki hayatımız sadece bu yönde diyecem ama galiba artık bu yönde oldu :) gerçi çalışıyorum iyiki başka bir hayatım daha var yanı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında bakıldığında evet o yönde :) evet canım ya en azından başka bir hayat rahatlatır insanı sürekli aynı şeylerle yoruluyor sıkılıyo insan
sen üsküdarın neresinde oturucaktın canım
Ben hiç Pendik'ten gitmek istemıyorumburhaniye emniyet Mah diye gecıyor Altunzade metro nun oralarda yanı biliyor musun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi