2014 eylül gelinleri de buraya:))

biliyorum canım bende fıstıkağacındayım on dakika var aramızda :) pendiğede alışınca insan ayrılmak istemiyo gerçekten

Herkesin büyüdüğü alıştığı yer var vazgeçmek can acıtıyor işte metro bi yapılsa Pendikye kadar cok güzel olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesin büyüdüğü alıştığı yer var vazgeçmek can acıtıyor işte metro bi yapılsa Pendikye kadar cok güzel olacak

aynen o çok güzel olur yokda üsküdardan pendiğe gitmek ölüm gibi :) önce kadıköye gidiyorum ordan minibüs ay günümün yarısı gidiyo zaten :)
kınada ne giyiceksin sen canım karar verdinmi

aynen o çok güzel olur yokda üsküdardan pendiğe gitmek ölüm gibi :) önce kadıköye gidiyorum ordan minibüs ay günümün yarısı gidiyo zaten :)

Bıde sen bana sor yol derdini :)) yok canım karar veremedım hiç Pendik'yi bir aramam lazım ıyıce :)

Bıde sen bana sor yol derdini :)) yok canım karar veremedım hiç Pendik'yi bir aramam lazım ıyıce :)

bende bikaç mağazaya baktım yani hep aynı modeller geniş çapta bakmam lazım tabi olmadı maltepeye bakıcamda nasıl bişey istediğimede karar veremedim

bende bikaç mağazaya baktım yani hep aynı modeller geniş çapta bakmam lazım tabi olmadı maltepeye bakıcamda nasıl bişey istediğimede karar veremedim

Maltepe nerelerde var oyle iyi mağazalar...ben nişanlığimi Pendik'ten seyrandan almıştım.oraya baktın mi hiç bir elbise vardı orda Hint kıyafeti gibi özel yapım kına gecesi için cok hoş olurdu ama biraz pahalı geldı bana

Baktim canim kirmizi straplez bi elbise denedim gogus kismi cok boldu bide hosuma gitmedi durusu cok model yoktu herkes mezuniyet icin elbise bakiyodu heralde cogu model oyle bitti

Baktim canim kirmizi straplez bi elbise denedim gogus kismi cok boldu bide hosuma gitmedi durusu cok model yoktu herkes mezuniyet icin elbise bakiyodu heralde cogu model oyle bitti

O zaman hiç oraya bakmaya gerek yok ben bakalı baya olmuştu.ilk fırsatta Bakacam kına elbisesi denk geldiğim zaman güzel şeylere sana da söylerim :)

Kına sepeti mendıl filanda bakalım onları nereden alacan

Kayinvalidem bir gun eminonune gidelim hepsini ordan alalim dedi ben kina dagitiminda kalpli cubuk alicam kinayi ona baglicam kuruyemis icinde hazneli tullu bi cerezlik var onu alicam onun disindada digerlerini gorunce alicam orda :)

Kayinvalidem bir gun eminonune gidelim hepsini ordan alalim dedi ben kina dagitiminda kalpli cubuk alicam kinayi ona baglicam kuruyemis icinde hazneli tullu bi cerezlik var onu alicam onun disindada digerlerini gorunce alicam orda :)

Kalpli buçuk nasıl birşey ki ben iş yerinden izin alamıyorum ki ah bi alsam hemen gidecem Eminönü'ne :) cok güzel çerezlikler var onları gördüm

Kalpli cubukta kina yaz googla gorsellerde cikiyo canim hosuma gitti fiyatida iyiye buldum :)

Artık karar verin evi için zaman kısalıyor :)
ugurmumcu fena değil aslında ama ne bileyım maltepe gibi imkanın varsa kesınlıkle maltepe derim
eger calisan biriyse insan ya da aliskanliklari geregi karanlikta eve geliyorsa ki kisin cok mumkun, olabildigince merkezi yerler olmali bence. Erkek bir sekilde her turlu ortamda rahatlikla yolda yuruyebiliyor yanlis anlasilmasin yillarin yerlesim yeri ugur mumcu da ama maltepe de gece yarisi bile rahatlikla evine gidebilir gibi geliyor bir bayan amamerkeze uzak yerlerde sokaklar tenha olacagindan dışarıdan gelen tipler tehlike oluşturabilir, fazla takintiliyim bu konuda kusura bakmayin.

ah canım valla şu evde olsa rahatlicam ya sanki herşeyin kaynağı evmiş gibi geliyor bana amann neyse hep evlilik hep evlilik birazda normal hayata dönelim muhabbet edelim yahuu evlilikle bozduk kafayı hahah
Biz evi tutmadan hicbir sey dusunemedik valla özellikle nişanlım. Ev ardindan mobilya siparisi, simdi boya ve balayinda sira:)
Ben hiç Pendik'ten gitmek istemıyorum burhaniye emniyet Mah diye gecıyor Altunzade metro nun oralarda yanı biliyor musun

pendik e alisan gercekten kopamiyor duydugum kadarıyla metro disinda Üsküdar'a ulasimi da kolaysa bu zamanda merkezi yer de epey avatajli olaqcaktir tabii is yerlerine ulasim acisindan oncelikle.

biliyorum canım bende fıstıkağacındayım on dakika var aramızda :) pendiğede alışınca insan ayrılmak istemiyo gerçekten

Zzamaninda okulumuz oradaydi sonra baglarbasina taşındı fistikagaci diyince nosnos oldum:)
ben de altintepe tarafinda oldugumdan yazayim dedim eskiden ben de kadikpy so ra minibus yApardim sonra 2 numarayla doğrudan bostanci oradan minibus yapiyorum ama aksam saati minibüs ler cok dolu oluyor is donus saati gunduz ya da 8 den so ra iyi sanki.

Son düzenleme:
1 haftadır sürekli midem bulanıyor kızlar..yaptığım hiç bi şey de yok..hsonu gidiyorum..2 gün de izin aldım ptesi,salı..ev,beyaz eşya fln bakarız heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…