- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.601
Dora cok ama cok sevindim. Gule gule oturun
Saol canım benim -
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dora cok ama cok sevindim. Gule gule oturun
göremiyorum seni canım nerelerdesin tabı kına hediyelerini hallettin şimdik geziyorsun herhalde
kızlar çok şükür bizimkiler barıştıartık kafam rahat..takipteyiim sizi..
Biz ev aldıkkkkkkkkkkkkkk ay aklımı kaybedicem sevinçtennnnnnnnnn-))
Saolun kızlar çok teşekkür ederim ama daha evimi görmedim ben
sonunda kına hediyesi sorunu da çözüldü abimmmm mesaj çekti şimdik 180 adet sabun bende diye :)) çok mutlu oldum![]()
canımm çok sevindim güle güle oturmayı nasip etsin Allah
nasıl görmedin nasıl aldın peki
makettenmi beğendin
düğünde mi dağıtılacak yoksa kınada mı ?
kızlar çok şükür bizimkiler barıştıartık kafam rahat..takipteyiim sizi..
Biz ev aldıkkkkkkkkkkkkkk ay aklımı kaybedicem sevinçtennnnnnnnnn-))
ne güzel darısı hepimizin başına inşallahh
nasıl sabun seninki canım
Canım benim Abi'm Fransız kozmetik firmasında çalışıyor sabun aradığımı biliyordu oda süpriz yapmış ben ondan hiç istemedim çünkü çok pahalı olduğunu biliyordum...ordan 180 adet almış sabunlar kendinden kutulu üzerinde markası yazıyor yani bende senın gibi etiket yapıp sabunların üstüne yapıştıracam..belki birazda süslerim daha bilemedim ne yapsam diye :))))
Dün akşam saçlarımıda tek açık çikolataya boyattım gelin saç rengıne ilk adımı attım :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh sabunlarda iyi olmuş biraz süsledinmi tamamdır :)
eminimki saçında güzel olmuştur güzel bir renk seçmişsin çünkü güle güle kullan canım :)
Tşk ederim canım benim koyu renkle saçla nasip olursa gelin olmaya karar verdim :)
super canimmm hersey istedigin gibi olsun
kızlar ben geldim
o gün telefondan girmiştim fakat yazdığım çıkmamış sanırım. bi daha siteye girmeye vaktim olmadı. biz nişanlılığımız boyunca birbirimizi hiç mutlu edemedik. bana hiç bi zaman güvenemedi yani dürek söylemedi ama hep söyledikleri güvnemiyomuş gibiydi. ayrıca nikah günü aldıktan sonra facebooka yazdım diye kızdı. şimdi burdakiler dedikodusunu yapıcaklar o benim özelim şimdi kimse bilmesin. nasıl olsa davetiyeler dağıtılınca öğreniceklerdi filan diyo. dedikodu yapıcak dedikleride akrabaları. sonra kızdım ben buna böyle bişeyde dedikodu yapıcak insanları istemiyorum ben onlarla görüşmem. onlar bize gelmesin ben onlara gitmem. böyle bişeyde dedikodu yapıcaklar başka konuda da dedikodu yaparlar yüzüme gülüp arkamdan konuşurlar dedim. 2 gün trip yaptım soğuk davrandım anlamadı. sonra içimde ne varsa döktüm. anneside zaten herşeye karışıyodu onu istemiyorum onu sevmiyorum. onu almayın bunu alın. nikah şekerinin kullanışlısı olsun istiyorum. tülün lüksünü almayın vs. diyo. tülün lüksü nikah şekerinin kullanışlısı olur mu? istediğim tülü anlatıyorum. zebra stroru ağız burun büküyo. bana saat alınıcak saat beğeniyorum gösteriyorum ağız burun büküyo sanki o kullanıcak hep. kiloma bile karıştı kilo al diyip duruyodu sonra bi gün annem kilo alınca basenlerden daha çok alıyo dedi o zaman kilo alma diyo. çocuk oyuncağı sanki. diğer gelinine de kilo ver diyomuş. kendi kilosuna bakmadan her geçen gün daha çok kilo alıyo top gibi oldu. nasıl kilo versem diye düşünmüyo elalemin kilosuna karışıyo. eşya alıcaz hiç bişey aldığı yaptığı yok bize orta sehpa vericekle hediye olarak biz sihirli sehpa alıcaz dedim başka bişey verseniz olmaz mı diyemeden verin verin ben kullanırım diyo aç gözlü. her neyse geçen gün geldi nişanda takılan yüzük kolye bilelik ve gelinliği alıp gitti. ondan önce ki gün ben ayrılmak istemiyorum filan diye mesaj attım yok dedi istemiyorum filan. sonra annem konuştu ablam konuştu bi kaç gün bekleyin yine ayrılmak isterseniz ayrılırsınız dediler yok dedi. geçen gün ablamı aramış beni sormuş geceleri uyuyamıyorum tekrar aynı kavgalar olmucaksa o da pişmansa barışalım demiş. beni suçlar gibi bişey söylemiş. ablamda o deli mi herşeyi o yapsın sen hiç bişey yapmadın mı demiş. tabi benimde hatalarım oldu demiş ondan sonra ablamda ben onunla konuşup ararım seni demiş aradı ve istemediğimi söyledi. bi de beyefendi haber vermeden geliyor sonra da benim onunla konuşucağımı ayrılmayalım diye onu ikna etmeye çalışıcağımı annesini arayıp benim yüzümden ayrıldık diyip özür dilememi beklemiş. ya eve kadar gelmiş yüzükleri vs. almaya daha ne yalvarıcaktım ona anlamadım. çok uzun oldu kusura bakmayın
canım ya neler olmuş böyle..hey Allahım.. başından belli etmişler ne olduklarını en azından geç olmadan farketmiş kurtulmuş oldun.. rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonra inşallah.. o egoist insanda otursun derdine yansın
yüzsüz bide özür bekliyormuş ha...
![]()
aynen canım şimdi o kadar huzurluyum ki anlatamam. ben kendisine söyledim kusura bakma ben kimseden özür dilemem dedim. hatta yüzükleri filan almaya geldiği gün 2-3 ay sonra barışmak istersen al barışırım dedimsence de karışmak değil mi annesinin söyledikleri annemler fikir vermiş diyolar onu alma bunu alma vs demek fikir mi? biri bişey alıp kullanıcaksa bişeye bakılırken bu nasıl şu nasıl diye göstermek ya da şöyle bişey var hiç baktın mı sence nasıl demek fikirdir değil mi?
iyi demişin kız denk gelirsen bide tokat at içinde kalmasın iyi gelir... camış...
vallahi tam bişi diyemem kuzum aile konusunda bi yandan maddi durumu kısıtlama peşinde oluyolar çünkü ondan onu alma bunu al diye karışabiliyorlar ne kadar can sıkıcı olsada.. sesde çıkarmayınca dozunu kaçırabiliyorlar işte böyle.. amaaan salla gitsin.. gelen gideni aratır demişler bakalım karşılarına nasıl bi cadaloz çıkar bundan sonra. böyle durumlarda kız tarafının ahı tutar burnundan fitil fitil gelir hiç tasalanma...
iyi de annesi hiç bişey almadı yapmadı hepsini o camış aldıo yüzden kızıyorum daha çok bi de ben maddi durumu bilen ve zaten normalde çok fazla harcama yapmayan biriyim. bende hep öyle dua ediyorum canım inşallah öyle bi kız bulurlar ki beni mumla aratır o kız. sen ne karışıyosun sus dese şöyle ağzının payını vericek onlara söz hakkı bile vermicek bi gelin nasip et onun anasına amin
ona da öyle beni de mumla aratıcak birini bulur inşallah
![]()