2014 eylül gelinleri de buraya:))

Bizde fotograf çekimini düğünle aynı gün yapmama kararı aldık zaman çok kısıtlı diye bakalım nasıl olacak kuaför masrafı 2 katı olacak :( zaten kuaför pahalıydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ayni gune almayarak cok dogru bir karar almissiniz biz de o sekil halledicez, kuaforu daha ayarlamadim ben ama provali anlasicagim icin prova gunune foto cekimini denk getirip arti bi masraftan kurtulucam. Sen 650-700 veriyorsan kuafore kusura bakma ama iki kere prova istesen yeri yani, mutlaka soyle provali diye o gune fotoyu hallet

Canim ayni gune almayarak cok dogru bir karar almissiniz biz de o sekil halledicez, kuaforu daha ayarlamadim ben ama provali anlasicagim icin prova gunune foto cekimini denk getirip arti bi masraftan kurtulucam. Sen 650-700 veriyorsan kuafore kusura bakma ama iki kere prova istesen yeri yani, mutlaka soyle provali diye o gune fotoyu hallet

Düğün 1-5 arası ve benim evimle Baya arası var.kuaför sabah 5 De gel dıyor bana 5 den sabah 9 kadar sürecekmiş ordan Resimciye git yanı bunlar sabah sabah yapılacak işler değil..kuaförüm biraz pahalı evet ama Pendik'te yanı oturduğum yerde en iyisi diye bilirim.benimde aklıma prova geldı o gün fotograf çektirmek en ıyısı böyle galıba...ama tek korkum gelinliğin kirlenmesi

Ooo bayada pahaliymis gercekten :( o gun yetistirme sansiniz yok mu dugun salonu saat kacta baslayacakki

Düğün 1 de başlıyor canım ve bana uzak bi yerde hem kuaför hem resim bıde evden çıkma olayı var o yüzden imkan yok yetişmek.bide ben fotograflar aceleye gelsin istemıyorum rahat stresiz çekim yapmak istiyorum

Bizde fotograf çekimini düğünle aynı gün yapmama kararı aldık zaman çok kısıtlı diye bakalım nasıl olacak kuaför masrafı 2 katı olacak :( zaten kuaför pahalıydı

aynen bizde 1 hafta öncesi için randevumuzu aldık fotografcıdan :16::16::16:

geliniliğim yetişirserse ramazanda bile aradan cıkartabiliriz belkide :16::16::16::9::9::9:

kızlar bu arada halılarım geldi denemek için dün serdim maşallah diyeyim çok güzel oldu evi eşyaları gösteren halıymış :) bide perdelerimi yapabilsekk misss gibi olacak

kuru temizlemeci de ayarladık genelde cevremde herkes böyle yaptı benm de gelinlik bozulmaz kuru temizlemeci iyi olduktan sonra diyorlar... gelinliğimi bozarlarsa bende onları mafederim :52::52: inşallah bişey olmaz tabi :1:

gelinlikcimle konuşayım onların kuru temizlemecisine vereyim bende o zaman ya belkide kuru temizlemeciye gerek kalmaz

gelinlikcimle konuşayım onların kuru temizlemecisine vereyim bende o zaman ya belkide kuru temizlemeciye gerek kalmaz

evet canım belki gerek kalmaz o hangi mekanalrda fotograf cekineceginize baglı :) benim kesin kirlenecek ama :) denize falan girenler varya nasıl bi cesaret bilmiyorum :9::9::9::9:

evet canım belki gerek kalmaz o hangi mekanalrda fotograf cekineceginize baglı :) benim kesin kirlenecek ama :) denize falan girenler varya nasıl bi cesaret bilmiyorum :9::9::9::9:

ben gelinliğimi anca düğünden 1 hafta önce teslim alabilecem o yüzden umarım gelinliğe bişey yapmam gerçi gelinlikciyi aradım şimdik konuştum hemen temizlenır bişey olmaz dedi

bence ilk koltuk takımı biraz büyük geldi gözume ikinci koltuk cok hoşuma gitti.yatak odasıda sondakine bayıldım

koltuk takımının teklileri cok büyük geldi bana da ama panel grubuna en uygun da o var :) yatak odası cibindirikli olunca bayıldım ona ben bide bahar dalı konseptli olunca tabi :) ama sanırım ilk grup gibi şuan için düşündüğümz :) sadece bi oturma grubu kalıyor :) onuda başka biyerden begendm ama bakalm kararımız degişmezse tabi :)

büyük ihtimalle eylülde evleneceğimize göre benim de burada olmam lazım galiba.
ev tutan arkadaşlar boya işlerini halletti mi acaba? şu anda o aşamadayız, çok kafam karışıyor. tv arkasına tuğla ya da taş desenli duvar kağıdı düşünüyordum ama kapının olduğu duvar ve girinti yok sanırım o zaman çok fazla aynı desen ve de kapı üstü falan hoş durmayacak gibi geliyor. yaptıran var mı böyle bir şey?

evet rahat ol sen her şekilde hallederler :) buarada ben haftasonu mobilya baktım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724353 buraya konu acmıstım bi baksınza sizde fikrinizi alayım :)

linki görünce ben de linki tıklayıp yorumumu yazdım, güzel günlerde kullanın...

Son düzenleme:
büyük ihtimalle eylülde evleneceğimize göre benim de burada olmam lazım galiba.
ev tutan arkadaşlar boya işlerini halletti mi acaba? şu anda o aşamadayız, çok kafam karışıyor. tv arkasına tuğla ya da taş desenli duvar kağıdı düşünüyordum ama kapının olduğu duvar ve girinti yok sanırım o zaman çok fazla aynı desen ve de kapı üstü falan hoş durmayacak gibi geliyor. yaptıran var mı böyle bir şey?

linki görünce ben de linki tıklayıp yorumumu yazdım, güzel günlerde kullanın...

sana fikir olabılır ben evime duvar kagıtı yaptım ünite arkasına çok güzel oldu

sana fikir olabılır ben evime duvar kagıtı yaptım ünite arkasına çok güzel oldu

ben de tv arkasındaki duvara istiyorum, daha sıcak bir ortam yarattığını düşünüyorum. sen bütün duvarı mı yaptın, bir de o duvarda kapı var mı diye soracağım. gördüğüm örnekler ya duvardaki girinti bölüme ya da kapı olmayan duvara komple şekilde. bizim o duvarın uzunluğu 4,5 metre sol tarafında kapı var yani dümdüz bir duvar gibi olmayacak, kapının üst duvarına yaptırmasak o zaman kesik gibi mi durur ya da hepsine yaptırırsak da çok karanlık ya da garip mi olur diye düşünüyorum:44::44::28:

Merhaba kızlar benim düğünümde Ankara da harikalar diyarinda göl düğün bahçesinde 27 eylülde ama daha hiçbr hazırlığa başlamadım yetişir demi ? Üstelik oturacağım ev baştan aşağı tamirat olacak.

Back