- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.641
Kuaför parasi ne kadarki canim ?
650-700 Arasına anlaştık canm.şimdi bakalım nasıl olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuaför parasi ne kadarki canim ?
650-700 Arasına anlaştık canm.şimdi bakalım nasıl olacak
Bizde fotograf çekimini düğünle aynı gün yapmama kararı aldık zaman çok kısıtlı diye bakalım nasıl olacak kuaför masrafı 2 katı olacakzaten kuaför pahalıydı
Canim ayni gune almayarak cok dogru bir karar almissiniz biz de o sekil halledicez, kuaforu daha ayarlamadim ben ama provali anlasicagim icin prova gunune foto cekimini denk getirip arti bi masraftan kurtulucam. Sen 650-700 veriyorsan kuafore kusura bakma ama iki kere prova istesen yeri yani, mutlaka soyle provali diye o gune fotoyu hallet
Ooo bayada pahaliymis gercekteno gun yetistirme sansiniz yok mu dugun salonu saat kacta baslayacakki
aynen bizde 1 hafta öncesi için randevumuzu aldık fotografcıdanBizde fotograf çekimini düğünle aynı gün yapmama kararı aldık zaman çok kısıtlı diye bakalım nasıl olacak kuaför masrafı 2 katı olacakzaten kuaför pahalıydı
aynen bizde 1 hafta öncesi için randevumuzu aldık fotografcıdan
geliniliğim yetişirserse ramazanda bile aradan cıkartabiliriz belkide![]()
kuru temizlemeci de ayarladık genelde cevremde herkes böyle yaptı benm de gelinlik bozulmaz kuru temizlemeci iyi olduktan sonra diyorlar... gelinliğimi bozarlarsa bende onları mafederimya peki gelinlik kirlenmez dimi![]()
kızlar bu arada halılarım geldi denemek için dün serdim maşallah diyeyim çok güzel oldu evi eşyaları gösteren halıymış :) bide perdelerimi yapabilsekk misss gibi olacak
kuru temizlemeci de ayarladık genelde cevremde herkes böyle yaptı benm de gelinlik bozulmaz kuru temizlemeci iyi olduktan sonra diyorlar... gelinliğimi bozarlarsa bende onları mafederiminşallah bişey olmaz tabi
![]()
gelinlikcimle konuşayım onların kuru temizlemecisine vereyim bende o zaman ya belkide kuru temizlemeciye gerek kalmaz
evet canım belki gerek kalmaz o hangi mekanalrda fotograf cekineceginize baglı :) benim kesin kirlenecek ama :) denize falan girenler varya nasıl bi cesaret bilmiyorum![]()
evet rahat ol sen her şekilde hallederler :) buarada ben haftasonu mobilya baktım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724353 buraya konu acmıstım bi baksınza sizde fikrinizi alayım :)ben gelinliğimi anca düğünden 1 hafta önce teslim alabilecem o yüzden umarım gelinliğe bişey yapmam gerçi gelinlikciyi aradım şimdik konuştum hemen temizlenır bişey olmaz dedi
evet rahat ol sen her şekilde hallederler :) buarada ben haftasonu mobilya baktım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724353 buraya konu acmıstım bi baksınza sizde fikrinizi alayım :)
bence ilk koltuk takımı biraz büyük geldi gözume ikinci koltuk cok hoşuma gitti.yatak odasıda sondakine bayıldım
evet rahat ol sen her şekilde hallederler :) buarada ben haftasonu mobilya baktım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724353 buraya konu acmıstım bi baksınza sizde fikrinizi alayım :)
büyük ihtimalle eylülde evleneceğimize göre benim de burada olmam lazım galiba.
ev tutan arkadaşlar boya işlerini halletti mi acaba? şu anda o aşamadayız, çok kafam karışıyor. tv arkasına tuğla ya da taş desenli duvar kağıdı düşünüyordum ama kapının olduğu duvar ve girinti yok sanırım o zaman çok fazla aynı desen ve de kapı üstü falan hoş durmayacak gibi geliyor. yaptıran var mı böyle bir şey?
linki görünce ben de linki tıklayıp yorumumu yazdım, güzel günlerde kullanın...
sana fikir olabılır ben evime duvar kagıtı yaptım ünite arkasına çok güzel oldu