- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.561
inşallah canım herşey olur olur gider yeterki saglık olsun :)
amin canım tabiki herşeyin başı sağlık en önemlisi o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım herşey olur olur gider yeterki saglık olsun :)
sonunda kına hediyesi sorunu da çözüldü abimmmm mesaj çekti şimdik 180 adet sabun bende diye :)) çok mutlu oldum![]()
hobaaa diyorum :) hayırlı olsun canım, bıraktın desene beni lavanta keseleriyle baş başa :)
günlerdir dert oldu bana taktım ya kafaya abim de artık dayanamadı galiba bide abim kozmetikte çalısıyor aldığı sabunlar normalde 13 tl ama galiba o çok uyguna alacak oben süsleme filan yaparım artık :) ama seni tek bırakmam ben aslaa gene fikirlerimizi paylaşip tabıkı yardım edecez bide bir site buldum çok uygun hediyeler var bakmak istersen gezer nikah gezerleri diye arat çıkacak bide konvoy süsüde yapacaz :) onada bak bakalım
Boyle bir abin oldugu icin cok sanslisin o zaman canim saka bir yana çok sevindim halledicek olmana :) konvoy icin aldim veb havlu eminonunden cok onemsemiyorum o olayı kaliteli bir sey almadim sanirim. Bakiyim hemen siteye cok sagol canim
tşk ederim canım benım:) sen lavanta kesesi göndermiştinya ucu dantel küpür gibiydi o 2,75 tlymış
aslında az kişi olsa çok şık bir şey ama en azından 150 kişi gelir diye düşünülüyor bizim kınaya 413 tl falan yapıyor çok![]()
evet bende onu begenmiştim araştırdım fiyatı çok pahalı geldi bana bak en iyisi toptan lavanta alıp kendin kase yapacaksın yada az bisey alıp herkese dagıtmayacaksın ama oda olmaz ki![]()
lavanta keselerini mıknatıslı dolaba yapışanlardan mı yapacaksınız kızlar acaba
anladım Ben kınadan hariç öyle bir hediyede istiyorum dolaba yapışanlardan olursa orda kalır diye düşünüyorum ama diğerlerini ne yapar millet bilmiyorum
Lavanta kâsesinin arkasına yapıştırıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nikah şekeri olmaz diyo Annem o nikahtan gidenlere olur diyo lavanta yapabilirim Bende kendim
Yapabilirsin tabi canım ben de yapmayi deniycem bakalim
lavanta keselerini mıknatıslı dolaba yapışanlardan mı yapacaksınız kızlar acaba
ben yastık yapacagım ve düğünde dagıtacagım canım arkasına mıknatıs da yapacagım ama lavantamı yoksa şeker mi yapayım tam karar veremedim daha :)
Bende kararsızım o konuda daha :/
set aldım canım ben
he öyle sabun var şekilli sabunlar ama çok pahalı onlar ben daha çok böyle kadife kaplı süslüleri söyledim onlar inanılmaz pahalıya geliyo
yaparsınız kolay o oldukçada şık durur :)