2014 eylül gelinleri de buraya:))

hobaaa diyorum :) hayırlı olsun canım, bıraktın desene beni lavanta keseleriyle baş başa :)

günlerdir dert oldu bana taktım ya kafaya abim de artık dayanamadı galiba bide abim kozmetikte çalısıyor aldığı sabunlar normalde 13 tl ama galiba o çok uyguna alacak o ben süsleme filan yaparım artık :) ama seni tek bırakmam ben aslaa gene fikirlerimizi paylaşip tabıkı yardım edecez bide bir site buldum çok uygun hediyeler var bakmak istersen gezer nikah gezerleri diye arat çıkacak bide konvoy süsüde yapacaz :) onada bak bakalım

Son düzenleme:

Boyle bir abin oldugu icin cok sanslisin o zaman canim saka bir yana çok sevindim halledicek olmana :) konvoy icin aldim veb havlu eminonunden cok onemsemiyorum o olayı kaliteli bir sey almadim sanirim. Bakiyim hemen siteye cok sagol canim

Boyle bir abin oldugu icin cok sanslisin o zaman canim saka bir yana çok sevindim halledicek olmana :) konvoy icin aldim veb havlu eminonunden cok onemsemiyorum o olayı kaliteli bir sey almadim sanirim. Bakiyim hemen siteye cok sagol canim

tşk ederim canım benım:) sen lavanta kesesi göndermiştinya ucu dantel küpür gibiydi o 2,75 tlymış

aslında az kişi olsa çok şık bir şey ama en azından 150 kişi gelir diye düşünülüyor bizim kınaya 413 tl falan yapıyor çok

evet bende onu begenmiştim araştırdım fiyatı çok pahalı geldi bana bak en iyisi toptan lavanta alıp kendin kase yapacaksın yada az bisey alıp herkese dagıtmayacaksın ama oda olmaz ki

anladım Ben kınadan hariç öyle bir hediyede istiyorum dolaba yapışanlardan olursa orda kalır diye düşünüyorum ama diğerlerini ne yapar millet bilmiyorum

göremiyorum seni canım nerelerdesin tabı kına hediyelerini hallettin şimdik geziyorsun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…