- Konu Sahibi Dentistanbul
- #1.521
kızlar ben evlenmiyorum ayrıldım
Hayırdır canım ne oldu? Ayrılmak kolay değil karar almak hiç kolay değil. Bu aşamaya getiren son damla ne olabilir bu kadar yaklaşmışken :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr hiç ses yok bu gün![]()
Günaydın canım :))
:) sesimi duyan biri oldunasılsın canım nasıl gıdıyor
Iyi gidiyor canim k.bakma gec cevap verdim nisanlimla konusuyordumda
iyi gitsin canım maşallah![]()
biz nişanlımla konuşamıyoruz o bu aralar çok yoğun çalısıyor aman maşallah diyeyimde çalışsın![]()
Cok sagol canim canlari sağolsun tek calissinlar biz zaten 3 4 ay sonra insAllah hep yaninda olacagiz :))
İnşallah canım inşallah bazen hiç zaman geçmeyecek gibi geliyor
Aynen banada canimya zaman duruyo sanki ilerlemiyor.
Ic bilmiyorum canimramazan ayı gelince daha çabuk geçer zaman herhalde :18:
canım benim ya çok iyi anlayabiliyorum seni... annen baban sonuçta bencillik et diyemem umursamamazlık da yapamazsın doğal olarak. en kısa sürede bu gerginlik sona erer umarım. baktın işler iyice sarpa sarıyor mecbursun kendi hayatına odaklanmaya küçük değiller umarım seni ne kadar üzdüklerini anlarlar
çocuk gibiler canım ya..annem 2 gündür bi şey yemio..babam beni arıo annene söyle bi şeyler yesin die..veli toplantısındaydım..çıkınca aradım..annem dışarı çıkmış,yemeyeceğim bi şey dedi..babana da ulaşamadım de dedi..babamı aradım dışardaymış dedim..yemek yemiş mi,yesin,acaba parası mı yoktu bilmem ne bi sürü şey söledi..bilmiyorum sormadım deyip kapattım.. dün akşamda şu an yaşamam gereken heyecanları yaşatmıyosunuz içiniz rahat mı die ağzıma geleni söyledim..hiç mi iyi gününüz olmadı..herşeye beraber katlanmadınız mı vs..hem ağladım hem konuştum..anne olursam onların yaptığını yapmayacağım((
bak hala birbirlerini düşünuyorlar galiba onlara senin düğün stresi vurmuş olabilir.
bu son günlerde babam çok sinirli annem ise çok hassas herkez benim düğünüme bağlıyor![]()
inş öyledir de barışırlar..
aynen canım bana öyle geliyor 3 ay daha böyle devam eder :) gaz lambasını merak ettin resmi var mı
çocuk gibiler canım ya..annem 2 gündür bi şey yemio..babam beni arıo annene söyle bi şeyler yesin die..veli toplantısındaydım..çıkınca aradım..annem dışarı çıkmış,yemeyeceğim bi şey dedi..babana da ulaşamadım de dedi..babamı aradım dışardaymış dedim..yemek yemiş mi,yesin,acaba parası mı yoktu bilmem ne bi sürü şey söledi..bilmiyorum sormadım deyip kapattım.. dün akşamda şu an yaşamam gereken heyecanları yaşatmıyosunuz içiniz rahat mı die ağzıma geleni söyledim..hiç mi iyi gününüz olmadı..herşeye beraber katlanmadınız mı vs..hem ağladım hem konuştum..anne olursam onların yaptığını yapmayacağım((
internete yaz canım kına için gaz lambası diye çıkıyo
canım valla zor durum ama umarım inşallah barışırlar