- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.541
Bu arada adaşım saçlarımı boyatmaya karar verdim 10 gün sonra tek renk boyatacam yani saç rengim baya açık biraz kapatacam herkez gelinlikle koyu saç daha iyi duruyor diyor
Eki Görüntüle 1132582 kızlar sizce nasıl kendim yapmak istiyorum sizce nasıl olur hazır alsam daha mı uygun olur el emeğim olsun istiyorum amabuarada yastık düz olacak kenarına da fisto diyorlar ya ondan koycam üzerine de böyle bir çiçek
çok koyu yapma sen yine siyah gibi ama ara tonlar hoş duruyo insanın yüzündeki ifade bile değişiyor bi sıcaklık geliyor :)
güzelmiş canım bu kendin yapabilirsin daha vakitte var
çok koyu yapma sen yine siyah gibi ama ara tonlar hoş duruyo insanın yüzündeki ifade bile değişiyor bi sıcaklık geliyor :)
güzelmiş canım bu kendin yapabilirsin daha vakitte var
Eki Görüntüle 1132582 kızlar sizce nasıl kendim yapmak istiyorum sizce nasıl olur hazır alsam daha mı uygun olur el emeğim olsun istiyorum amabuarada yastık düz olacak kenarına da fisto diyorlar ya ondan koycam üzerine de böyle bir çiçek
bu yastıklardan kendim yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
hemen özelden anlatabildigim kadar anlatayım :)
Bize anlatmak yok yani öyle olsun bakalkm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım ya şimdi burda şöyle dik böyle dik demek komik olacak anlatım bozukluguda olur diye
Sen gecmıs sayfalara bak biz neler anlattık :))) hepimizin derdi bişeyler yapmak o yüzden istediğin gibi anlata bilirsin amaç fikir almak işte :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya zaten ben buraya bakana kadar zaten siz 5-10 sayfa konuşmuş oluyorsunuz aradan takip ediyorum artık bende
:)) ne zaman düğün tarihi senin
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ramazan da vakti böyle gecireyim diyorum
benimkide 1 haziranda başlanıcakayrıca benim de gelinliğim dikilmeye başladı çok şüküürr
ama en büyük sorun hala mobilya ve beyaz eşyalrda daha var diye rahatız ama bakalım yakında tutuşacagiz galiba
6 eylül
valla iyi bir uğraş
benimkide 1 haziranda başlanıcakhayırlı olsun canım seninkide Allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsin sonrasındada da hep mutluluk getirsin
hayırlı olsun canım seninde
gözün aydın canımmsonunda kına hediyesi sorunu da çözüldü abimmmm mesaj çekti şimdik 180 adet sabun bende diye :)) çok mutlu oldum
cok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için hayırlı mutlu huzurlu evlilikler olur
gözün aydın canımm
tşk ederim canum bu arada düğünün bende bir hafta önce :)
düğünler ard arda hep ayy ne güzelll yaa gel eylül gell
gelsin artık bence de şimdiden heyecan başladı bende bide noksanlar bitse ah bir bitse gerçi şükürler olsun az kaldı haziranda kalanlarıda tamamlarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?