2014 eylül gelinleri de buraya:))

kızlar o kadar moralim bozuk ki..içimde hiç heyecan bırakmadı annemle babam..boşanmaya karar vermişler..ağla ağla içim çıktı..nişanlıma da ne olduğunu söyleyemiyorum..o da sinir oldu..ama ona nası söyliyimki böyle bi şeyi:(((çok kötüyüm..

canım benim bir sakin ol aileler arasında yani anne ve baba arasında olan durumlar bir anlık sinirle alınan bir karar olabilir iki taraf sakinleşince durun değisecektır. 3 ay sonra kızının düğünü olan bir annenin bu durumda böyle bir karar verebilecegini zannetmiyorum

Canim sondaki bekarliga veda diye bir sitede satiliyor benim nisanim da arkadasim hediye olarak dagitmisti siseleri, site baya başarılıydi memnun kalmistik ama biz 40 tane almistik o yüzden parasi fazla koymamisti ama kinada pahaliya gelir diye düşünüyorum

canım bende 30-40 tane düşünüyorum yakın çevreme sadece, yoksa bin tane almam gerekecek :)

En sondaki modelin aynısının resmini çekmiş arkadaşım geçen hafta, herşey aynı, dedim fiyatı ne kadar sormamış, bende gidicem bu hafta, inşallah bulabilirim, yapmak ta kolay bence ama vakıt yokkı, :31:

bulabilirsen ya da başka güzel şeyler gözüne çarparsa lütfen paylaşıp yardım et bize :) yapmak kolaydır da öyle bir becerim yok birinin anlatması gerek nasıl yapılacağına dair :(

kızlar o kadar moralim bozuk ki..içimde hiç heyecan bırakmadı annemle babam..boşanmaya karar vermişler..ağla ağla içim çıktı..nişanlıma da ne olduğunu söyleyemiyorum..o da sinir oldu..ama ona nası söyliyimki böyle bi şeyi:(((çok kötüyüm..

tam da düğün stresinin üstüne çok kötü olmuş :( çok üzüldüm halini düşünemiyorum şu an, ama belki vazgeçerler boşanmak öyle kolay mı, bir anlık sinirle yapmışlardır böyle bişey belki :/ nişanlına da anlatmalısın onunla paylaş, bu stresi tek başına yaşama, sakinleştirir en azından seni

çok üzüldüm Senin adına.. ama her türlü tatsızlık oluyo işte biz kızlar da çok hassasız her konuda inşallah barışırlar üzme kendini

uzun şişe olanların en uygun fiyatı 90 kuruş boş olarak hazır olarakda 1.25 1.50 arası değişiklik gösteriyo hele kalpli şişerin tanesi 2 lira falan ben çok gezdiğim için her detayı biliyorum paylaşiyim dedim bir fikir olur diye :)

Bu fiyatlar eminonunde mi

ikisiyle de ayrı ayrı konuştum..babam dilekçe yazıp masaya bırakmış annem de imzalamış..yırttım ben de kağıdı..odalarını ayırdılar..ikisi de inat..eve gitmek istemiyorum..kardeşim hamile ona söyleyemiyorum..dua edin nolur:(((

ikisiyle de ayrı ayrı konuştum..babam dilekçe yazıp masaya bırakmış annem de imzalamış..yırttım ben de kağıdı..odalarını ayırdılar..ikisi de inat..eve gitmek istemiyorum..kardeşim hamile ona söyleyemiyorum..dua edin nolur:(((

annen ve baban bence en az 25 senelik evlidir ve inan kı öyle kolay değil boşanmak şimdi odalarını ayırmıslar belki ki çok fazla ikiside sinirlenmiş ama bekle biraz ortalık sakinleşsin

3 gün sonra 32 yıl olacak canım..inş dediğin gibi olur..bana çok kararlı geldiler:((

bak hatta sana güzel bir fikir baban ve annen için 3 gün sonra güzel bir süpriz yapabilirsin onların ikisinin birbirlerini sevdiklerini hatırlatacak bişeyler yap mesela evin belli yerlerine anne ve babanın eski fotograflarını koy onlar için bir slayt hazırla ve gerekirse zorla oturup izlet.
bunun gibi bicok sey yapabılırsın

bak hatta sana güzel bir fikir baban ve annen için 3 gün sonra güzel bir süpriz yapabilirsin onların ikisinin birbirlerini sevdiklerini hatırlatacak bişeyler yap mesela evin belli yerlerine anne ve babanın eski fotograflarını koy onlar için bir slayt hazırla ve gerekirse zorla oturup izlet.
bunun gibi bicok sey yapabılırsın

saol canım..iyi fikir..inş gerek kalmaz..

bencede güzel bi süpriz yap onlar için tatlım mesela güzel günlerdeki fotoğraflarından bir video olabilir. yada ailecek bir fotoğrafınızı büyütüp çerçeveletebilirsin inşallah barışırlar

Canım benım durum sızden bıraz farklı, biz nikahımızı 1yıl once yaptık, bekar evındeyız eşimin. Şimdi içimizde kalan dugunu yapıyoruz bu yıl, nikah memuru bıle gelecek düğüne tekrardan. Nıkah Memurumuz eşimin kuzenı ve resmi nıkahı da o kıydı ama olsun :)) cogu kısı sacmaladıgımı dusundu etrafımda ama hayat bızım hayatımız.:16:

Yanı bır yandan hamılelık hazırlıkları yapıp bir yandan düğün, yenı bır ev kurma işiyle ilgilenıyoruz, ana baba evınden cıkmıyoruz kı onlardan da bısey ısteyemıyoruz, yuva ve aıle coktan ayrıldı bızım malum. Yanı hem uygun hem güzel seçimler yapmaktan başka seçenek yok ve zaman az. Yanı yerınızde olabılmeyı ısterdım, ohh baba evınde iş ve evlilik dışında derdim olmasa keşke :9:

Aaa olsun sana bir sey diyim mi gonlunuzden ne geçiyorsa gerceklestirin herkesi mutlu etmek mümkün değil. Isten ayrildim iki ay once kac zamandir ceyiz hazirliyorum bi igne bile aldırmadim aileme her seyi kendim yapiyorum nisanlimla, kafam rahat mis gibi. İçinden geleni yap

Canim sikma diycem canini ama boş. Birbirleriyle sürekli kavga edip didisiyorlarsa rabbim hayirlisini versin inan kavga icinde kalmak o sekil buyumek de cok zor kendimden biliyorum bosandiklari icin cok seviniyorum. Kucuk insan degiller bir şekilde al karsina ikisini de durumu anlat eger cok kararlilarsa yillarca dayanmışlar birbirlerine 3-4 ay daha sabretsinler sonra ne yapicaklarsa yapsınlar.

Canim sikma diycem canini ama boş. Birbirleriyle sürekli kavga edip didisiyorlarsa rabbim hayirlisini versin inan kavga icinde kalmak o sekil buyumek de cok zor kendimden biliyorum bosandiklari icin cok seviniyorum. Kucuk insan degiller bir şekilde al karsina ikisini de durumu anlat eger cok kararlilarsa yillarca dayanmışlar birbirlerine 3-4 ay daha sabretsinler sonra ne yapicaklarsa yapsınlar.

sürekli didişmezler canım ama kavga ettiler mi de tam ederler..sabahtan beri bi şey yemedim..kaç saat ders anlattım..yoruldum..yığılıp kalacağım bi yerlere..çocuk gibiler..hiç anlayış yok..benim en heyecanlı en mutlu olmam gereken günlerimi zehir ettiler..hem üzgün hem kızgınım..umursamamazlık da edemiyorum..rabbim hayırlısını versin.

sürekli didişmezler canım ama kavga ettiler mi de tam ederler..sabahtan beri bi şey yemedim..kaç saat ders anlattım..yoruldum..yığılıp kalacağım bi yerlere..çocuk gibiler..hiç anlayış yok..benim en heyecanlı en mutlu olmam gereken günlerimi zehir ettiler..hem üzgün hem kızgınım..umursamamazlık da edemiyorum..rabbim hayırlısını versin.

canım benim ya çok iyi anlayabiliyorum seni... annen baban sonuçta bencillik et diyemem umursamamazlık da yapamazsın doğal olarak. en kısa sürede bu gerginlik sona erer umarım. baktın işler iyice sarpa sarıyor mecbursun kendi hayatına odaklanmaya küçük değiller umarım seni ne kadar üzdüklerini anlarlar

Back