• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

Kolay canım yapımı bende Yapacam 20 adet filan onu bir akşamda yaparız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlari süs olarak mi yoksa kina gecesinde kullanmak icin mi yapacaksin canim

Son düzenleme:
Bugun kayınvalidem ile halılarımızı da aldık :) listeden bişey daha silindi :) ama hala benim noksanlarım var 3 ayda yavaş yavaş tamamlanır inşallah

Ne guzel hayirli olsun bizim halilar duruyo daha salon halisi alindi o haric :) bakalım nasip

Bunun gibide kınada mum yapabiliriz Eki Görüntüle 1129947

hazır olan el içine mumlar 12 adeti 7,5 tl ydi şark handa. bu da yapılabilir tabi canım el yapımı daha farklı duruyor tabi.
bu arada halıların hayırlı olsun, bak benim daha hiçbir şeyim yok hayli hayli yetiştirirsin her şeyini. hem bir kaç eksik de olsun nazar niyetine :16:

hazır olan el içine mumlar 12 adeti 7,5 tl ydi şark handa. bu da yapılabilir tabi canım el yapımı daha farklı duruyor tabi.
bu arada halıların hayırlı olsun, bak benim daha hiçbir şeyim yok hayli hayli yetiştirirsin her şeyini. hem bir kaç eksik de olsun nazar niyetine :16:

tşk ederim canım artık sende başla sonra çok bunalacaksın büyükler bitti şükür küçük şeyler kaldı :nazar:

ilk yüklediğim küçük kutuları gördün mı canım

ilk yüklediğim küçük kutuları gördün mı canım

gördüm tatlım, şark han da vardı onlar ama nette gözüktüğü gibi değil onlar pek bana basit geldi biraz ama zevk meselesi tabi, beğeneni de mutlaka vardır.
bunlar da bize fikir olsun.
$hediyelik.jpg $hediyelikkkkk.jpg $nikah-sekeri.jpg $primarimalavantalari3-366x366.jpg

Back