2014 eylül gelinleri de buraya:))

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !
^
Oy vermek için yukarıdaki linke tıkla

2l9gqkg.gif

Selam tatlim ne yapayim alismaya calisiyorum misafirler gelip gidiyor beni cagiriyorlar hep bi kosturma bide ustune benim ellerimde egzama var onla ugrasiyorum anlayacagin ev hanimiyim ama tam bi duzen olusturamadim ya :KK43:
Ya benim internetimde sorun var herhal sayfadan giremiyorum uygulamada acilmiyor özledim sizi ya :D:KK36:

Canım benimde ellerimde egzama oldu doktor krem verdi kullandım geçti ama sık sık nemlendirici kremler kullanmak gerekiyor bende deterjanlardan uzak duruyorum artık çünkü ara ara kızarıklık kabarıklık oluşur gibi oluyor sende dikkat et

Kızlar biz 8 yıl çıkıp evlendik eylülde evlendik biliyorsunuz kaç ay oldu ben eşimin önünde tamamen çıplak olamıyorum yani şöyle anlatayım :)
İlişki esnasında zaten çıplak oluyorsun tamam ama ayağa kalkıpta rahat rahat çıplak çıplak duramıyorum eşim çok rahat ve bana neden utanıyorsun diyor rahat olmamı istiyor çıplak görmekte hoşuna gidiyor belli ama ben utanıyorum hemen bir yerlerimi kapatma gereği duyuyorum ellerim ister istemez kapatma eylemine gidiyor. Yeni evlenen arkadaşlarımla bazen oturup sohbet ediyoruz onlar çıplakta duruyorlar yok temizlikçi elbisesi hemşire fantazi elbisesi almışlar gösteriyorlar ben sadece gecelik giyiyorum :) diyorum ki kendime aş kızım kendini daha kocanın önünde çıplak duramıyorsun :) benim durumumda olan var mı zamanla aşılır biliyorum ama aşamıyorumda :(

Kızlar biz 8 yıl çıkıp evlendik eylülde evlendik biliyorsunuz kaç ay oldu ben eşimin önünde tamamen çıplak olamıyorum yani şöyle anlatayım :)
İlişki esnasında zaten çıplak oluyorsun tamam ama ayağa kalkıpta rahat rahat çıplak çıplak duramıyorum eşim çok rahat ve bana neden utanıyorsun diyor rahat olmamı istiyor çıplak görmekte hoşuna gidiyor belli ama ben utanıyorum hemen bir yerlerimi kapatma gereği duyuyorum ellerim ister istemez kapatma eylemine gidiyor. Yeni evlenen arkadaşlarımla bazen oturup sohbet ediyoruz onlar çıplakta duruyorlar yok temizlikçi elbisesi hemşire fantazi elbisesi almışlar gösteriyorlar ben sadece gecelik giyiyorum :) diyorum ki kendime aş kızım kendini daha kocanın önünde çıplak duramıyorsun :) benim durumumda olan var mı zamanla aşılır biliyorum ama aşamıyorumda :KK43:
Canim bence Los ışıkta deneme yapabilirsin bu durumu aşmak için. Çok aydınlık olmadığı için daha az çekiniyor insan . Arkadaşlarının anlattığı şeyler suan bana da çok uzak:)

:nazar: selammm:)))
eylülde düğün planlayıp da şmdiden hiçbişeyi hazır olmayan var mıdır benm gibi? bu durum normal midir:):18:

normal olur mu hayatım.. ben temmuzda evlendım, ıkı ay once basladık hazırlıklara yetmedı,, ama bızım ev tadılatı falan vardı, zaman kaybetmede ceyızını hazırla, esyaları sec, evını ayarla ev temızlıgını yapın esyaları gonder.. vs. dahada anlatabılırım.. eksık bırseyın kalmasın :KK1:

Yasasin en sonunda bizimde topigimiz oldu 13.09.2014te bizimde dugunumuz. Ben subatta yemek takimlarimi almistim agustosta isteme eylul 13 te nisan olunca hazirliklara hiz verdim. Ozellikle indiride olanlar hic kacirmiyorum. Cok ivir zivir var cunku. Cuma gunu utumu aldim yavas yavas buyuk esyalarimi almaya basladim(utu,elektrikli supurge vs.) dugune kadayne kndar az borc olursa o kadar iyi. Hem evin tadilati ve gelinligime yeterince keyifle zaman ayirabilmek istiyorum. Uykumdan hangi bardakari alsam diye uyandigim ck oldu :D o yuzden gelinlik ve tadilat zamai sadece hangi renk dolap olsun diye sadece kalkmak istiyorum uykumdan birden fazla dusunce olmasin rahat rahat odaklanabilmek istiyorum.

13.09.2014 düğünümüz bugün belli oldu :) ve hiçbirşeyimiz hazır değil ne güzel dimi :KK15:

kızlar hayırlı olsun şmdiden siz benden baya bi önde gidiosunuz daha isteme aşamasına bile gelemedik:) öncesinde aileler tanışıcak bizde:) düğün yeriniz nerde olucak ?:) :nazar:

Dugun yerimiz 1-2 hafta icinde belli olacak. Ailelere isin icine girince hersey hizlaniyor. Ne oldugunu anlamiyorsun.
Ayrica kurutmali camasir makinesi almayi dusunuyorum ben. Memnun kalmazsam kurutma programini kullanmam ama memnun kalacagimi dusunuyorum

Şu anda çeyiz olarak mutfak eşyalarım çok eksik bende çalışmaya yeni başladım daha :) ilk fırsatta şu yemek takımını almak istiyorum daha sonrada diğer eşyaları falan :) inşallah dediğin gibi her şey tıkır gider çünkü bi sürü iş var daha gelinlik kınalık saç baş oooo düşündükçe heyecandan strese giriyorumm.. Allah bize kolaylık versinde sağ sağlim şu düğünlerimizi atlatıp mutlu yuvalarımızı kuralım :nazar::nazar:

bizde inşallah eylülde düşünüyoruz ama daha hiçbirşey hazır değil

bizim de tarih bugün belli oldu ve aynı gün seninle. Ben rüyalarımda hep düğün günümü görüyorum, ve hep o gün hala eksik olan şeyleri almak için çarşıya çıkıyormuşum ve tüm mağazalar kapalıymış. kabusum 3 gündür böyle devam ediyor. en çok sıkıntıyı düğün yeri ararken çektim (tabi şimdilik)

Merhaba kizlar nasilsiniz?? Evlilikleriniz nasil gidiyor ??:KK48:
Benim evlilik güzel geciyor misafirlerle beraber kosturmayla gecti yeni yeni firsat buluyorum kendime vakit ayirmaya :KK48:
Sizler neler yapıyorsunuz bakayim :KK54:

canım daha iki aylık evde niye bu kadar ince temizlik yaptın ki :KK57: perde, mutfak dolabı :KK57::KK57: kendimi pis hissettim :confused:

çıkmadanda olmuyor ki ama.. :KK43: yüksekte oturmak en korktuğum şeydi istemediğim sivilce geldi burnumun dibinde bitti hee..

sen en azından akşama kadar iştesinya kendine iş aramıyorsundur evde ben psikopata bağlıyorum bazen saçma sapan yerleri temizlerken buluyorum kendimi mesela yarın doğalgaz borularına girişmeyi düşünüyorum.. :KK53: heryer pismiş gibi geliyor öyle değil biliyorum ama öyle gibi geliyor işte.. :KK57:

Ben temizligi rutine bagladim pazartesi carsamba ve cuma evi supurup siliyorum onun haricindeki gunler sadece mutfak ve yemek isleriyle ugrasiyorum. Artik kose bucak temizlik zamanim geldi sanirim ustten ustten nereye kadar:KK43:

aaa evet mozaik pasta gençliğimim pastası :)) devamlı yapardım önceden

sevgili eylül gelinleri nerelerdesiniz neler yaparsınız lütfen konuşalım devamedelim :))

paylaşımlar daim olsun..

evlilkleriniz nasıl...
evleriniz..
mutlu musunuz:?

evlilikten beklentileriniz karşılanıyor mu?

bakimli-gelin.jpg

sevgili eylül gelinleri nerelerdesiniz neler yaparsınız lütfen konuşalım devamedelim :))

paylaşımlar daim olsun..

evlilkleriniz nasıl...
evleriniz..

bakimli-gelin.jpg
Valla kimseden ses çıkmıyor hergün bakıyorum nerdeyse tık yok:( ilk ben basliyim bari cevaplara:) 4,5 ay bitti bile zaman çok hızlı geçiyo. İlk iki ay eşimle zitlasmalarimiz çok oluyordu ama şimdi alıştık birbirimize çok şükür Son aylarda çok iyiyiz. Tek canımı sıkan hala is bulamamış olmam.yüksek lisans yaparken en azından oyalaniyordum okula gidip geliyodum falan ama şimdi hep evdeyim sıkılıyorum artik:( siz neler yapıyorsunuz kizlar

Valla kimseden ses çıkmıyor hergün bakıyorum nerdeyse tık yok:KK43: ilk ben basliyim bari cevaplara:) 4,5 ay bitti bile zaman çok hızlı geçiyo. İlk iki ay eşimle zitlasmalarimiz çok oluyordu ama şimdi alıştık birbirimize çok şükür Son aylarda çok iyiyiz. Tek canımı sıkan hala is bulamamış olmam.yüksek lisans yaparken en azından oyalaniyordum okula gidip geliyodum falan ama şimdi hep evdeyim sıkılıyorum artik:KK43: siz neler yapıyorsunuz kizlar

kzuum Allahım mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah:)
benim ilk1,5 ay eşimle idik ama sonrasında iş için başka şehre geçti...
oyüzden ayda ikdefa ya da 3 defa görüşüyoruz..2 şer gün..haftasonları yani..
o çokyoğun çalışma üçerisinde..
bende evimdeyim işe gider gelirim..hobiler edinmeye çalıışıyorum :)

annemler gidip geliriz..
zaten k.validemler de başka şehirde...

evlilik elhamdülilllah çokgüzel..

helal olunca insandaha bi güzel anlaşıyormuş...

çok şükür..

yemekelrle aran nasıl?

kzuum Allahım mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah:)
benim ilk1,5 ay eşimle idik ama sonrasında iş için başka şehre geçti...
oyüzden ayda ikdefa ya da 3 defa görüşüyoruz..2 şer gün..haftasonları yani..
o çokyoğun çalışma üçerisinde..
bende evimdeyim işe gider gelirim..hobiler edinmeye çalıışıyorum :)

annemler gidip geliriz..
zaten k.validemler de başka şehirde...

evlilik elhamdülilllah çokgüzel..

helal olunca insandaha bi güzel anlaşıyormuş...

çok şükür..

yemekelrle aran nasıl?
Allah bozmasin canım mutluluğun daim olsun insallah yemeklerle aram iyi ama artık pek yapasim gelmiyor sıkıldım diyorum ya evde olmaktan belki de o yüzdendir, misafirim vardı ikinci aydan itibaren baya yordu beni misafir ağırlamak.kendimi iyice ev hanımı gibi hissetmeye basladim:/

Allah bozmasin canım mutluluğun daim olsun insallah yemeklerle aram iyi ama artık pek yapasim gelmiyor sıkıldım diyorum ya evde olmaktan belki de o yüzdendir, misafirim vardı ikinci aydan itibaren baya yordu beni misafir ağırlamak.kendimi iyice ev hanımı gibi hissetmeye basladim:/
haklisin canm benim,,, surekli ev isi yapmakta sikiyor insani maalesef,,
her seyin asirisi sikinti

paylaşımlar daim olsun..

evlilkleriniz nasıl...
evleriniz..

bakimli-gelin.jpg
Buralardayım valla evlendim yuvamı kurdum çok şükür :) tek sorunum çalışamamak girdiğim işlerden hep çıktım 1 ay 2 ay çalıştım devamı bir türlü gelemedi kendimi eksik gibi hissediyorum sürekli evde olmak canımı sıkıyo :( eşimde bazen bunu yüzüme vuruyor borcumuz var ödememiz lazım :( ne biliyim yani mutluyum eşimi seviyorum ama hayatın gerçekleri var oldukça insan diken üstünde oluyor doğrusu :( birde ben başka bir şehire gelin geldiğim için burda benim ailemden kimse yok tek başıma bir şehre bırakılmış gibiyim tek varlığım eşim ve ailesi o kadar.. Ben böyleylim siz neler yapıyorsunuz ??

Buralardayım valla evlendim yuvamı kurdum çok şükür :) tek sorunum çalışamamak girdiğim işlerden hep çıktım 1 ay 2 ay çalıştım devamı bir türlü gelemedi kendimi eksik gibi hissediyorum sürekli evde olmak canımı sıkıyo :KK43: eşimde bazen bunu yüzüme vuruyor borcumuz var ödememiz lazım :KK43: ne biliyim yani mutluyum eşimi seviyorum ama hayatın gerçekleri var oldukça insan diken üstünde oluyor doğrusu :KK43: birde ben başka bir şehire gelin geldiğim için burda benim ailemden kimse yok tek başıma bir şehre bırakılmış gibiyim tek varlığım eşim ve ailesi o kadar.. Ben böyleylim siz neler yapıyorsunuz ??

BENİM EŞİM FARKLI ŞEHİRDE..ÇALIŞIYOR..BEN KENDİ MEMLEKETİMDEYİM BBU YÜZDEN AİLEM ARKADAŞLARIM VAR ÇOK ŞÜKÜR..

İŞE GİDİP GELİRİM ..

AKTİVİTELERE KATILIRIM ÇOKŞÜKÜR...

EVLİLİĞİ PEK YAŞAYAMADIM ÇÜNKÜ EŞİM EVLENDKTEN 1.5 AY SNRA GİTTİ :(

paylaşımlar daim olsun..

evlilkleriniz nasıl...
evleriniz..

bakimli-gelin.jpg

Kosturmacalardayim tatlim:KK76:
benim netim de sorun vardi giremiyordum bundan sonra sık sık girmeye calisirim :oops:
ilk aylar bizde inatlastik hatta esim benim dediklerimin tersini yapiyordu ee isleri de malum rast gitmiyordu bende benim dedigimi yapmazsan ayagin tasa gelir boyle diye diye kabul ettirdim sukur:KK48:
simdi de daha yeni oturttuk bazi seyleri yeni yeni tam anlami ile alistik birbirimize hatta ben annemlere gittigimde tek basina uyuyamama durumlari da basladi:KK53:
misafire git misafirler gelsin bu dört ay nasil gecti anlamadim :KK51:
ama bu kadar misafire gidip gelmekten tahil urunlerine alerjim oldugu cikti ellerimdeki egzamanin sebebini de ogrenmis olduk simdi bana hamur isi yasak:KK49::KK49:

Kosturmacalardayim tatlim:KK76:
benim netim de sorun vardi giremiyordum bundan sonra sık sık girmeye calisirim :oops:
ilk aylar bizde inatlastik hatta esim benim dediklerimin tersini yapiyordu ee isleri de malum rast gitmiyordu bende benim dedigimi yapmazsan ayagin tasa gelir boyle diye diye kabul ettirdim sukur:KK48:
simdi de daha yeni oturttuk bazi seyleri yeni yeni tam anlami ile alistik birbirimize hatta ben annemlere gittigimde tek basina uyuyamama durumlari da basladi:KK53:
misafire git misafirler gelsin bu dört ay nasil gecti anlamadim :KK51:
ama bu kadar misafire gidip gelmekten tahil urunlerine alerjim oldugu cikti ellerimdeki egzamanin sebebini de ogrenmis olduk simdi bana hamur isi yasak:KK49::KK49:
Allah kolaylik versin canim benim ;)
Geçmiş olsun bitanemcim ;)

Ah ah koca ozlemiyle yaniyorum maalesef ;(

kızlarrrr ben çok yoruldum artık hem iş hem ev :( işle evin arası 2 saat nerdeyse
haftanın tek günü izin artık isyandayım

BENİM EŞİM FARKLI ŞEHİRDE..ÇALIŞIYOR..BEN KENDİ MEMLEKETİMDEYİM BBU YÜZDEN AİLEM ARKADAŞLARIM VAR ÇOK ŞÜKÜR..

İŞE GİDİP GELİRİM ..

AKTİVİTELERE KATILIRIM ÇOKŞÜKÜR...

EVLİLİĞİ PEK YAŞAYAMADIM ÇÜNKÜ EŞİM EVLENDKTEN 1.5 AY SNRA GİTTİ :KK43:
Ovv daha fenaymış yaa benim eşimde evlendikten 1.buçuk ay sonra şehir dışına gitti 1 ay gelmedi çok zor hele ki benim gibi sevdiklerin uzakta ise :( Allah kavuştursun canım sevgiliyken uzak olmak neyse de evliyken eşinden ayrı kalmak çok zor bilirim.. Kalıcı bir şey mi peki kavuşma ne zaman o_O

Back