• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül gelinleri de buraya:))

upss ben geldim...:KK24: nerdesiniz bakayım ben geri kalmışım accık yetişeyim size kim kilo almış nolmuş..
bende durumlar aynı evim hala çok soğuk ve ben hala donuyorum dolayısıyle malak gibi yatıp duruyorum battaniyenin altında.. bende kilo aldım diye düşünüyordum ama bu ara kilom konusunda iki karşıt görüş var bir kesim iyice süzülmüşsün azcık kilo al çok zayıflamışsın diyor diğer bir kesim maşallah toparlamışsın sen baya evlilik yaramış diyor hangisi doğru bilemedim.. :KK64:

tuğçe kuzum 11 12de yemek nedir ya kıyamam ben sana zaten bütün gün çalış et yorgun argın gel bide evde işle yemekle uğraş Allah yardımcın olsun..:KK57: hakkaten ev hanımı olmama rağmen bende zor yetişiyorum çoğunlukla.. gerçi benimki tembellikten ama..:oops:

canımcım :)
hoşgeldin..

ben kilo alanlardanım :))

ayrıcaaa bugün kocişime yolculuk var evellallah ın izni ile:))

upss ben geldim...:KK24: nerdesiniz bakayım ben geri kalmışım accık yetişeyim size kim kilo almış nolmuş..
bende durumlar aynı evim hala çok soğuk ve ben hala donuyorum dolayısıyle malak gibi yatıp duruyorum battaniyenin altında.. bende kilo aldım diye düşünüyordum ama bu ara kilom konusunda iki karşıt görüş var bir kesim iyice süzülmüşsün azcık kilo al çok zayıflamışsın diyor diğer bir kesim maşallah toparlamışsın sen baya evlilik yaramış diyor hangisi doğru bilemedim.. :KK64:

tuğçe kuzum 11 12de yemek nedir ya kıyamam ben sana zaten bütün gün çalış et yorgun argın gel bide evde işle yemekle uğraş Allah yardımcın olsun..:KK57: hakkaten ev hanımı olmama rağmen bende zor yetişiyorum çoğunlukla.. gerçi benimki tembellikten ama..:oops:

hayat şartları kuzum yapacak bişey yok malessef bu yogun hayat temposu nereye kadar gidecek bilmıyorum ama sanki evde kalırsam bütün gün kafay yerım gibi geliyor :)
bak bu akşam muftak dolaplarını silecem sonra çarsafları degıstırecem ee tabi çamasır makineside calışacak ve ayrıca sevdiğim bir dizide var bakalm 20:30 eve giderek hangi birini yapacaam heee daha yemekte yapacam tabıkı

kızlar mrb uzun zamndır buraya bakmamıstım :) ben 2014 eylül de evlenenlerden 2015 eylül anne adaylarından :)) allah nasip ederse anne olacagım biraz erken davrandık ama bekleyecek birşeyimiz de yoktu baska erken davranan varmı aranızda :))

canımcım :)
hoşgeldin..

ben kilo alanlardanım :))

ayrıcaaa bugün kocişime yolculuk var evellallah ın izni ile:))

Hosbuldum canim :) evlenipte kilo almayana evlilik yaramamis diyolar zati iyi olmus aldigin yaza verirsin bisicik olmaz :)
Oy oy oy kocacigina mi gidermis cok mu mutluymus bizim topigimizin guzel gelini Allahim tez kavustursun sizi insallah sevdiceginin hep yaninda olacagi gunler gelsin bi an once canim..

hayat şartları kuzum yapacak bişey yok malessef bu yogun hayat temposu nereye kadar gidecek bilmıyorum ama sanki evde kalırsam bütün gün kafay yerım gibi geliyor :)
bak bu akşam muftak dolaplarını silecem sonra çarsafları degıstırecem ee tabi çamasır makineside calışacak ve ayrıca sevdiğim bir dizide var bakalm 20:30 eve giderek hangi birini yapacaam heee daha yemekte yapacam tabıkı

Ah o hayat sartlari.. hangi birini yetistirdi yaf bu islerin bn butun gun evdeyken yapamiyorum hepsini nerdeyse.. helal vallaha sana.. ama bisi diyimmi hakkaten evde oturmak insani yavaslatiyo bole bi gevseme sora yaparim demeler felan calisan kadin daha bi sariliyo ev isine calismak bin kat daha iyi aslinda iste bi kocanla vakit gecirememek kotu oluyodur ama oda ne kadar az gorusme o kadar cok ozleme.. aha malak gibi yatiyo yanimda kanepede bnde yanina gelimmi dedim rahatimi bozma dedi ozlese bole mi olur... :( tvyide acamiyom uyancak diye gece vardiyasindan cikti napcam bn simdik.. bide ne kadar yanyana olursan o kadar tartismalik mesele cikiyo iki gune bi cingar cikiyo evde resmen..

Hosbuldum canim :) evlenipte kilo almayana evlilik yaramamis diyolar zati iyi olmus aldigin yaza verirsin bisicik olmaz :)
Oy oy oy kocacigina mi gidermis cok mu mutluymus bizim topigimizin guzel gelini Allahim tez kavustursun sizi insallah sevdiceginin hep yaninda olacagi gunler gelsin bi an once canim..

Ah o hayat sartlari.. hangi birini yetistirdi yaf bu islerin bn butun gun evdeyken yapamiyorum hepsini nerdeyse.. helal vallaha sana.. ama bisi diyimmi hakkaten evde oturmak insani yavaslatiyo bole bi gevseme sora yaparim demeler felan calisan kadin daha bi sariliyo ev isine calismak bin kat daha iyi aslinda iste bi kocanla vakit gecirememek kotu oluyodur ama oda ne kadar az gorusme o kadar cok ozleme.. aha malak gibi yatiyo yanimda kanepede bnde yanina gelimmi dedim rahatimi bozma dedi ozlese bole mi olur... :KK43: tvyide acamiyom uyancak diye gece vardiyasindan cikti napcam bn simdik.. bide ne kadar yanyana olursan o kadar tartismalik mesele cikiyo iki gune bi cingar cikiyo evde resmen..

Rabb im herkesi mutlu kilsin insaaallah. .
Hasretlik cekmek zor...
Yataga basini yalniz koymak cok zor...ama bu hale sukurler olsum ..
Sevgimiz askimiz huzurumuz vefa sevkatimiz daim olsun..
Esimi bizi gördüm bikac gun...
Simdi yollardayim yine yeniden...
Guzel bir tatildi Rabb im daim etsin insaallah ;)

Merhabalar,
Bu yıl eylül-ekim ayı gibi evleneceğim. Düğün değil, nikah yapacağız ve 1 saat giyeceğim gelinlik için 2bin 3bin tl para vermek istemiyorum. İzmir'den gelinliğini kiralamak isteyen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Bu arada 36 bedenim, Boyum:1,70 göğüs ölçüsü:75b Şimdiden teşekkürler, sevgiler :)

Merhabalar,
Bu yıl eylül-ekim ayı gibi evleneceğim. Düğün değil, nikah yapacağız ve 1 saat giyeceğim gelinlik için 2bin 3bin tl para vermek istemiyorum. İzmir'den gelinliğini kiralamak isteyen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Bu arada 36 bedenim, Boyum:1,70 göğüs ölçüsü:75b Şimdiden teşekkürler, sevgiler :)

Ah o hayat sartlari.. hangi birini yetistirdi yaf bu islerin bn butun gun evdeyken yapamiyorum hepsini nerdeyse.. helal vallaha sana.. ama bisi diyimmi hakkaten evde oturmak insani yavaslatiyo bole bi gevseme sora yaparim demeler felan calisan kadin daha bi sariliyo ev isine calismak bin kat daha iyi aslinda iste bi kocanla vakit gecirememek kotu oluyodur ama oda ne kadar az gorusme o kadar cok ozleme.. aha malak gibi yatiyo yanimda kanepede bnde yanina gelimmi dedim rahatimi bozma dedi ozlese bole mi olur... :KK43: tvyide acamiyom uyancak diye gece vardiyasindan cikti napcam bn simdik.. bide ne kadar yanyana olursan o kadar tartismalik mesele cikiyo iki gune bi cingar cikiyo evde resmen..

OY KUZUM OY GECE VARDİTASI KÖTU OLMUS CİDDEN
BİZ EŞİMLE ZAMAN GECIREMIYORUZ O YÜZDEN PEK ANLAŞMAZLIK OLMUYOR BENDE AYNI SENIN GİBİ ADAM YATIYOR KANEPEDE HEMENCIK KANEPEYE SIGDIRIYORUM KENDİMİ :) BENIMKI SES CIKARMIYOR ŞİMDİLİK
EV İŞİNİDE VALLA HERGÜN YAPACAK BİR İŞ ÇIKIYOR BANA
DAHA EVDE MEVLUT YAPMADIM İNSALLAH ONU YAPACAZ

çıkmadanda olmuyor ki ama.. :KK43: yüksekte oturmak en korktuğum şeydi istemediğim sivilce geldi burnumun dibinde bitti hee..

sen en azından akşama kadar iştesinya kendine iş aramıyorsundur evde ben psikopata bağlıyorum bazen saçma sapan yerleri temizlerken buluyorum kendimi mesela yarın doğalgaz borularına girişmeyi düşünüyorum.. :KK53: heryer pismiş gibi geliyor öyle değil biliyorum ama öyle gibi geliyor işte.. :KK57:

bak bak online oluyor ama gelip bir sayfamıza bakmıyorrr :)
yeni gelin nasılsınız bakalım

Back